Tot aștept cu upgrade-ul sistemului ca să văd ce mișcă platforma Sandy Bridge-E pe socket 2011, poate-poate mai împinge prețurile în jos la socket 1155 - clar n-am ce face cu 2011 Da' între timp, măcar de o placă video aș putea să mă uit. Și aici sunt în beznă: mi-i clar că nu mai vreau să aud de ATi, deci nVidia scrie pe mine, da' mai mult de atât... GT, GTS, GTX? Seria 400, 500? 550, 560? Palit, EVGA, ASUS, Gainward, Gigabyte? Alte chestii la care să mă uit?
Placa va fi folosită cu 2 monitoare în Extended Desktop la general office/photoediting use + World of Tanks în full HD Prefer cât mai silențioasă sau chiar răcită pasiv, dacă se poate, că e spațiu destul în carcasa Antec și cu ventilare adecvată. N-o să mă uit la filme 3D, asta-i sigur, și nici nu vreau să arunc cu banii nejustificat.
Deci, care ar fi recomandările și, mai ales, de ce? Gen, cu ce mă scarpină un 560 mai bine decât un 550?
Placa va fi folosită cu 2 monitoare în Extended Desktop la general office/photoediting use + World of Tanks în full HD Prefer cât mai silențioasă sau chiar răcită pasiv, dacă se poate, că e spațiu destul în carcasa Antec și cu ventilare adecvată. N-o să mă uit la filme 3D, asta-i sigur, și nici nu vreau să arunc cu banii nejustificat.
Deci, care ar fi recomandările și, mai ales, de ce? Gen, cu ce mă scarpină un 560 mai bine decât un 550?
Last edited: