În Londra nu simți niciun aer murdar, nu e praf. Faza e că, din ce am citit în presă în perioada respectivă (2015-2016) sunt noxe foarte rele, mai ales pe străzile turistice (Oxford street, de exemplu). La ei problema e doar în mică măsură dată de mașini, au făcut multe lucruri în direcția asta (autobuze eco, centru pe cât posibil liber de multe tipuri de trafic), cât de poluarea adusă peste apă din Franța și Germania. Import de poluare.
La București, din ce-am citit, e mult mai mult praf, în afară de noxe care nu se simt.
Eu sunt mai insensibil, nu doar cu aerul, ci așa, în general, nu prea bag lucrurile în seamă.
Stau acum la Năvodari, destul de aproape și de mare și de canal și un lac, nu e pădure, dar nici multă poluare, din ce m-am mai uitat pe hărți Năvodariul stă bine la partea asta.
În prezent, Netul în zone "de la țară" nu merge cum îmi doresc, și depind mult de asta. Și la Năvodari se mai oprește curentul, mai pică Netul, dar 99% din timp lucrurile sunt bine, și asta e suficient, în prezent.
Așadar, nu "simt" poluarea, dar din ce-am citit ea există. Să pleci din București la Londra, asta da trecere din lac în puț.

)