• Marți, 28 ianuarie, forumul va fi transferat pe un server nou cu începere la ora 10:00. Forumul va fi închis pe serverul vechi și va fi reactivat pe serverul nou după finalizarea transferului. Propagarea prin internet a schimbării adresei IP s-ar putea să dureze între 20 de minute și câteva ore, în funcție de serviciul DNS folosit de vizitatori.

Adaptor Line-in => BT

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Caut un adaptor care sa aiba o mufa line-in (RCA/jack/orice) si sa transmita prin bluetooth ce primeste prin acea mufa catre o casca bluetooth stereo ordinara (profilul A2DP). Peste tot gasesc doar varianta inversa: primeste audio prin BT si are line-out.
Alternativ, accept si varianta bidirectionala, device-ul care are line-in si line-out si comunica cu casca bluetooth prin profilul headset sau hands-free (mono).
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Eu am cumpărat un adaptor din ăsta, poate fi setat ca transmițător sau receptor (în ideea că iei 2 să faci audio bridge prin BT). Din păcate nu face treaba pentru care l-am luat, și anume să transmită audio de la TV până în bucătărie. Sunt mai puțin de 10m da' sunt și pereți între. Low latency care să bată 100m și să fie și la preț decent n-am găsit.

 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Pare-se ca de fapt nu stiu sa caut. Acum am cautat dupa "bluetooth transmitter" si am gasit. Asta mi-a placut.
Multumesc.
 
Top Bottom