Zombie Apocalypse Survival quiz

I guess I'm the real survivor here :smile:

Your chances of surviving the Zombie Apocalypse: %88.5321100917431!

P.S. Nu am folosit drujbe si chestii de genul asta.
 
Deci nu trebe să stăm aproape de tine. Io-s pe la 60%. Şi n-am nici şăpcuţă.

Am impresia că drujba e metoda artistică, metoda profesională e cu shotgun-ul.
 
Am impresia că drujba e metoda artistică, metoda profesională e cu shotgun-ul.

Pai ei nu zic nimic despre shotgun, adica daca functioneaza, etc... Dar drujba zic ca o pornesti si ii astepti sa vina. Plus ca pusca se cam blocheaza daca nu e curatata des, tre' ulei de arma, carpe, etc... Si daca se blocheaza e nasol. Recunosc ca am cochetat si cu pipe-ul ala, ca n-are cum sa se defecteze. :biggrin:
 
Metoda cea mai buna e teava. Obiectele contondente n-au nevoie de munitie sau combustibil si sunt mult mai usor de procurat. Cred ca se puncteaza mai mult "inventivitatea" si eficacitatea deciziilor mai degraba decat violenta si sangele varstat. :biggrin:
 
48%... oops, cred ca tre' sa ma apuc de tras cu arma. Nush' ce naiba, doar am zis ca-s sportiv si alea alea....:smile:
 
Your chances of surviving the Zombie Apocalypse: %71.5596330275229!


Io am lucrat tăt cu drujba. Drujba-i slujba :biggrin:
 
Am facut testul de 2 ori. Diferenta a fost in principiu doar la ce tine de conditie fizica. O data m-am gandit la conditia fizica de acum 2-3 ani si o data la cea de acum. 58,25% la o incercare si 83,25% la cealalta. O sa incerc sa pastrez aura misterioasa si nu o sa spun care-cum :biggrin:.
 
Io vreo pe la vreo 64 si ceva, da' daca tot is 36% sanse sa fiu muscat si transformat in zombie, prefer sa fiu printre primii... iar in calitate de zobie, persoana fizica care este, m-as grabi sa ajung la festinul imbelsugat de la casa poporului, cu carne de parlamentar/deputat si alti grasi brainless care ne conduc...

Sunt brainless, nu atrag zombies :frown:
 
Am invatat sa trag destul de bine la talere; daca vin zombies si trag in ei cu alice o sa am probleme? Ma gandesc in primul rand ca o sa ma simt prost ca ii impusc (empatie & stuff), ca s-ar putea sa nu aibe efect alicele (unde trebuie sa tragi in zombie ca sa moara inca o data?) si ca pustile cu cate trag au doua focuri, in caz de invazie nu cred ca reusesc sa reincarc suficient de des si legislatia imi interzice oricum sa stochez mai mult de 300 de cartuse - cam cati zombie vin intr-o invazie?

Oricum nu vin cu pusca din poligon acasa, ca nici nu e a mea, asa ca sunt victima sigura pentru zombies. Daca imi dau cu spray de curatat inox (din ala de pute) o sa li se faca scarba si renunta sa ma manance?

LE: 82.2%.
 
Depinde de zombie. Adică, dacă sunt din ăia lenți, model '70, ai șansă alergând sau cu bicicleta. Dacă sunt din cei noi, rapizi și deștepți, cel mai bine te împrietenești cu Brad Pitt/Will Smith, pare că ei găsesc întotdeauna o soluție.
 
Back
Top