World of Warcraft

N-am pus mana pe beta inca, asa ca levelez si upgradez la caractere.
Am asa:
NE druid 70 - 2xBruta, 2xVengeful, 1770 healing, 408 resi.
Gnome warlock 70, 3xBrutal
Troll hunter - 67
Undead rogue - 64
Human priest - 61
si multi altii mai micuti...
 
Druid resto de pvp deja devine undead rogue, clișee prea fumate :smile:

Gnome warlock e deja prea mult, cum te-nțelegi cu vacile? :biggrin:
 
Pai pe druid am fost feral initial si am trecut un pic si prin balance, am incercat cu ambele specuri mai mult PvE si apoi niste arena si am ajuns la concluzia ca ambele sug. Rau de tot. Iar cel feral cred ca e cea mai proasta clasa+spec de arena posibila, cand vad unul dau direct cu /lol pentru ca stiu ca n-avem cum sa pierdem. Anyway, druidul a fost primul meu 70, nu stiam nici ce-i pvp pe vremea aia, iar resto l-am facut din lipsa de optiuni.

Warlockul e foarte foarte fun, era un pic mai util daca eram undead (in arena), dar nu cu mult. In battlegrounds e cel mai fun, sunt cot la cot cu hunterii la overall damage, iar daca am si un healer pe acolo e dezastru (pentru inamici). Cel mai mult imi place cand sunt intr-un final omorat, iar cat astept la graveyard vad cateva "killing blow". Kill from beyond the grave I say :biggrin:. Din pacate mi-a fost lene de farming si n-am gear-ul pe care ar trebui sa-l am, dar vine wotlk oricum, ce sens mai are ? :smile:

UD rogue-ul e intradevar cliseu, l-am facut pentru PvP cand am vazut cat de enervanti sunt. Can ya blame me ? :tongue:
 
Yep, I slack. La PvE a inceput sa nu mai mearga atunci cand am inceput sa lucrez mai de dimineata (aveam raiduri noaptea) si s-a dus totul pe rapa cand a plecat toata lumea de pe server. A fost atat de rau incat au deschis migrare spre el.
La PvP e la fel de tragic pe serverul ala, gasesti numai echipe full S4 pe la 1600-1700. Doar marti seara cand se reseteaza arena ai sanse sa gasesti niste echipe mai variate.
 
Char-urile mele arată cam la fel... guilda în care sunt cu rogu' s-a lăsat până apare WotLK (aveam 1/6 SWP), cu warrior-u' am ajuns până pe la jumatea din BT (reminder: progres complet separat faţă de rogue), am făcut şi ceva offspec gear (Twinblade of the Phoenix... /wave @ hunters :hihi:), iar alt-urile au doar câte 1-2 level-uri în plus. Şi un warlock cu care am făcut 19 level-uri întro zi jumate, dupa care l-am făcut bank-char. :goofy:

Mai nou am fost selectat pt. WotLK beta, aşa că m-am concentrat pe asta în ultimele două săptămâni, am făcut instanţe 90% din timp ca să le învăţ cât mai bine şi ca să am un "head-start" când o să fie lansat WotLK.
 
You guys seriously slack. :goofy:

Io-te slecăru` șef ce le zice :biggrin:
Eu unul nu înțeleg ce e așa mișto să joci cam tot ce se poate juca încă din beta. Să le spui nubi la ăia care n-au făcut-o și cer instrucțiuni cu privire la primul boss din prima instanță din Northrend? :biggrin: Mie mi se pare foarte plictisitor, tbh abia aștept să apară expansion-ul și să degust la maxim deconectările că-i serverul plin sau gankurile de la intrarea în Northrend, plus alergătura și ciomăgeala de câte 10-20 level 70 a unui biet mob care abia s-a spawnat :biggrin:
 
Keep dreamin'... stai să te văd dacă găseşti jocu' pe undeva în prima lună. :biggrin:



PS: LMA moşu'.
 
Chiar asa, ca tot ati deschis subiectul: stim data de aparitie a jocului, cum facem sa-l cumparam cat mai aproape de aceasta data, aveti vreo idee?
 
Cred că key online o să fie soluția, ne combinăm mai mulți pe cardul internațional al unuia și aia e. Chestia e să fie disponibile de la început :hmm:
 
Cred că key online o să fie soluția, ne combinăm mai mulți pe cardul internațional al unuia și aia e. Chestia e să fie disponibile de la început :hmm:
Propun pe al tau. :biggrin:
Eu unul o sa astept sa apara jocu'n magazine, il cumpar linistit, la vreo 3 saptamani de la lansare si ma JOC la fel de linistit. :biggrin:
 
Eu unu mi-am cumparat TBC cu acelasi card cu care platesc abonamentul in mod curent. Chiar nu-mi dau seama de ce trebuie combinatie, trebuie doar sperat ca Blizz sa aibe optiunea de cumparat on-line serialul de WotKL :biggrin:
 
Am putea cumpăra de la sendit.com, sunt de încredere, mi-au confirmat mai multe persoane care au cumpărat de la ei nu numai odată.
Problema e că n-am card. :goofy:


Studcardless.
 
Io am încercat să iau cu cardurile pe care le au ai mei, da' m-am blocat la CV2. "Your CV2 is the last three digits printed on the signature strip on the back of your card."
Numa' aşa ceva n-am găsit. Pe două carduri. :capu:
 
Korby nu cumva cardurile alea erau Maestro? La mine, codul CV2 este si pe Visa si pe Mastercard. Dar, mi s-a zis de la banca (BT) ca doar Mastercard-ul e folosibil la plati on-line.

In Romania, sunt foarte multe carduri de debit care pot si folosite doar la bancomat si la magazine, alea cateva la care poti plati cu cardul. On-line... mai greu.
 
Mda, ambele sunt carduri Maestro.
iconbadteethvk3.gif

Now what? Persoana cu care am vorbit cel mai detaliat despre site-u' ăla mi-a spus că pot să plătesc cu orice card. :goofy:
 
...orice card cu care poţi plăti online. Băncile pot pune limitări pentru tipurile de carduri cu care plăteşti online. Ex: card Visa Electron de la Ţiriac cu CV2, nu poţi plăti online că aşa vrea banca.
 
Back
Top