Xbox games

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Am căpătat un Xbox 360 (rrod pe care l-am pus pe picioare). N-am experiență cu consola asta, ceva interesant de jucat pe ea (din chestiile strict released pentru Xbox)? Încă nu-s convins că merită ținută.

Merci
 
Nu cunosc nici eu consola bine, dar am inteles ca toata seria Halo este foarte buna, Halo 4 a aparut chiar recent.
 
Am căpătat un Xbox 360 (rrod pe care l-am pus pe picioare). N-am experiență cu consola asta, ceva interesant de jucat pe ea (din chestiile strict released pentru Xbox)? Încă nu-s convins că merită ținută.

Merci

În general o consolă merită când te uiți la lista de exclusivități, deoarece tot ce-i în rest mere pe toate cam la fel. Pentru XBox 360 ar fi cam următoarele:
- Seria Forza Motorsport.
- Seria Gears of War.
- Race Pro.

Halo fiind FPS nici cu uber controllerul de icsbocs nu prea este minunat. De asemenea, două dintre cele de mai sus sunt simulatoare auto excepționale... numai că nu poți folosi controllere 3rd party de genul Logitech G25/G27 pe XBox (deși pe PS3 merg fără nicio problemă).. Iar dacă-ți iei volan pentru XBox acela nu va funcționa pe altceva și arată ca naiba oricum.

Dpmdv PS3 > Xbox la capitolul exclusivități și controllere acceptate, fără a mai pune la socoteală unitatea bluray (care mere și cu BR-3D). Chiar și dacă pui în balanță controllerele de tip motion, PS Move nu că ar fi musai mai bun decât Kinect (care Kinect mere și pe PC, apropos), dar mie mi se pare mai ok - 1. strângi în mână un controller când faci o mișcare, nu te agiți dând din mâini și 2. Jocurile care folosesc Move mi se par mai mature decât cele care folosesc Kinect.

O listă relativ limitată care conține exclusivitățile generației actuale de console aici.

tl;dr: sell xbox, buy ps3. Play stuff.
 
Depinde de genul jocuri iti place. Daca nu ai mai jucat shootere pe consola pana acum atunci seria Halo, desi e foarte misto, poate fi frustranta. La capitolul RPG ai Fable-urile si alte chestii care nu's exclusive (Witcher, Skyrim, etc.; sau Dark Souls daca esti masochist).
Lista aia postata de Neo e destul de clara.
Daca vrei niste jocuri imprumut am cateva sau daca ai modat consola, nevermind :smile:
 
A fost modată de proprietarul anterior. Am comandat acum un controller (l-a păstrat pentru jucat pe PC), până acum am putut doar să verific că bootează și să mă mișc un pic prin meniuri cu o tastatură USB. De vândut nu știu, trebuie să verific că nu mai face buba cu rrod după ceva joacă, că n-am avut suflantă la îndemână să-i aranjez GPU-ul cum trebuie, momentan doar am fiert-o în suc propriu (scos ventilatoare, acoperit radiatoare cu șervețele și lăsat la foc mic vreo jumătate de oră).
 
Luat controller de Xbox, foarte fain. Am identificat și vreo 3 DVD-uri DL pentru pus jocuri. Mai trebuie să rezolv partea de sunet, că îl bag în monitor, adică n-are boxe, iar mufa HDMI nu încape lângă mufa de video out (unde are audio out). Ar trebui ceva de genul ăsta.
 
Back
Top