Action camera - de care?

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Caut asa ceva in special, dar nu numai, pentru motocicleta de teren si bicicleta MTB. Asta inseamna ori prindere pe ghidon cu o stabilizare fantastica, ori prinderi pe casca, mai putin preferabil pe piept.

Am avut 3 Contour Roam, cate una din fiecare model. Erau fantastice, chiar daca Roam 3 are 10 ani. 1 s-a stricat definitiv, una nu mai merge de cand i-am inlocuit bateria (posibil reparabila, caut atelier :) ) si a treia are baterie de 10 ani si nu mai am prinderi pentru casca, doar de ghidon, si nu are stabilizare.

M-am uitat la GoPro x, Ghost si DJI OsmoAction 2. Nu caut neaparat 4k sau 15,000 fps, dar ar fi bine daca exista un 4k@30, meege si 1080p@60 daca scoate o calitate buna.

GoPro: indiferent de versiune, sunt extrem de scumpe pentru ce fac (si nu sunt interesat sa sustin stilul de viata risipitor al lui Nick Woodman). De asemenea formatul e aiurea pentru action cam, ar fi fost normal bullet style, dar asta e. La jumatate de pret as cumpara una.

Ghost: recenzii proaste, model vechi, performante slabe, cam nici un motiv de a cumpara asa ceva in 2022

OsmoAction 2: lumea se plange ca se incing si se opresc, iar pretul nu e grozav. Prinderile de casca sau de ghidon nu se gasesc in Ro.

Mai exista si alte optiuni? Nu Myria, normal. Am sapat si prin AliExpress, exista o optiune acolo dar calitatea inregistrarii e necunoscuta.
 
GoPro a luat-o-n bălării de la generația a 4-a, când orientarea a fost clară spre video creators inclusiv la nivel de cinematografie - profil de culoare Adobe, declanșare centralizată prin telecomandă pentru multi-angle action shots, de-astea. Way overkill pentru un user mai normal. Am rămas cu GoPro 3-ul, care zace într-o cutie de la ultima scufundare în Grecia acum 4 ani, dar îmi pare rău să-l dau că n-am cu ce să-l înlocuiesc când mi-o trebui, fără să dau o gălăgie de bani pe un produs care e mult peste ce am nevoie.
 
Back
Top