World of Warcraft

Neo, lumea nu crede, si nici eu :biggrin: In afara de Iron Council, niciun boss din ce ai spus tu nu e mage friendly (single point dps), excludem Leviathan (sau tu l-ai pus in total dps? :biggrin:). La Razorscale ai DPS varza din cauza adds, d'oh, iar la Deconstructor the same (perioada in care treci pe heart este prea mica ca sa te busteze in total dps, avand in vedere ca orice RL cu IQ>1 pune magii pe adds). So, WWS needed :biggrin:
 
Pff again.

Peste tot am făcut AoE cât am putut, 4600 DPS a fost la finalul Iron Council când eram mort de la 3/4 ale fight-ului - fail interrupt ftw - pe lupta cu council. Orice RL normal nu ia în consideraţie decât ce DPS faci după Leviathan (d`oh) iar în cazul meu s-a luat pe fiecare în parte, de unde s-a tras concluzia skillz ++, gear sux. Şi oricum la Leviathan am fost pe ciopăr, cu RL/GM riding shotgun. Păcat că de mine nu s-a legat bossu :frown: Slack ftw :biggrin:

Ia în consideraţie ce boosts sunt pe tree-ul de arcane, pe care sincer îl voi juca mult timp de amu încolo. Vorba unui amic mag, frost = alive, arcane = powerful, fire = good for popcorn :biggrin: La gear echivalent te bat oricând în DPS specced arcane în loc de orice altceva. Asta mai ales pentru că nu se bazează pe hot streak procs în ceea ce priveşte overall single target DPS. Zbai :biggrin:
 
Joc, da' e d-abia lvl 7, si nu am nicio intentie sa-l cresc mileniul asta :biggrin:. Takedu are un hunter ca si main char.
 
Mda, creat cont trial 10 zile, intrat pe un realm la plezneală, făcut caracter Tauren Hunter, ajuns level 13.
Fiind n00b, mi-am ales meserii de toată p...leazna (probabil). Pescuitul e booooring (merită dezvoltat?), jupoi animale în prostie (am skinning skill 98 deja), m-au enervat două quest-uri de era să arunc cu tastatura în monitor (pe unul l-am făcut, da' ălălalt e stupid). Mă plictisesc deja la greu; mai am 7 zile să mă hotărăsc dacă merită banul. Până acum nu prea merită, sincer. Daţi-mi pls motive să continui :smile:
 
WoW-ul fara guild, nu prea inseamna nimic. Pescuitul si bucatareala sunt plictisitoare dar la nivel maxim ai parte de un peste care e un avantaj pentru raiduri. Unele questuri sunt pierdere de timp, cine e la inceput de drum, nu prea stie ce si cum, cine-i la al 7-lea caracter deja face doar ce-i mai usor.

La nivelul 13 ai putea sa intrii intr-o instanta, sa vezi cum e, singura la nivelul tau fiind RFC din Ogrimar. Exista riscul ca la nivelul asta sa dai doar de oameni care n-au habar, poate sa iasa bine, poate sa iasa cu nervi... dar macar poti sa incerci.

P.S. Ce nu stiu e daca pe trial ai voie in battleground-uri, daca da, poti vizita WSG. Mai multe informatii de cum intri intr-un BG aici. Mda se pare ca n-au facut update la informatie, cel mai simplu/rapid e sa dai click pe icoana cu insemnul hoardei de-ti apare in stanga backpack-ului, alegi tab-ul cu "battleground" si-i dai "join 1st available".

Edit: Skining-ul e bun pentru hunter, mai ales in combinatie cu letherworking. Poti sa-ti faci singur gear, nu chiar stralucit, dar in unele cazuri e mai bun decat ce-ti pica la mobs. Oricum, aproape de nivelul maxim se simte bonusul la orice maserie.
 
