World of Warcraft

Uite nene unde era gankerul, astora ca tine le zice lumea de bine in fiecare seara.

Daca esti 80 si gankezi din astia de 80 pana dau alt+f4, nu-i problema. Ata ete, server PvP, dar sa fii 55+, sa chinui din aia de lev 39... banuiesc ca stii si singur cum se numeste.

80 HK la 73, majoritatea în outland îți spune ceva? HK nu se dau pentru camping lowbies. Pur și simplu popa ăla omora mobi care-mi trebuiau să levelez skinning-ul. Cum ar fi să caut alt loc la lvl72 și să-l las pe ăla lvl39 să-și facă questul? oO Se numește înlăturarea competiției, plus că gagiul era tupeist, adică își dădea ress și spama dots pe mine. Dacă fugea mâncând pământul poate-l lăsam în pace, da` mic ș-al dracu` nu suport :biggrin:
 
Neo nu contest indemanarea ta, mai ales ca DK astia sunt atrasi de PvP. Cred ca si din cauza ca lumea nu le stie abilitatile, si evident cum sa-i contracareze.

Sa omori unu cu 30 de nivele mai mic decat tine, e totusi o refulate a faptului ca s-a intamplat tuturor care au jucat WoW pe serverele PvP. Dar cand nu stii toate datele problemei tragi concluzii gresite. Nu sunt sfant, si eu am scapat cate un pyro astora mai mici, dar doar din cauza care o zici tu mai sus, unii nici nu se uita ce nivel ai, ca sar ca ninja la tine.

P.S. Poti sa jupoi animalele si daca le omoara altu, e chiar mai usor ca nu tre' sa-l omori tu .
 
Heh, am o perioadă cretină și n-am timp de WoW :frown:

Jupuiam cu plăcere, numai că tembelul nu luta tot => punish!11 :biggrin:

Da, recunosc, e o defulare, mă săturasem să fiu campat cu druidul. Chestia cu abilitățile e adevărată numai parțial, am fost omorât de 5 ori la rând de un mag pentru că-mi foloseam CDs aiurea, evident situația s-a inversat după ce m-am lămurit că tipul e skilled, dar în momentul ăla a fost game over pentru mag.

Silence melee, silence ranged, ambele pe CD separate, deathgrip folosit cum trebuie, spells sunt toate instant cast, 2 (DOUĂ) abilități care-ți resetază runele (practic una e 1 rune transform și 1 instant CD finisher + rune reset + 25 runepower instant). Plus că ai plate, ai o abilitate care la încasarea unui spell îți crește resists cu 25 și mai și stackează, plus alt talent care echivalează în rezistente parry chance-ul. Să mai zic că ai un talent care mărește toate healing effects cu 30%? Practic boostează atât self-heal-ul de pe tree-ul de blood (care e în tier mic, deci accesibil orice build ai vrea), cât și heal-ul din deathstrike și cel din blood aura. Practic dacă ai 18k HP, self heal-ul de pe blood tree îți dă (cu boost) ~4-5k instant, runic health potion mai dă și ăla un 4-5-6k, deathstrike cu full runic power 3k... poți fi full health aproape instant, GCD fiind piedica.

Să mai zic că am prins 2-3 crituri de 3-4-5k la rând pe un warrior de același lvl la 78?

Bottom line, cu un DK bine talentat și cu skill de joc mediu nu ai clasă care să-ți stea în cale. Unul din secrete e să trântești aproape imediat ce ai plague strike și icy touch un macro prin care să le dai pe rând pe amândouă (dacă până și brain-dead-ul de mine l-a făcut fără alt-tab..), deoarece este esențial să le ai pe ambele up apoi să te apuci să dai deathstrike/heartstrike, rune strike (când e up), deathcoil (care poate critui chiar și 2-3k), etc, etc.

Ce-mi place la clasa asta e că îți trebe cam tri mâini (C) Styr s-o poți juca cum trebuie, practic combinațiile depind destul de mult și de reflexe, dar și de puțin know how. NU aș recomanda power level la clasa asta, ia destul de mult s-o înveți cum trebuie, mai ales mecanica total diferită DPS și tanking-wise.
 
