World of Warcraft

Oi ce-ai cu interfata lui Neo ca pare ok? Ia baga un ss cu a ta, eventual facem un split daca vreti :biggrin:
 
Explică cu ce am stricat frumuseţea de interfaţă. Repede :biggrin:

În afară de recountul pus deamboulea şi mini meniul pe care l-am scos vizibil să deschid un ticket şi l-am uitat acolo şi XP bar care o să dispară :biggrin:
 
Whiskas, sorry, nu știu pe nimeni să joace acolo.

Tu stai sa cresti alt char in loc sa te duci sa-i vezi pe alde Freya, Biberon sau Yogg-Saron? :biggrin:

Apropo. Voi ce progres aveți pe... <forgot_the_server_name_again>?

În altă ordine de idei, nerf vacanțele de la suedezi. 30 din cei 35 de oameni din guild sunt mostly offline zilele astea, aka no raids. :biggrin:
 
Da, numai bine când o să ding şi eu 80 n-o să am raid guild că suntem la un pas de disband -.-
 
Ce am invatat in tot timpul asta e ca nu trebuie sa te legi prea mult de o ghilda. Ghildele apar si dispar, in functie de cat de capabila e conducerea sa aduca jucatori buni la masa cand e nevoie.
 
Din fericire există ghilde care durează de mulţi ani, Deja Vu a mai trecut prin chestia asta de 2 ori, de fiecare dată la content nou, de fiecare dată s-a schimbat GMul şi staffzorz ofiţeresc în proporţie de 80%.

Este inevitabil să nu te legi de oameni cu care ai jucat, care te-au ajutat şi pe care i-ai ajutat. Până la urmă jocul nu e doar o colecţie de purplz şi/sau content, doar de-aia e MMO şi nu single-player :smile:
 
I gotz niu pentz, bulan imens la Emalon, singurul mag din raid. Bonusurile de set mă termină nervos. Idem modul de "achiziţie" pentru restul de set: 2 bucăţi pe emblemz, altele cu tokenz. Au tâmpit jocul ăsta de tot :frown:

În altă ordine de idei: WTB 290 hit pentru arcane şi chiar mai mult pentru Frostfire build. Wtf...
 
290? de unde si pana unde. Ai 6% numai din talente, 3% misery/improved ff, 1% draenei in raid, iar pana la cap-ul de 17% mai ai fix 7%, adica 183.624 hit rating. Pentru frostfire iti trebuie 10%, adica 262.32 hit rating. Pentru fireball insa iti trebuie 13%, adica 341.016.
Deci 184, 263 sau 342 hit rating :smile:.

Pentru alte detalii vezi Elitist Jerks forums, they rock :biggrin:

PS: IMHO nu merita sa te chinui sa atingi cap-ul prin gear daca n-ai m00nkin/shadowpriest si draenei (desi ar trebui sa ai...), mai bine ia-ti niste food cu hit rating si pune pe gear ceva mai important.
 
Neo, spell penetration gem pe pants? WTF? Pana si buildu e "anormal". Go read EJ nab, vezi ca te ascult :biggrin:
 
Back
Top