World of Warcraft

Hm, al meu se sincroniza în 2 minute, pe ceas. repet, e chestie de căblărie, tablou de distribuţie, putere a semnalului, treburi care ţin de UPC 100%.
 
Al meu se sincronizează în vreo 5. Al vecinului (acelaşi tip, pe acelaşi cablu) în 30. Foarte reliable.
 
So, where's the WoW in that? :biggrin:

Anyway, eu voiam să întreb dacă joacă cineva pe Sylvanas.

P.S. Dashu, până la urmă cum se prezintă situația pe Jaedenar? Că din ce citesc pe CG, nu pot distinge nimic realist, toată lumea o ține pe "mine's bigger".
 
De cand am ajuns pe Jaedenar am uitat ce-i ala lag in Naxx :smile:. Pe Neptulon, inainte sa ne mutam, ar fi trebuit sa fie achivment sa-l poti termina in 4 ore. E lag in tot northerland-ul cand incepe WG, cred ca asta-i pe orice realm.

Nu stiu cum mai e acum pe Neptulon, mi-am mutat toate caracterele. De Sylvanas stiu ca zice lumea de rau, avem lume noua in guild venita de acolo, ei zic ca e mult mai bine aici.

P.S. N-am incercat pe Neptulon, dar aici am reusit, fara wipe, cu pug strans de mine in Dalaran, OS achiv 8 si 20man, indivizi din guilde necunoscute. Cel putin horde side sa fac pug-uri pentru orice (malygos e mai delicat cu pug n-are lumea chef de wipe-uri cu necunoscuti). In ultimul timp tin magul doar pentru raids, si-mi fac de cap cu tankadinu'.
 
Și pe Neptulon e foarte ok acum, noțiunea de queue a dispărut în totalitate, iar lag - la fel - doar la unele Wintergrasp-uri mai aglomerate.

Sylvanas e în schimb dezastru în proporție de 90%, nu numai din cauză de lag, queues, servere de instanțe pline &so on, ci și din motive de mulți indivizi sub orice critică. Eu mai caut oameni să mai fac o eroică, un 10m ceva, cuz ăștia pe care îi mai știu pe acolo sunt ori la raidurile lor, ori la arene... dar se pare că nu prea am cu cine.
 
Nu prea stralucit, ma gandesc sa-mi caut o alta guilda. In seara asta abia am reusit sa batem cioara.
 
Terrokar și Night Elf Hunter

Terrokar.

Ceva Night Elf Hunters (dezvoltați pe Beast Mastery) pe-aici? :biggrin:
 
Pentru lvl-up se joaca BM, conteaza mai putin dps-ul fluctuant dependent de gear pe care-l dai tu, si mai mult ala care-l da petu'. La raid am vazut ca lumea vine cu spec survival.
 
Here I go again...

Nebunie frate cu Noblegarden, până am găsit dwarf female, se vindeau locaţii cu 100g :biggrin:. La un moment dat era o popiţă în Dala la intrarea în alli inn şi stăteam şi ne zburam CDs la floricele că nu vroia să dea rclick pe debuff -.-
 

Attachments

  • WoWScrnShot_042709_184950.jpg
    WoWScrnShot_042709_184950.jpg
    348.5 KB · Views: 56
Tu stai sa cresti alt char in loc sa te duci sa-i vezi pe alde Freya, Biberon sau Yogg-Saron? :biggrin:

Pescuitul noaptea in Conservatory of Life ruleaza fin, te relaxezi, pui un gratar, asculti greierii... (cand nu incepe isterica aia de Sara sa strige p-acolo)
 
Mneah, just reroll with some friends ^.^

Deocamdată am salutat doar pe Ragnaros şi Ossirian, Ony printre picături, urmează Nefarian cât de curând, Firemaw raped us :frown:

Ghilda face Ulduar, problema nu e cu 10 man, cât cu 25... s-ar părea că urmează joint-venture, dar cred că numa` jointu` o să fie de el :biggrin:
 
Back
Top