Neo nu contest indemanarea ta, mai ales ca DK astia sunt atrasi de PvP. Cred ca si din cauza ca lumea nu le stie abilitatile, si evident cum sa-i contracareze.

Ca hunter BM is chiar simplu de contracarat. De exemplu, iti da Death Grip, tu dai Freezing Trap si Disengage (te salta inapoi si te duce la ranged attack zone) in timp ce petul e pe el cu Bestial Wrath. Dai Rapid fire si te pui pe el cu Viper sting, Arcane shot sau ce iti doreste inimioara :smile:.

Pana acum nu prea am reusit sa mi-o iau de la ei. Acum sa vedem ce o sa aduca noul patch. Cel putin la noi se taie ca-n branza.
 
Ca hunter BM is chiar simplu de contracarat. De exemplu, iti da Death Grip, tu dai Freezing Trap si Disengage (te salta inapoi si te duce la ranged attack zone) in timp ce petul e pe el cu Bestial Wrath. Dai Rapid fire si te pui pe el cu Viper sting, Arcane shot sau ce iti doreste inimioara :smile:.

Pana acum nu prea am reusit sa mi-o iau de la ei. Acum sa vedem ce o sa aduca noul patch. Cel putin la noi se taie ca-n branza.

Tu ej beat? :biggrin::biggrin::biggrin:
 
Imi cer scuze ca mi-am exprimat o parere. Trebuia sa cer voie, domnule Neo? Am uitat ca sunteti The God in ale Wow-ului si mai ales ca jucati cu hunterul de doi ani incoace :smile:.
 
FYI am hunter de lvl 66, pe care îl joc de aproximativ 1 an jumate printre picături, n-am continuat pentru că mi se pare insanely boring, în rest cunosc clasa excelent.

Să-ți explic. Disengage, pe când jucam eu (și tu nici nu știai ce-i aia WoW :biggrin:), nu te teleporta la ranged distance. Ok, aci am belit-o eu. Încă un motiv să nu mă mai ating de o clasă atât de răsnerfată și bușită încât nu mai e nici jumate din ce era la lansarea WoW -> vezi Aspect of the Viper ca exemplu, plus introducerea lui la lvl extrem de mic (ce naiba faci cu AotV la lvl 20 mă depășește), sau steady shot, care nu mai e de la lvl64 ci iară de la un level :love:0.

Dar iegzplică și lu` moi de ce Doamne-mă-iartă dai cu viper sting într-o clasă care n-are mana? Sau tu dai cu VS și-n warriors și rogues? :biggrin:

P.S.: BM iz gay :biggrin::biggrin:

P.P.S.: nu mai fi așe agresif, o fost o glumă :smile:
 
Hunterul (jucat bine) chiar este una din clasele problematice pt DK, nu stiu cu warlocii si cu paladinii cum se descurca (DK-ul), dar restul sigur au probleme. Nu spun ca un hunter rupe un DK, dar cele 18 secunde de bestial wrath sunt problematice pentru mai toate clasele.

Edit: oh, and btw, fuck DK's, am intrat si eu cu magul (finally lvl 80) printr-un WSG si erau niste DK cu 30K hp care rupeau tot. Dadeam in ei ca intr-un zid de caramida...
 
Warlock - până tickăie DoTurile e mort. Plus talentul de pe tree-ul frost care îți oferă prețioase secunde de fear immunity și nici nu-i prea deep în tiers. Totuși, poartă cloth. Poate să fie și Demonology, singura piedică e timpul în care ești stunned de charge-ul de lolguard, dup-aia DG și nu mai apucă mult.

