ursamajor
צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Pe laptop (R5 4500U+8GB RAM+SSD de-ala ultrarapid, nu pe SATA) mi-am instalat acum vreo luna Win11Pro cu licenta. Boota foarte rapid, in cateva secunde. De vreo 2 saptamani am observat ca in momentul in care ajunge la ecranul cu splashul Lenovo si unde se invarte rotita aia care arata incarcarea sistemului, rotita nu se mai invarte si zaboveste acolo chiar si 2 minute inainte de a intra in Windows. Cateodata intra rapid, aleator, dar de cele mai multe ori se poticneste.
Laptopul este folosit strict la chestii de astronomie, asa ca are doar cateva programele instalate: unul de captura video, unul de stack clipuri si inca vreo 2-3 mititele.
In trecut, am avut unele probleme cu BIOS-ul, ajungand sa le rezolv cu ajutorul cate unui tip de la suport Lenovo, incarcand setarile Default, ceea ce am facut si de data asta. Insa chestia nu s-a rezolvat.
Ce-as mai putea incerca?
Laptopul este folosit strict la chestii de astronomie, asa ca are doar cateva programele instalate: unul de captura video, unul de stack clipuri si inca vreo 2-3 mititele.
In trecut, am avut unele probleme cu BIOS-ul, ajungand sa le rezolv cu ajutorul cate unui tip de la suport Lenovo, incarcand setarile Default, ceea ce am facut si de data asta. Insa chestia nu s-a rezolvat.
Ce-as mai putea incerca?