World of Warcraft

Nenicii de pe Neptulon - the darkside, scrieti va rog ce caractere aveti pe acolo, poate mai conversam cand intru, mai am de levelat shamanul si mi-e urat singur :tongue:. Eu am doar 3 caractere pe Neptulon: Odie, Mal si Rootcanal.
 
Phase 7 (10/27)
All good things come to an end
The plague has now officially been cured!
 
Nenicii de pe Neptulon - the darkside, scrieti va rog ce caractere aveti pe acolo, poate mai conversam cand intru, mai am de levelat shamanul si mi-e urat singur :tongue:. Eu am doar 3 caractere pe Neptulon: Odie, Mal si Rootcanal.

Cotoroanta, Dashu, Theba, Yzy. Ma flutur toata seara de pe unu pe altu :smile:. Cu Yzy fac lvl-up in mod curent, cu Theba prestez cate 1-2 instante pe seara. Druidul Dashu e folosit la cautat plante sa cresc inscription pe Yzy, si minerale sa cresc JC pe Theba.
 
E de-a dreptul stupid să dai hearthstone și să te trezești în mijlocul a treij` de zombi care-ti vor capu`. Și mai sunt și unii care-i omoară și ajung și ei infectați => moer zombiz :mad:

Nu zic că nu e mișto ca idee, dar 20-30 de jucatori cu media de vârstă sub 6 ani pot fvte nervii a 500 de oameni cu media de vârstă pe la 25-28 de ani. Și eu și așa am timp limitat, nu-mi permit să fac corpse runs din afara stormwindului până la AH că mi-a omorât un bou charul bancher :biggrin:
 
Nuj cum să vă zic, dar am reușit să pun mâna pe o copie de WotLK prin absolută și pură întâmplare. Gameshop sux în continuare :biggrin:

P.S.: normal, amu mere netul, merg serverele, numai ca WoW nu se conectează și iahu e prin bălării. Tui ISPul mă-sii :mad:
 
Al meu cica ajunge maine... astept cu nerabdare :smile:. De la 23:30 erau deja DK's online, iar unii din guilda mea au primit jocul de 2 zile...
 
Sa va amarasc si sa va spun ca cei care au comandat la emag il aveau deja ieri in brate? :biggrin:
 
Il instalau si upgaradau contul, ca la ora 22:30 sa fie deja vreo 7 DK pe Neptulon la hoarda. Nu stiu cum au reusit, am dat wisp la vreo 2-3 si toti mi-au raspuns aceeasi treaba (try few times... and lucky it worked).

Am avut guildies care la ora 23 faceau deja plimbari prin Notherland, nu se putea face Q, dar plimbarile erau ok. Culmea pe la ora 23:30 cand am mai dat un inspect, exista deja un dk niv 56.

Sper ca azi sa ajung si eu la un magazin sa cumpar jocu. Ma'at viseaza Naxx luni seara :smile:
 
Last edited:
Congratulations! You have successfully upgraded this World of Warcraft account. You are now ready to experience all the exciting new content that World of Warcraft: Wrath of the Lich King has to offer, including:

* The all-new continent of Northrend, domain of the feared Lich King;
* Character development up to level 80, including new talents and abilities for each class;
* The powerful death knight, World of Warcraft's first Hero class;
* Many new high-level dungeons to explore;
* Hundreds of new quests, items, and enemies;
* New character customization options;
* And much, much more...
Oh yes, I have the POWER! :biggrin:
 
Back
Top