Deocamdată zic pas la guilds, oamenii de pe realm-ul ăsta sunt cam necomunicativi. Te întâlneşti cu unul în pustietate la 3 dimineaţa, nimeni prin zonă, un Hello would be in order, ăla nimic, trece pe lângă tine ca un new yorkez.
Există quest-uri obligatorii, Taming a Pet e musai, se pare, şi ăla mi-a mâncat o grămadă de nervi, mă dădea swoop-ul cu gaibaracele-n sus pronto, de-abia am reuşit după vreo 100 de încercări.
Mi-am cusut nişte leather armor simpatice, e adevărat, dar sunt curios dacă e vreo metodă să skin un beast fără să iei tot loot-ul de pe cadavru, e tare enervant să trebuiască să bagi în backpack toate căcaturile just for the sake of it.
Acuma îl caut pe Arra'chea ca tâmpitul prin zonă, nu se spawnează şi pace, noaptea trecută l-am căutat 3 ceasuri. Bine, am făcut rost de o grămadă de piei pe traseu, deci nu a fost chiar în zadar, dar questul, dom'le, questul... Nu mai zic că la alt quest m-au trimis în Barrens, unde eu level 13 şi toţi monştrii level 15+, ronţăiau ăia la mine într-o veselie. Cred că mai râcâi piei câteva ceasuri, să mai cresc, că am cam terminat tot ce înseamnă quest prin zonă, în afară de 2-3 enervante.
Daţi-mi şi mie nişte detalii legate de culorile quest-urilor, unele sunt galbene, altele verzi, ce înseamnă una şi ailaltă? La fel şi activităţile de leatherworking, unele sunt portocalii, altele galbene, altele verzi, altele cenuşii, de ce? Din câte m-am prins eu, doar alea galbene şi portocalii îţi cresc skill-ul...
 
gri - 0 experienta (0 sanse sa creasca skill-ul la profesii)
verde - 60% din experienta care ti-ar puteau da finalizarea questului / omorarea unui mob (60% sanse sa creasca skilul)
galben - 90% sanse exact ca mai sus
portocaliu - 100% sanse
rosu - WoW zice ca nu poti sa faci questul / sa omori mobul, dar daca esti dibaci sau huntard poti, dar am impresia ca nu primesti decat 10% din experienta posibila (iar la profesii, insemna ca nu poti sa o inveti inca)

PS: acelasi procent il primesti si ca "honor" in cazul in care omori un player din factiunea opusa
 
La questuri iei 100% experienta de la anumite nuante de verde si pana la rosu inclusiv. E bazata pe diferenta dintre nivelul questului si nivelul tau.
La profesii e o formula progresiva din cate stiu eu, de exemplu ai o reteta care e galbena, cu cat te apropii mai mult de skill level-ul la care se face verde cu atat iti scad sansele sa iei un punct, in anumite limite. Din acest motiv ultimele puncte de "verde", pana se face gri, necesita cantitati astronomice de materiale uneori si nu merita (exemplul cel mai bun e cooking, reteta de paine pe care o iei de la trainer si care se face gri la 40, pentru ca poti sa cumperi materiale foarte ieftin si sa experimentezi).
 
OK, got ya, mă gândeam şi eu la aşa ceva dar nu eram sigur.
Acum altă întrebare: cum pot să renunţ la pescuit? L-am ales dintr-un impuls de moment, aiurea, şi acum îmi pare rău. M-aş băga la Herbalism, şi aşa e skill natural al unui Tauren, din câte văd eu pe tabelă la caracterul meu.
 
Pescuitu' e skill separat, ca şi cooking şi first aid, poţi să le ai în paralel cu celelalte două alese.
 
