Card reader ?

Discussion in 'Ajutor: La cumpărături' started by radul, Jan 7, 2013.

 1. radul

  radul Membru Senior Sugar daddy

  Am tot cumparat chinezarii de 20 -25 de lei si in permanenta imi fac probleme. Ba nu merge una ba nu merge alta. Acum am 2 buc pe birou si am reusit sa pierd 2 ore pana m-am prins ca e ceva in neregula cu amandoua.

  Aveti vreo sugestie pt un card reader fiabil si de incredere care sa citeasca (daca nu toate) majoritatea formatelor?
   
 2. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Eu am avut vreo 5-6, și USB și PC Card, și singurul care mai merge e un adaptor d-ăla intern pe bay de 3.5", și asta probabil pentru că e ultimul cumpărat. Nici ăla nu e perfect, am reușit să scap un SD prin gaura de CF și acum a rămas în interior, dar cel puțin merge :smile:. Celelalte (nonames, Lexar, SanDisk) ori nu mai sunt recunoscute prin USB, ori sunt recunoscute ca device dar nu mai recunosc cardul, ori aveau pinii de CF prea subțiri și s-au îndoit/rupt la băgarea cardului.
   
 3. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

  Eu am unul HP cumparat de pe okazii. Intern, 3.5', slot micro-SD separat. N-a facut niciodata probleme iar viteza este decenta dar nu exceleaza.
   
 4. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  Eu am un card reader care merge al naibii de bine de ani de zile... singura problema e ca vine cu un monitor Dell la pachet. :biggrin:

  Acum sincer, din ce am avut pe la firma, Kingston, Kingmax, A-Data si inca cateva mai putin cunoscute nici macar unul nu s-a remarcat printr-o fiabilitate deosebita.
   
 5. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Recomand, dacă reușești să-l găsești prin .ro. Pe USB 2.0 funcționează la limita cardului, iar pe USB 3.0 nu l-am testat încă, dar presupun că mere relativ rapid.
   
 6. radul

  radul Membru Senior Sugar daddy

  Vad ca este la PC Garaje pe stoc, multumesc!
  Viteza ma intereseaza mai putin, vreau ceva care sa reziste ca doar nu joc fotbal cu ele.
   
 7. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Eu îl am deja de ~1 an și merge foarte bine. Nu folosesc decât slotul SD pentru SD și microSD cu adaptor, dar nu am avut probleme până acum.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice