World of Warcraft

O fi jocul misto pentru cine ii place, e pierdere de timp pentru ceilalti. Am jucat si eu ca disperatul X3: Terran Conflict vreo 2-3 saptamani pentru ca imi placea genul, era destul de bine facut si aveam timpul sa il joc, a venit fratele meu si dupa 10 min a zis ca *sucks*. Nici o suparare, fiecare cu ce-i place si cred ca 10 minute sunt arhisuficiente ca sa te prinzi daca un joc iti place sau nu, 2 ore ar fi chiar destul.
 
Adevărul e că dacă decizi că nu îți place după 10 minute, e cam soto că nu o să îți placă niciodată. De aia eu sunt încă în cumpănă, nu fiindcă nu îmi place (îmi place!), ci fiindcă nu sunt încă sigur dacă disponibilitatea mea limitată pentru gaming (ca timp) merită un monthly subscription de câteva zeci de lei. Aia e problema la mine...
LE: Deocamdată i-am dat o șansă până pe 20 august...
Upgrade to Standard Account... Pending
 
Parere proprie si personala, muta-te si ia-o de la capat pe un realm in care mai e cineva cunoscut. Macar sa ai 1 pe care sa-l tragi de limba on-line, o sa-ti fie mult mai usor sa primesti sfaturi atunci cand ai nevoie.
 
Vrei să rămâi la Hoardă sau ți-e indiferentă facțiunea?

Side note, Tora joacă la Alianță pe Neptulon. :biggrin:
 
Gabriela joaca tot la alianta pe Neptulon, cred ca vin si eu acolo sa-mi fac un warriorul ala de care vorbeam. Acum am un motiv in plus :smile: Sper doar sa nu-mi dispara cheful.

P.S. W4P daca ai chef de hoarda te invit pe Jaedenar unde joc deobicei. Ma gandesc ca ai gasi un loc in Ma'at (biggest/oldest guild ro only), dar din cate stiu se prefera niv 50+ pentru "socials".
 
Silvermoon alianta sau Magtheridon hoarda. 2-3 ore pe zi. Pe magtheridon am adunat 400g doar vanzand chestiile low level pe care le fac sa-mi skillui tailoring. Ambele servere sunt foarte active pe factiunea specificata.

What she said about bags and boosts.
 
OK, păi eu joc acuma în concediu cu orele, mai ales noaptea între 00:00 şi 04:00, dar şi după-amiaza. Din 27 iulie până pe 7 August o să joc probabil all night long, apoi o să o mai răresc. Faza e că nu-mi place PvP, când mă bat cu alţii iau de obicei bătaie, I suck at it. Am să mă uit ce realms sunt disponibile din client, din câte ţin minte nu vedeam o listă aşa mare...
Acum îşi face clientul upgrade, nu pot verifica ce şi cum, dar vă zic.
 
Da, da... hai pe Magtheridon dacă vrei nubi şi pupincurism legat de Failsidia. :biggrin:

E foarte activ realm-u', tot timpu' găseşti oameni care fac aceleaşi quest-uri ca şi tine sau oameni pt. dungeons/raids. Doar că mulţi, foarte mulţi, nu ştiu nici ce fac abilităţile clasei pe care o joacă.
Legat de profesii nu-ţi dau nici un sfat. Le am pe toate împărţite printre chars, toate au "ceva aparte", poţi citi pe Wowwiki despre ele şi alegi ce-ţi doreşte inima.
 
Geez, mai instalează ăsta multe patch-uri? Deja sunt la al 4-lea :frown:
Încă nu vă pot oferi o listă de realms care îmi apar mie, de 2 ore aştept să mă joc :frown:
LE: Al 5-lea patch...
LLE: Al 6-lea! 880 MB! Băi e chiar culmea!
 
Mai vorbim când ajungi la 3.1.3 :biggrin:



PS: eu aştept după PTR, aşa că "suferim" împreună.
 
@War: Mda, de aia sucks cand trebuie sa-ti reinstalezi jocul. As zice sa tii pe undeva patch-urile alea, sa le ai disponibile cand o trebui sa-l pui pe alt PC sau sa-i faci clean install.
 
war: ia-ti patch-urile de pe Computergames... sunt toate la sectiunea downloads. Ori asta ori ti le pun eu pe un DVD :biggrin:.
 
Nu-i bai, terminai de instalat. Fac acuma un caracter pe Neptulon, ziceţi ce tip să-mi fac până nu e prea târziu :smile:
 
Nuuu Neptulooooon.
E plin de pustani retarzi, bulgari imbecili, in general balcanici. Eu am platit sa mut caracterele de acolo, asa ca nu te sfatuiesc.
 
Back
Top