Paladin - e practic survival până îi cade bula, dup-aia e dead meat. Și cu DK mă simt liber să râd când îmi fur un HoJ. Evident dacă nu își ia resist, caz în care iese :dracu:

DK n-are cast time la heal, practic singurele probleme sunt la clasele care dau direct silence - MM hunter și shadowpriest - counterspell e fix pix, kick la fel (doar să nu fie talented din combat tree), earthshock idem, etc. Ca și CC, mag-ul este iritant cu sheep-ul (mi-e dor de druid forms), hunter-ul cu trap-ul doar parțial, având în vedere că prima sursă de damage mă scoate și există posibilitatea să scape un autoshot înainte de aimed, ceea ce cam sux pentru el. Warlock-ul, repet, e praf și pulbere, practic nu poate fugi suficient de repede de tine, mai ales dacă lolcoil e ineficient.

Cu hunterii nu mă pot pronunța pentru că n-am dat decât peste unul singur pe care l-am omorât pentru achievement :biggrin: Am scăpat din vedere că e cimitirul aproape și mi-am furat-o. Dar după a uitat și el același lucru ergo 2-1 pentru mine și m-am retras. Nici acum n-am făcut questul ăla din Grizzly Hills cu copacii elites :biggrin:

Dacă stai să te gândești, practic DK a fost engineered fix contra casters, dar mie unuia chiar nu mi se pare OP, atâta timp cât magul reușește să țină distanța sunt mort, 3-4 secunde dacă-l am în melee range e invers.
 
1.
Să-ți explic. Disengage, pe când jucam eu (și tu nici nu știai ce-i aia WoW ), nu te teleporta la ranged distance...

Sa-ti explic, nu imi pasa de cand jucai tu pe vremea cand Basescu avea 80% din sondaje.

Ma gandeam aiurea, voiam sa spun Serpent Sting, nu Viper.

2.
Bottom line, cu un DK bine talentat și cu skill de joc mediu nu ai clasă care să-ți stea în cale.

versus

Cu hunterii nu mă pot pronunța pentru că n-am dat decât peste unul singur pe care l-am omorât pentru achievement

Serios? :tongue:

3.
hunter-ul cu trap-ul doar parțial, având în vedere că prima sursă de damage mă scoate și există posibilitatea să scape un autoshot înainte de aimed, ceea ce cam sux pentru el.

Domnu ala de joaca de dinaintea mea, Freezing trap nu este intreruptibil decat daca iesi din zona lui.

4.
P.S.: BM iz gay

Sa spui asta prietenei mele care este hunteriţă.

P.S. Stiu ca a fost o gluma dar voiam sa musti si tu un pic din asfalt :biggrin:.
 
1. Ma gandeam aiurea, voiam sa spun Serpent Sting, nu Viper.
Viper sting, la cât de rar e folosit, n-ai voie să-l confunzi :smile:

2. ...versus...

Serios? :tongue:
Mmmda, pui frost trap și pleci frumos ranged cu disengage. Scol petul și-l pun pe tine, deathgrip, runestrike devine sigur activ la cum dă hunterul în melee și nu poate fi dodge/parried, deathstrike, heartstrike și erm... dead :biggrin:

3. Domnu ala de joaca de dinaintea mea, Freezing trap nu este intreruptibil decat daca iesi din zona lui.
A doua metodă de contracarat kite-ul nesimțit de la hunter e să pui chains of ice pe el. Problema e că freezing trap - coraj, dă click pe link :dracu: - 1. chiar breaks la autoshot 2. Frost trap doar te încetinește, chains te țin pe loc, do the math plx.


4. Sa spui asta prietenei mele care este hunteriţă.
For a woman merge :biggrin:


P.S. Stiu ca a fost o gluma dar voiam sa musti si tu un pic din asfalt :biggrin:.
www.wowhead.com te împiedică să mai confunzi abilitățile clasei pe care o joci main :biggrin:
 
creizi, don't bother - trebuia până acum să-ți dai seama că pe Neo nu-l "face" niciodată nicio clasă, și cu toate toons pe care le joacă el îi pwnează pe toți. :biggrin:
 
Neo, una si cu una fac doua, nu te lua de prietena ca te zbor.

Viper sting, la cât de rar e folosit, n-ai voie să-l confunzi

Get the f word out of here. (Axel F).

Gab, ai dreptate. Neo, da si mie linkul ala unde arata ca esti cel mai bun.
 
Back
Top