Carcasa HTPC – Antec NSK2400

wirespot

Membru Senior
Salut, e timpul de curățenie și la mine, am o carcasă Antec NSK2400 (modelul non Fusion) de dat, 100 de lei. Găsiți în review toate detaliile, pe scurt este carcasă mATX, format orizontal (pentru plasat în raft), picioare de silicon, sursa cu compartiment separat, 2x 3.5" HDD slots cu compartiment separat și suspensie cu silicon grommets, și 2x sloturi de ventilatoare de 120 pe compartimentul principal. Dacă vă ajută caut și 2 ventilatoare, dar no promises ce marcă găsesc prin cutii. :smile: Nu include PSU.

Mi-a plăcut foarte mult de ea dar de când a sporit numărul hardurilor din păcate nu mai merg ținute în ea. O vreme a dus încă 2 în cage-ul de 5" suspendate cu elastic și a fost ok, dacă intenționați așa ceva se poate, încape și un ventilator de 90 între cage și front panels. Însă când am trecut la 6 harduri n-am mai avut ce trucuri să fac. :smile:

PS: Se găsesc și alte componente dacă intenționați să puneți pe picioare un HTPC, am harduri de diverse mărimi variind între 500 MB - 2 TB și câteva plăci de bază cu diverse procesoare și RAM pe ele. I really need to clean up. :biggrin:
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Neo

wirespot

Membru Senior
Nu (încă) dar am dulapuri întregi de componente și a devenit ridicol. Pot să fac vreo 4-5 PC-uri din ce am acum, fără să mai pun la socoteală diverse plăci, routere, dispozitive A/V, cabluri, boxe, telefoane mobile etc. Am zis să încerc să vând 2-3 chestii mai răsărite, donez PC-urile alea undeva și restul d-zeu cu mila, probabil o să le duc la reciclat că nu cred că le mai vrea cineva.
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Ai PM. Este oarecum urgent să răspunzi oarecum rapid lol :biggrin:
 

wirespot

Membru Senior
Am re-verificat carcasa şi are tot ce-i trebuie, inclusiv obturatoarele de sloturi PCI, cuşca de 5.25", suporturile de HDD-uri. Am găsit până şi manualul.


Pai pune lista, ca eu sunt amator de vechituri.

O s-o pun pe un thread dedicat când termin inventarul. La plăci şi procesoare e mai aiurea că pe unele trebuie să le pornesc să văd ce zice în BIOS.
 
Top