World of Warships

Eu ma chinuiam sa trec de la tier 5 la tier 6 și în co-op mi-ar fi luat o săptămână, pe când în "random battles" am trecut intr-o după-amiază.
 

eSdOFPN.png


fY1O4ke.png


2234oYH.png


pxomhTp.png


:biggrin:
 
Se pare ca am făcut o greșeala începând jocul cu seria ce cruisere franțuzești caci abia am ajuns la tier 7 (ai impresia ca au armura făcută din cofraj de ouă).
De nervi, am zis ca încerc distrugătoarele japoneze (ca se ascund prea bine nenorociții cu ele în joc - alergi după unul toată planșa și tot nu-l găsești). Spre surprinderea mea, cu primul DD japonez (Umikaze - tier 2) am început sa fac damage/experience mai mult decât făceam la tier 7 cu cruiserele franțuzești. WTF?!
 

You need to learn the WASD hax :biggrin:

Cruiserele sunt în general foarte sensibile la a arăta lateralele chestiilor mai mari. Cruiserele franțuzești zip around the map și folosești viteza lor plus WASD să eviți incoming fire. Sincer, destroyerele japoneze se bazează pe oamenii care conduc în linie dreaptă și ăia se cam termină pe la tier 7. Eu m-am oprit la Kagero, prefer destroyerele rusești care sunt de fapt cruisere fără citadels :biggrin:


Edit: uite ce se poate cu tier 4 baguette :biggrin:
7t8UR7X.png


xSw0sb2.png


nJSnUoq.png


RBRSzpu.png
 
In ultimele doua seri am fost ras de 3 ori (cu full HP) din prima salva la începutul jocului, asa ca mi-am băgat ceva în el de joc, l-am dezinstalat și am deschis ticket sa-mi șteargă contul.
 
Păi cum s-a întâmplat? Ca idee, jocul nu are aimbots sau hacks. Deci dacă mori în modul ăsta este cam doar vina ta :frown:
 
Pai doar ce incepe jocul, plec de pe loc in stanga/dreapta imediat, la gramada cu toata lumea. Apare semnul DETECTED ! (semn ca ma vede un destroyer) si cateva secunde mai tarziu ... bum, prima salva... mort, fara sa am pe careva in range sau sa apuc sa trag macar un foc.
Balanta de forte e atat de tampita in joc incat unul poate sa plece lejer la o cafea si sa ma lase sa trag in el, ca oricum nu am nici o sansa sa-l scufund pana termina el cafeaua.
 
Last edited:
Păi, în ordine:

- Nu pleci cu toată lumea, aia se numește lemming line şi este self explanatory;
- Trebuie să ai mereu în minte raza ta de detecție, pe care o vezi în port când dai click pe concealment în dreapta, cu nava selectată;
- Evită să intri în raza de detecție a destroyerelor la începutul meciului, stai mai în spate decât restul;
- Când apare detected, dacă ai skillul de căpitan care îți arată câți te targeteaza, mișcă, nu sta; trebuie să faci angling, aka să-ți poziționezi nava oblic față de cine trage. Dacă îți dă delete așa repede, sigur e battleship; dacă e battleship sigur o vezi deja. Vezi video de mai jos.


Trage cu HE în battleships și le dau foc. După ce ai aprins un foc, țintește părți diferite din el, că poți aprinde până la 4 focuri simultan şi vezi cum moare f repede. Battleships fac alpha damage mare dar sunt sensibile la focuri.

Succes :smile:



 
Cică am luat Atago.

După ceva chinuială o ieșit asta în meci unde am fost bottom tier. Pierdut pentru că un Bismarck s-a hotărât să facă border humping și în general vreo 3 oameni de la noi au fost total inutili :frown:
 

Attachments

  • Atago First Kraken.png
    Atago First Kraken.png
    617 KB · Views: 30
E simpatic joculetul, l-al jucat si eu de cateva ori in iarna asta, am ajuns pe la un cruiser Tier 3 care are si cateva torpile. La Tier 3 parca e mai mult o ciomageala insa macar nu ai one shoot-dead, totul e sa nu te bati unu contra doi. Am invatat sa evit si torpilele cand imi aduc aminte, am si tras cu torpile insa nu stiu daca am si nimerit ceva cu ele.
 
Back
Top