BSOD issues

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Poate-și poate da cineva cu părerea, încasez BSODuri chiar și la frecvențe stock. Testat toate componentele hardware, nimic ciudat.

Atașez minidumps. Mulțumesc :frown:
 

Attachments

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Unreal Estate, Ankh-Morpork, Discworld
E totuși ceva hardware dubios după cum arată, că toate erorile-s diferite. Dacă era vreun driver ar fi fost cât de cât la fel, dar astea-s all over the place.

Dump File Bug Check String Bug Check Code Caused By Address
021817-38812-01.dmp SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION 0x0000003b win32kfull.sys+49d98
021517-35718-01.dmp APC_INDEX_MISMATCH 0x00000001 ntoskrnl.exe+14a2b0
021417-40906-01.dmp SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION 0x0000003b win32kfull.sys+49d98
021417-37671-01.dmp IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL 0x0000000a ntoskrnl.exe+14a2b0
021117-35328-01.dmp KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED 0x0000001e dxgmms2.sys+624f9

Aș șterge CPU-ul pe fund și m-aș uita să nu fie pini îndoiți, dacă ai testat memoria serios. N-ai răcire cu apă, nu?
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Nu, este răcit cu aer (Noctua NH-D14), totul este stock stock. N-am demontat nimic din el să fie motiv de pini îndoiți sau chestii similare.

Am încercat să reinstalez driverul de la NVIDIA și acum nici măcar nu mai bootează :smile: Iar la modul în care Windows 10 intră în safe mode (i.e. nu ai hotkey), mai că-mi vine să mă-mpușc. Măcar am un drive de boot să văz poate mere intrat în safe mode să-i fac curat pe acolo.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Am intalnit din astea. La mine era carcasa de vina. Era indoita si tragea placa grafica afara din slot. Dupa reset mergea; cred ca avea legatura si cu dilatarea termica.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Nu are nicio treabă carcasa. Am mai pățit asta odată cu Windows 8, probleme de la un overclocking nereușit, fișiere corupte în Windows, rip SO, s-a rezolvat cu o reinstalare cu totul default și apoi overclock reușit.

Întrebarea este, cum fac o "reinstalare" de Windows în ideea să-și copieze doar fișierele de sistem și fără să pierd nimic instalat sau configurațiile?
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
In Win 10 optiunea e disponibila doar in insider preview, acum cateva zile am primit anuntul.
 

Jaffar

Wizard
Joined
Oct 20, 2003
Location
Giurgiu
Ai restore pe undeva prin settings. Un fel de factory defaults, cu opțiunea să își păstreze programele instalate sau nu, caută pe acolo.
Reset this PC se numește tool-ul.
 
Top Bottom