whiskas
Chronic suicidal
Eu am reușit alaltăseară un overclocking (zic eu) stabil (16 minute în FurMark pentru testul de burn-in, toate chestiile la maximum) la 850 MHz pentru nucleu / 2000 MHz pentru memorie cu tensiunea la valoare/valorile din fabrică. Temperatura maximă fost de 75 de grade după cîteva minute de 99% GPU, ceea ce eu zic că e foarte bine. Ca idee, am încercat și 875 / 900 MHz pentru nucleu, inclusiv cu tensiunea mărită la 1,087V. Temperatura este controlată foarte bine, dar n-am obținut nimic stabil: după cîteva minute driverul cedează și se blochează în 405 MHz (frecvențele 2D).
Bogdan, frecvențe memorie de 1200 MHz presupun că sînt, de fapt, 2400 MHz, nu? Ce-ți arată Afterburner?
Battlefield 3 n-am încercat încă, e puțin cam scump de achiziționat deocamdată.
Revenind: tot mă mănîncă rău încă un GTX 460 pentru încă doi ani, așa... poate prind vreo ofertă / reducere de sărbători.
Mulțumesc încă o dată tuturor pentru răspunsuri, idei și sugestii.
Bogdan, frecvențe memorie de 1200 MHz presupun că sînt, de fapt, 2400 MHz, nu? Ce-ți arată Afterburner?
Battlefield 3 n-am încercat încă, e puțin cam scump de achiziționat deocamdată.

Revenind: tot mă mănîncă rău încă un GTX 460 pentru încă doi ani, așa... poate prind vreo ofertă / reducere de sărbători.

Mulțumesc încă o dată tuturor pentru răspunsuri, idei și sugestii.