Am nevoie de o placa de baza Slot1

Status
Not open for further replies.

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Messages
3,388
Mai pe scurt, mi-a murit DosBox-ul si se pare ca e de la placa de baza, care nu mai misca deloc. Daca cineva mai are prin muzeu o astfel de placa, neaparat ATX - pentru a putea pune tastatura PS/2 - il rog sa mi-o doneze, eventual in schimbul unei sume modice...

Mii de multumiri anticipate. :biggrin:
 
Last edited by a moderator:

hulubei

questionable intruder
Joined
Aug 1, 2004
Messages
3,033
Există convertoare AT->PS/2. Pot să fac rost de aşa ceva cred.
 

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Messages
3,388
Mda, am o placa AT functionala dar asta inseamna sa refac intreg proiectul ca nu se potriveste in "carcasa" actuala. Si nu mai iese asa frumos/ergonomic, mi-am facut niste calcule si nu merge. :frown:
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Messages
4,921
Am eu una dar are o mica problema. Are pe ea un cip SCSI ars. Windows-ul se blocheaza la instalare cand ajunge la driverul respectiv. Ti-o dau dar o sa trebuiasca sa-i dai jos cipul ala.
Sau poate nu vrei windows?
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Messages
2,527
It's a DOSBox! :smile: Oricum cipul ala se da jos usor. Ask Rabbit si Firewire-ul lui :wink:.
 

hulubei

questionable intruder
Joined
Aug 1, 2004
Messages
3,033
Nu merge dezactivat? Nu merge pus un Windows preinstalat? nLite?
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Messages
4,921
Nu merge dezactivat. Windows-ul se instaleaza cu conditia sa-i scoti driverele de SCSI din kit. La Win9x e usor. Apesi F8 dupa primul restart si din MS-DOS stergi C:\WINDOWS\INF\SCSI.INF. Dai reset si setup-ul continua fara probleme.
 

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Messages
3,388
Scuze de intarziere, sa vedem...

1. E un DosBox cu Win98 si ms-dos "amenajat" cu toolz gen NC. :biggrin:
2. Marius '95 vad ca ne despart cateva sute de kilometri, nu stiu daca merita efortul pentru un asemenea maruntis. Chip-ul SCSI il pot dezlipi foarte usor, cunosc un tip care mai are nitel si o sa inceapa sa schimbe tranzistorii din procesor. :smile:
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,001
Cosmin, am o placă slot 1, dar sunt rase câteva trasee între NB şi proc. Are integrată Riva TNT 1 :wink: Dacă le ai cu letcon-ul, discutăm :biggrin: Eu nu mai am răbdare de nici o culoare :frown:
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Messages
2,527
Pai si de ce nu ai propus-o la experimente hardware pe asta?
Cosmin_C, pe CG e imposibil sa nu gasesti o astfel de placa la o suma modica.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,001
Originally posted by bausto
Pai si de ce nu ai propus-o la experimente hardware pe asta?
:hmm: Lene? Dacă se oferă cineva, o pornuim p-asta :biggrin:
BTW, Cosmin, am vazut intr-un anume depozit o placa de baza slot 1 de server :biggrin: Special PII. Cica o dadeau cu ~10-15 Eu. Extended ATX, doua ISA, o bijuterie. Cred ca a costat o carca de bani... odata :biggrin:


LE: cred ca imi calc pe lene si o repar :biggrin:
 

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Messages
3,388
Pana la urma am gasit o placa de baza la un pret onorabil. Closed...
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom