World of Warcraft

Eu nu văd problema cu specul, zău. Te faci combat şi intri în ghildă, după care te bagi assassination din nou şi îi rupi în damage meters.
Şi văd că trebuie experienţă acum să joci rogue... wth? Dacă nu ai înţeles clasa în 2 zile de jucat la lvl 70 prin diverse instanţe ai o problemă gravă. La fel la orice în wow. Citeşti ghidul pentru encounter, mergi şi îţi faci treaba. Dacă ai şi pe ceilalţi care fac acelaşi lucru, gata, poţi să spui că ai terminat jocul.
 
Citeşti ghidul pentru encounter, mergi şi îţi faci treaba. Dacă ai şi pe ceilalţi care fac acelaşi lucru, gata, poţi să spui că ai terminat jocul.

Asta functioneaza pt Karazhan si poate SSC/TK, incearca cu asta numa cu tactici citite, C`thun wannabe mofo. :biggrin:
 
Mici updates la caracterele mele: acum am 2x70, druid si warlock, iar cu druidul am reusit sa completez kara (mai aveam NS), Gruul, iar Maggy si ZA sunt in lucru, ZA fiind terminabil cu guildul actual. Mai am si niste gear decent de PvP (2x vengeful), dar astept S4 inainte sa fac alte achizitii. De asemenea incerc sa twinkez niste caractere, dar e mult de munca si imi trebuie mult boosting prin Mara, BRD si Deadmines (am multe chars de 49 si unul de 19 :smile: ).
 
În sfârşit pot să intru şi io pe forum. :goofy:

Updatez: T5+T6 rogue, nu mai joc aproape deloc pe el. Recent ajuns la 70, prot. warrior, blue gear şi două epice... invitat într-o guildă de SSC după ce m-au văzut băieţii cum tankez heroice, chiar şi cu pre-70 blue gear. :zbang: Mai adaug şi un hunter de 67, plus un SP de 51 care stau aşa de câteva luni şi pe care mai intru doar să adun carne+engineering mats (hunter) şi să fac bag-uri (popă). Banca - shaman de 32 - se pune? :tongue:
 
Cum poţi să tankezi heroics în blues şi să faci impresie? Apeşi în delir shield block or what? :tongue:
 
Ideea e că oricât de mult skill ai avea ca tank, în heroics problema e mitigation, nicidecum câţi mobi ţii pe tine. Sau era pe vremea mea, vorbesc din amintiri :tongue:
 
Audem? :hihi:
 

Attachments

  • ScreenShot008.jpg
    ScreenShot008.jpg
    311.9 KB · Views: 79
Eu am luat pauza din februarie, asa ca nu ma mai gasesti. Mi-am dat seama ca in afara de munca, wow, somn, altceva nu mai faceam. Chiar si prietena incepuse sa-mi reproseze ca o ignor.

WoW is evil :biggrin:
 
Hmmm, la asta nu m-am gandit! :biggrin: Am incercat la somn, am vazut ca nu pot. La prietena nu mi-am permis sa incerc, nu de altceva dar inca mai era langa mine, probabil altele m-ar fi lasat de mult.
 
Eu ma descurc si cu munca, wow, GF si altele momentan, desi am mai redus wow-ul pt "altele" (adica scoala de moto).
In alta ordine de idei eu tot astept S4 si nu mai vine :smile:.
 
În ultima vreme mai joc numai cu warrior-ul (din cauza motivelor expuse cu vreo două pagini în urmă). Pot să spun că dacă e vorba de un drop pt. mine, îmbătrânesc lângă PC până îl iau. Exemple: în timp ce levelam (90% din timp prin instanţe) am făcut SP de vreo cincişpe ori pt. chest... am renunţat să mai trec pe acolo la LVL 68. De când am făcut 70, am trecut prin heroicele AC (pt. umeri), Mechanar (pt. sabie) sau Botanica (pt. scut). Evident că nici unul din aceste item-uri nu a apărut când am trecut eu pe acolo. -.-
În schimb, MgT heroic pare să fi fost mult (repet mult? :hmm:) mai darnic. După 4 run-uri am deja curca, trinket-u' de tanking, trinket-u' de DPS (pe care eu îl folosesc şi în Defensive Stance pt. TPS mai bun) şi tot gear-ul DPS de care am nevoie. :goofy:


PS: nu vă uitaţi la total Defense, acu' ma duc să farmez formula pt. 12 defense pe bracers. :goofy:
 

Attachments

  • ScreenShot004.jpg
    ScreenShot004.jpg
    301.5 KB · Views: 62
Acum cu festivalu' focului, bineînţeles că m-a mâncat şi pe mine undeva să mă duc pe la Alianţă să le iau chibriturile. :goofy: "Excursia" în SW mi-a confirmat încă odată în ce stare a ajuns PvP-u'. Un rogue cu gear S1, ceva albastre şi... arme S3 a sărit pe mine, care eram în prot. gear. S-a chinuit el ce s-a chinuit cu stun-uri şi alte abureli, chiar şi ajutat de un paladin de 27, da' nu i-a ieşit. :capu: Acum mă îngrozesc şi mai tare că S2 trece pe honor şi toţi o să fie "I has gear 4 kara... 1900 AP, 30% Crit... 100 Hit". :goofy: Iar eu dau search pe Armory şi mă trezesc cu un bou cu gear S2, iar belt-u', şlapii şi brăţările îs verzi/albastre din quest-uri, luate pe la LVL 60-61 când au ajuns şi ei în Outland.
Io-s singuru' care am levelat în 90% din timp în instanţe? :capu:



PS: where the hell is... "The One"?
 
Mulţi au ales instanţele, pentru că per total sunt mai fun şi pe termen lung ieşi şi mai câştigat dacă laşi questingul la lvl 70, mulţi alţii au ales solo levelling din lipsă de echipă pentru instanţe.

Acum zi sincer că te-a gankat paladinu' ăla pân' la miez de noapte :tongue:
 
Back
Top