Am nevoie de o placa de baza Slot1

Status
Not open for further replies.

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Likes
295
Location
Dream Theater
#1
Mai pe scurt, mi-a murit DosBox-ul si se pare ca e de la placa de baza, care nu mai misca deloc. Daca cineva mai are prin muzeu o astfel de placa, neaparat ATX - pentru a putea pune tastatura PS/2 - il rog sa mi-o doneze, eventual in schimbul unei sume modice...

Mii de multumiri anticipate. :biggrin:
 
Last edited by a moderator:

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Likes
295
Location
Dream Theater
#3
Mda, am o placa AT functionala dar asta inseamna sa refac intreg proiectul ca nu se potriveste in "carcasa" actuala. Si nu mai iese asa frumos/ergonomic, mi-am facut niste calcule si nu merge. :frown:
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Likes
280
Location
Brăila
#4
Am eu una dar are o mica problema. Are pe ea un cip SCSI ars. Windows-ul se blocheaza la instalare cand ajunge la driverul respectiv. Ti-o dau dar o sa trebuiasca sa-i dai jos cipul ala.
Sau poate nu vrei windows?
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Likes
12
#5
It's a DOSBox! :smile: Oricum cipul ala se da jos usor. Ask Rabbit si Firewire-ul lui :wink:.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Likes
280
Location
Brăila
#7
Nu merge dezactivat. Windows-ul se instaleaza cu conditia sa-i scoti driverele de SCSI din kit. La Win9x e usor. Apesi F8 dupa primul restart si din MS-DOS stergi C:\WINDOWS\INF\SCSI.INF. Dai reset si setup-ul continua fara probleme.
 

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Likes
295
Location
Dream Theater
#8
Scuze de intarziere, sa vedem...

1. E un DosBox cu Win98 si ms-dos "amenajat" cu toolz gen NC. :biggrin:
2. Marius '95 vad ca ne despart cateva sute de kilometri, nu stiu daca merita efortul pentru un asemenea maruntis. Chip-ul SCSI il pot dezlipi foarte usor, cunosc un tip care mai are nitel si o sa inceapa sa schimbe tranzistorii din procesor. :smile:
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Likes
629
Location
The Emerald Dream
#9
Cosmin, am o placă slot 1, dar sunt rase câteva trasee între NB şi proc. Are integrată Riva TNT 1 :wink: Dacă le ai cu letcon-ul, discutăm :biggrin: Eu nu mai am răbdare de nici o culoare :frown:
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Likes
12
#10
Pai si de ce nu ai propus-o la experimente hardware pe asta?
Cosmin_C, pe CG e imposibil sa nu gasesti o astfel de placa la o suma modica.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Likes
629
Location
The Emerald Dream
#11
Originally posted by bausto
Pai si de ce nu ai propus-o la experimente hardware pe asta?
:hmm: Lene? Dacă se oferă cineva, o pornuim p-asta :biggrin:
BTW, Cosmin, am vazut intr-un anume depozit o placa de baza slot 1 de server :biggrin: Special PII. Cica o dadeau cu ~10-15 Eu. Extended ATX, doua ISA, o bijuterie. Cred ca a costat o carca de bani... odata :biggrin:


LE: cred ca imi calc pe lene si o repar :biggrin:
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom