Caut bijuterii LOTR...

Discussion in 'Alt tip de publicitate' started by dreamer, Jan 19, 2005.

 1. dreamer

  dreamer Little Devil

  Caut pentru a face cadou cuiva care imi este foarte drag o copie a bijuteriei purtate in Lord of the Rings de Arwen la gat si pe care o face cadou lui Aragorn, bijuterie numita Evenstar. Am cautat pe Internet, insa nu am gasit in Romania (probabil ca nu exista suficienti maniaci). Am gasit doar pe site-uri din tari indepartate, care nu trimit la noi in tara si, pe deasupra, mai au si preturi exorbitante. Daca ma poate ajuta cineva cu un pont gen unde as putea gasi asa ceva pe la noi sau are asa ceva de vanzare, raman vesnic recunoscator. Multumesc!
  Atasez si poza respectivei bijuterii:
   

  Attached Files:

 2. WizzBall

  WizzBall Membru Senior

  Pe eBay cea mai ieftina varianta costa cam 7.5 dolari SUA. Vezi mai jos. Posta te mai costa 3 dolari.. 10.5 dolari in total nu stiu daca asta intra la categoria exorbitant. Ai nevoie doar de un cont de PayPal. Bafta! :smile:

  http://cgi.ebay.ca/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=29799&item=6508153270

  P.S. Daca vrei sa fie din argint si poate si batut cu pietre semipretioase nu cred sa-l gasesti la categoria produse ieftine. Sper sa nu ma fi trezit eu prea tarziu dar de regula pe eBay poti gasi orice.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice