Adaptor Line-in => BT

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Messages
4,889
Caut un adaptor care sa aiba o mufa line-in (RCA/jack/orice) si sa transmita prin bluetooth ce primeste prin acea mufa catre o casca bluetooth stereo ordinara (profilul A2DP). Peste tot gasesc doar varianta inversa: primeste audio prin BT si are line-out.
Alternativ, accept si varianta bidirectionala, device-ul care are line-in si line-out si comunica cu casca bluetooth prin profilul headset sau hands-free (mono).
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,240
Eu folosesc așa ceva https://avantree.com/ro/audikast-bluetooth-transmitter-for-tv (după multe încercări cu diferite device-uri USB->BT AptX/LL). Are și line in, și optical in, dar sincer nu le-am testat. Parcă au și niște adaptoare mai simple/ieftine dacă vrei doar line in.

Eu l-am luat de pe amazon.de parcă. E și la noi un importator, dar cam scump.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,282
Eu am cumpărat un adaptor din ăsta, poate fi setat ca transmițător sau receptor (în ideea că iei 2 să faci audio bridge prin BT). Din păcate nu face treaba pentru care l-am luat, și anume să transmită audio de la TV până în bucătărie. Sunt mai puțin de 10m da' sunt și pereți între. Low latency care să bată 100m și să fie și la preț decent n-am găsit.

 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Messages
4,889
Pare-se ca de fapt nu stiu sa caut. Acum am cautat dupa "bluetooth transmitter" si am gasit. Asta mi-a placut.
Multumesc.
 
Top Bottom