Camera supraveghere IP

Discussion in 'Ajutor: La cumpărături' started by icsfails, Apr 15, 2014.

 1. icsfails

  icsfails Membru Sugar daddy

  Salut

  Imi trebuie o camera de supraveghere, IP, de exterior. Aveti ceva recomandari de modele / producatori? Buget 500-700 lei +- ceva.

  Multam
   
 2. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  De ce IP? Așa e deja sistemul existent, sau e doar o părere că e mai bună?

  Întreb fiindcă n-am văzut foarte multe camere IP la care să le poți schimba lentilele. Pe afară s-ar putea să trebuiască să-i pui un obiectiv sau altul, în funcție de unghiul pe care îl vrei să-l surprinzi, ca să nu-ți intre mult spațiu inutil în cadru și de fapt zona cu informație relevantă să fie doar 1/16 din rezoluția cadrului.
   
 3. icsfails

  icsfails Membru Sugar daddy

  Nu exista nici un sistem iar beneficiarul (fratele meu) nu ar vrea DVR. Il intereseaza mai ales filmarea de zi. A gasit asa ceva: http://1cctv.ro/camere-ip/841-camera-ip-megapixel-eyecam-ec-1105-full-hd-1080p.html , teoretic pare ok, practic habar n-am, nu am folosit niciodata camere de supraveghere.
  Am atasat si o schita, proportiile au dat cu virgula, dar se intelege ideea. Pizmasul poate sa intre doar prin partea de sus, unde e deschiderea de 5m (poate 6)
   

  Attached Files:

 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice