XBox 360 Controller (Windows)

Neo

The Good Doctor
Am descoperit că nu m-am mai dat de mult timp prin Batman Arkham Asylum și hai să fac ceva plimbări pe-acolo. Se pare clar că am un conflict între controllerul de XBox 360 și alte periferice, dar nu știu cum să identific vinovatul.

Câteva screenshots ca să vă lămuriți de ce:

Devices & Printers:
k8j4RUb.png


Device manager HID devices, Keyboards and mice and shit:
D0aT9Q0.png

eYYW8qA.png


Cum pot să rezolv problema fără să dezinstalez o tonă de drivere + unplugging all the things? Mi-a mâncat zilele până acum, am dezinstalat 3D Connexion shit care s-ar părea că ar fi cauzat probleme -> didn't fix it. Getting a bit desperate :frown:
 
S-a rezolvat, era Unified Virtual HID din screenshot-ul de mai sus, care nu avea nici disable, nici uninstall disponibile, doar update driver. Așa că l-am updatat :biggrin: cu un driver random (cazul de față ceva volan de la Thrustmaster). Apoi, automagically, avea și uninstall. Dat uninstall, jocul mere npnp.
 
Ce pățesc eu cu receiver-ul wireless de la controller-ul xbox e că dacă-l pun într-o mufă USB3 nu are chef să se mai asocieze cu controller-ul dacă a fost o dată conectat și a intrat în standby controller-ul. Adică mă joc o dată, îl las 10 minute, trezesc iar controller-ul, nu se mai asociază. Pe USB2 merge.
 
Imi fie cu iertare, dar 11 hub-uri USB a cate 7 porturi fiecare!? Si 6 mousi!?

Mnu, sunt doar două hub-uri, unul cu 7 porturi și unul cu 10 porturi, care sunt montate pe birou ca să nu mă aplec tot timpul să scot un HDD/stick/whatevs. Apar așa multe pentru că :motive: și am bulit eu ceva pe-acolo când am făcut pachetele de metadata de-au ieșit tăte la fel. Moușii i-am adunat de-a lungul timpului și fiecare are părticica lui. Am avut tendința să-i vând, dar chiar îi folosesc destul de mult pe fiecare :smile:

Mai am și-un Steelseries Xai pe care mi l-a arestat prietena because reasons și un Steelseries Diablo III cu care mă joc.. Diablo III :biggrin: De fapt justificarea la ăsta este că Mac-ul nu știe de Xai iar ăla de D3 a fost la super ofertă (gen sub 100 RON) nou nouț sigilat și are exact aceeași formă și aceleași dimensiuni.

Așa pot întreba și eu cum poți sta cu un singur mouse, dacă se strică ce faci? :biggrin:
 
Cumpar altu'. Fost duminica, luat soarece, cristale pentru matza si o limonada rece, venit acasa fericit. :biggrin:
 
Back
Top