World of Warcraft

Pe CG e varianta en-US. :smile: Plus că au fost uploadate la 10-11 azi-dimineaţă, când nici de pe serverele Blizzard nu se putea lua versiunea en-EU. :tongue:



... teoretic.
 
Si practic. Am zis sa sacrific 5 minute sa iau pe cel de pe computergames si la o incercare de instalare spune ca nu poate instala peste enGB. Asadar faza cu versiunea universala, cel putin pe CG e cam pierdere de vreme.
 
Well, pana acum mie-mi place. Sa vedem cat le ia sa-l echilibreze, pentru ca sunt unele chestii chiar imba prin schimbari.
 
Ieri seara, in fata la Og, retri vs boomkin, toata batalia a durat 3sec. N-am idee ce le-au facut, dar paladinii de la mine din guilda se mira cat de usor rup aproape orice.

L.E. Ziceti oameni buni un addon pentru afisatu coordonatelor, ca nu mai pot sa fac level-up fara alea :smile: (cartographer si metamap nu merg, dau erori)
 
TomTom e pt coordonate si e updatat.
Retri palas sunt chiar imba si e prima clasa la care vad critical strikes garantate pana acum. Mai era la rogue cold blood, dar CB crestea critul cu 100%, daca aveai crit initial mic si inamicul resi mare tot aveai sanse sa ratezi (cred). Oricum au schimbat multe multe de tot, e cu totul alt joc, atat pentru noobi cat si pentru ceilalti.
 
Poate că asta e reţeta succesului. Ţin minte că la orice patch din ăsta mai important abia aşteptam să vad first hand schimbările. Acum nici nu mai au mulţi de ce să se plângă, pentru că deja are fiecare o grămadă de alts din care să aleagă măcar unul care a ieşit cu brio din patch.
 
Cer scuze aci, posesorilor de caractre din RO united, pe care i-am gankat cu Yzy in ultimele 2 zile. (ceva imi spune ca sunt cativa de pe forumul asta in Ro united, sau poate ma insel).

Pai dupa cum am scris mai sus, tomtom folosesc acum, dar asta pana apare metamap. Sau pana o sa fie stolul de pitici, capabili sa foloseasca de exemplu gatherer, caci in felul asta n-am nevoie nici de metamap nici de atlas loot (sper:biggrin:).

L.E. marti ininte de patch, faceam test cu asta mica, sa vad maxim de dps care pot sa-l fac, cu ce opener si cu ce combinatie. Am reusit mai mult de 90dps, in bataile in care dadeam crit-uri multe si evidente. Aseara, dupa patch, am inceput sa fac in jur de 110dps, fara sa ma chinui prea mult cu sincronizari si maxim dps, am fix aceleasi arme si armuri, deci... ceva au bufat si la rogue.
 
Last edited:
Am respec-uit paladinul pe retri si it's not even funny. N-am putut intra-n bg-uri ca erau cozi de 10 minute, dar in outlands ma bateam cu cate 3 mobi de 63-64 (eu sunt 64) si ieseam cu 80%hp/80% mana fara stress dupa mai putin de 30 de secunde. Asta cu gearul de healer si fara sa stiu prea bine cum sa dau combo-urile. Chestiile astea trebuie nerfuite grav.

Mie imi merge CarboniteQ, wowecon-ul si am instalat Auctioneer 5.2 (care din cand in cand mai da rateuri). In rest, LightHeaded pare ca n-are probleme si Omen-ul nu am apucat sa-l folosesc.
 
Doamne, acum văd ce au pus ăştia în tree-ul de retribution.
La fiecare judgement primeşti 33% din base mana? lol Adică la fiecare 6 secunde sau cât mai e cooldown la judgement primeşti 1000 mana? Sunt curios pe ce naiba poţi să consumi în fight 1000 mana ca să nu ieşi pe plus de fiecare dată.
 
Doi hunteri level 41 facem ravagii cu 5 mobi de level 44-45 in Hinterlands. Plus ca sunt neconcordante la questuri: ai questuri maro dar mobii sunt galbeni.
 
Back
Top