Păi eu am aşa... skinning, leatherworking, fishing, first aid... şi cam atâta. Acuma, după umila mea părere, first aid şi fishing sunt cam degeaba, nu prea mă tentează. Aş vrea să renunţ la ele, dacă se poate, sau măcar să ştiu că nu se poate şi să start over de pe acuma, nu să ajung pe la level 50 şi să-mi dau seama ce greşeli mari am făcut în copilărie :smile:
De-aia întreb experţii ce se mulează mai bine pe un caracter care e folosit în special în roaming şi kilereală de beasts în sus şi-n jos. Adică, de pe urma bestiuţelor pică o căruţă de loot care e inutilizabil pentru mine (btw, de ce unele chestii de loot sunt gri şi unele albe?), aşa că aş vrea să folosesc la maxim ce-am pe acolo.
 
Pentru herbalism ai abilitatea rasială de la tauren pentru +10 sau cât e, dar imho chestia asta nu e neapărat utilă în sine. Profesia însă te ajută în eventualul caz în care la nivelul 80 vei ajunge să raidezi, pentru că vei avea nevoie de herbs pentru flask-uri și poțiuni. Și chiar dacă nu raidezi, tot la nivel maxim, le poți vinde si scoate bani frumoși din ele, pentru că se caută atât pentru alchemy, cât și pentru inscription (glyphs, Darkmoon decks).

Dar dacă zici că ai skinning deja și vrei să vezi și ceva aplicabilitate, ar merge să iei leatherworking ca a doua primary profession. Are niște craf-uri și item enchant-uri interesante pe la nivelurile mai mari și poți face skins mai bune din cele pe care le aduni (pentru craf-uri sau ca să le vinzi). Pe de altă parte, profesia în sine nu e chiar cine-știe-ce în materie de utilitate pe termen lung.

Oricum, toate chestiile astea ajungi să le folosești mai mult pe la niveluri mai end-game. Poți la fel de bine să stai cu skinning și herbalism sau mining, și ulterior să te orientezi în funcție de ce ajungi să faci.


L.E. Afaik nu ai cum să renunți la ele. Și nici nu ai de ce, pentru că nu te incomodează cu nimic. First aid îți este util pentru că nu ai abilități de healing, deci crește-l pe cât posibil. Also. Tot ce e item gri se poate da la vendor fără grijă. De la alb în sus, poate avea o oarecare utilitate.
 
Păi ziceam că am deja skinning (97 atm) şi leatherworking (55 atm, tocmai ce cumpărai nişte "reţete" de armor care o să mă ajute să le cresc).
Poți la fel de bine să stai cu skinning și herbalism sau mining, și ulterior să te orientezi în funcție de ce ajungi să faci
Um, cum adică mă orientez mai târziu, dacă tu spui mai jos că "nu ai cum să renunţi la ele"?
 
Nu ai cum sa renunți la cele secondary. La cele primary poți renunța oricând și poți lua de la zero altceva.
 
Vezi aici mai clar cum e cu profesiile. http://www.wowwiki.com/Profession

E relativ uşor să schimbi o profesie şi la nivel mai mare, pentru că atunci ai şi bani să cumperi direct materiale low-level and stuff de la AH, nu mai pierzi timp cu asta.
 
Mi-am făcut și eu cont trial. Am șters jocul după 2 ore. Ce porcărie. Cum puteți să vă pierdeți timpul cu așa ceva?!?
 
Vezi aici mai clar cum e cu profesiile. http://www.wowwiki.com/Profession

E relativ uşor să schimbi o profesie şi la nivel mai mare, pentru că atunci ai şi bani să cumperi direct materiale low-level and stuff de la AH, nu mai pierzi timp cu asta.

Dap, m-am lămurit; e OK ce am ales, se pare, am avut bulan, am un profession de gathering şi unul de production, înrudite, e OK. Fiind numai 3 profesii secundare, şi avându-le pe toate, e adevărat că nu prea contează ce se întâmplă pe acolo, so its all cool :smile:

Mi-am făcut și eu cont trial. Am șters jocul după 2 ore. Ce porcărie. Cum puteți să vă pierdeți timpul cu așa ceva?!?
E, suntem oameni simpli... nu avem nevoie de mult pentru a ne simţi fericiţi :smile:
 
Back
Top