World of Warcraft

In principiu sistemul de precomanda e bun, functioneaza, si-ti asigura produsul X in momentul Y.

Doar ca in Romania, chestia asta e cu aproximare, iar dupa cum zice si creizi la lansarea TBC a fost un mare circ. Am facut precomanda si am primit mail (sau telefon, nu mai tin minte exact) la o luna dupa lansare intrebandu-ma daca mai vreau.

L.E. Adica... cam ce ai scris tu la punctul 2. Inca mai sper sa pot cumpara serialul pentru WoTLK de la Blizzard, dar in momentul aparitiei, nu cum a fost pentru TBC.
 
Idem ce-a zis Dashu. BTW Dashule, te-am mai vazut online ocazional cand am fost pe hunter sa vad ce mai face :smile:.
 
Din martie pana in septembrie n-am mai jucat ca nu aveam timp. Am zis ca am scapat de boala asta. Acum o luna, din plictiseala, m-am gandit sa platesc o luna de test, sa vad cam cum e treaba si... m-a apucat iar microbu'.

Cu magul am jucat putin, am facut doar 1 Kara & 2 eroice, am vrut sa-mi iau arma pe badge-uri. Astept WoTLK sa ma apuc iar de raid-uri cu el. Cu druidul ies doar la cules plante, sa cresc inscription pe rogue.

Intre timp am un paladin 66, crescut pe reprize, a fost plictisitor rau pana la patch, ma gandeam ca vreau un healer. Un rogue 45, pe asta il fac cu dedicatie pentru PvP si gank, m-am saturat sa ma gankeze toti pe unde ma prind ca habar n-am PvP si n-am nici gear :smile:
 
Sunt extrem de tentat să dau end la subscription, ești gankat peste tot cum se poate, nici de gărzi nu mai există frică, imo ar fi trebuit să facă și gadgetzan bruisers de 75. Corpse run din 5 în 5 minute în orice zonă, wtf :\
 
Ce boring vrei sa zici :biggrin:
Pana si gank-ul are partea lui buna, vii cu main-ul si te distrezi :smile:.
 
Nu e chiar boring, mai ales daca te joci maxim o ora (hai doua) pe zi. Si eu il joc pentru lore, nu pentru ciomageala :tongue:.
 
Eu vin cu druidu din simplul motiv enuntat de Neo mai sus. Ca am incercat cu rogue-ul si la 2 mobi/plante/pasi vad cate o optiune de a apasa relese. Aşa cu ditamai vaca nu se ia lumea de mine. E bataie pe plante, si chiar si unu de 70 se gandeste de 2 ori daca sa dea in mine sau nu cand culeg o planta.

P.S. Am avut prostul obicei, vreo 5 min, sa omor tot prin STV, cu dedicatie pentru toti care m-au gankat vreodata. Dar mi-am dat seama, ca n-are rost sa ma razbun pe unii nevinovati. Se tot intreba unii de unde boala asta cu 1 shot la aia mici... de la traume avute in lvl-up :smile:
 
Sa-mi bag cracu-n Blizzard. Am vreo 1k gold in darkmoon faire cards pe care nu pot sa le listez pe AH din cauza unui bug tampit.
 
Nenorocire, petu` de huntard bagă taunt chiar dacă îi dai turn off la el. Rezultă "hunter noob turn off damn taunt ffskk?" :|
 
Mkay, caut un server de hoardă, casual -> pve oriented. Must offer boosts până la 20-22 plus gchat interesant :biggrin:
 
Cum merge cu ciuma, baieti? Momentan am reusit sa fac zob de unul singur Auberdine, Teldrassil, Lakeshire :biggrin:. Si Stormwind arata asaa de bine :biggrin:.
 
De-aia fug de d'astia ca tine :smile:. Am rarit-o cu calcatul prin orase, stau mai mult la tara, la facut Q.
 
Ok, tu si altii aveti o problema cu invazia asta. Din punctul meu de vedere, situatia e simpla. Lich King ataca > oamenii se transforma in zombie > actioneaza ca atare ca doar nu i-or apuca sentimentele. Prin definitie, in joc zombie nu gandeste si ataca tot ce vede on site. De-asta se si formeaza raiduri sa apere orasele. Ca doar nu venea Lich King sa arunce cu panselute in Stormwind si sa urle in sandale roz "Dar vai! Acceptati ca vin sa va domin, va rog eu!!! PS Are cineva 10 silveri? plzzzzzzz Apropo, vizitati www.goldfarmersinpink.com!!!"

Si oricum, azi/maine se rezolva problema, asa ca nu o sa mai suferiti mult. Pana atunci, happy jogging.
 
Apropo de nimic, again. E dispus cineva din cei care mai au hoardă pe Neptulol să facă un trade de pets la Neutral AH? Mă interesează câte 2 din fiecare. Pot face acelaşi lucru cu pets de alianţă, dacă interesează; dacă nu, just cash. :smile:
 
Bine'nteles. Gabriela zi-mi ce anume vrei si de unde se cumpara :biggrin:, eu n-am nici un interes/cunostinte despre animalute. Pretul... ala de-l cumpar + eventualele taxe percepute de AH (n-am idee cat costa un pet, si cat ia AH-ul taxe).

@creizi, n-am nimic impotriva invaziei, si impotriva celor care le place (d00h, doar deasta a fost inventata). Doar ca m-am trezit ca vine WotLK, si nu am ce mi-am propus sa am (... toate meseriile universal valabile, alchemy, ench, insc & jc). Deh, fiecare cu piticul lui.
 
Back
Top