World of Warcraft

Nici n-am spus că vreau să joc ceva anume. :tongue: OK, să recapitulăm: server nou (non-Magtheridon), non-rogue, non-Alianţă, să fie nevoie în guilde şi cam atât.
 
Nici n-am spus că vreau să joc ceva anume. :tongue: OK, să recapitulăm: server nou (non-Magtheridon), non-rogue, non-Alianţă, să fie nevoie în guilde şi cam atât.

Si daca se poate sa il omori si pe Illidan pana la 2.4. :biggrin:
 
Eu, Neptulon, United Relaunched, game over.
 

Attachments

  • illidandownqp3.jpg
    illidandownqp3.jpg
    162.3 KB · Views: 82
OK, fack it, m-am lăsat de high-end (aproape, mă rog :goofy:) PvE şi am intrat într-o guildă care face Kara şi unde pot avea build-u' care îl vor muşchii mei, pt. că-s cel mai bine echipat dintre toţi membrii. :goofy: Mă gândeam să încerc 41/0/20. Există vreo opţiune care să merite? :smile:

Mulţumesc.
 
Decat codas la oras.... :tongue:
Total de acord cu tactica.
Cat despre talente la rogue, forumul oficial for the win, sunt acolo niste ghiduri cat se poate de misto despre utilitatea talentelor atat in pve group, cat si in pve solo/pvp.
De exemplu, exista un tip din fosta mea ghilda de raiding pre burning crusade care joaca foarte bine si are un build de mutilate, iar Styr ar trebui sa stie cat mai raideaza cu el si cat de eficient e.
Uite link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Neptulon&n=Atare
Si cum stiu ca armory mai da chix destul de des, uite si un export al buildului: http://www.worldofwarcraft.com/info...021052020050000000000000000000000000000000000
 
Dacă e să căutăm "the ultimate Assassination build", atunci e ăsta (reminder: PvE!). Eu doar căutam o metodă pe care să mai cheltuiesc bani :tongue: şi mi-a trecut prin cap să încerc ceva de genul 41/0/20.
 
Cine poate si are rabdare sa-mi explice cum fac rost de un gear sanatos de holy pala aflat momentan la level 32?
 
Ia Atlasloot (addon) vezi ce instante de nivelul tau au bossi care dau ce gear vrei, baga la greu instantele respective :smile:.
 
Paladinul nu are rost sa-l cresti ca holy (doar daca e secondary char, desi cred ca la tine nu e cazul), retribution e spec-ul de dps. Merge relativ bine si cu prot spec de pe la niv 32-34 cand ai Reckoning.

Gear de healing la nivelul tau nu prea exista, tot ce-ti trebuie e stamina si intelect (spirit-ul e cam degeaba la paladin, noroc ca are SoW[Seal of Wisdom]). Am dat heal cu individa in toate instantele din Azeroth (evident cele pana in niv. 50), cu prot spec dar cu gear cu intelect, si n-am avut probleme.

Desi paladinul e probabil cea mai dependenta clasa de gear, tot nu merita schimbat foarte des. Faci de maxim 2-3 ori fiecare instanta de nivelul tau (presupun ca-i primul tau caracter, si atunci inveti si lucrul in echipa, cat de cat), si sigur o sa-ti pice cate ceva, si de heal si de dps. Nu are rost sa faci de 10-15 ori o instanta, sa te trezesti ca peste 2-3 nivele ai gasit ceva mai bun, si ca ai pierdut o gramada de timp.

In instante e greu sa fii tank pana pe la niv 42, pentru ca nu ai plate pe tine, si nici imp. holy shield. Heal e mult mai usor de prestat cand esti mic, deoarece lumea deobicei rezista la cateva lovituri date de o elita.

P.S. Se cunoaste ca nu am pre multa treba la servici zilele astea :smile:

P.S.2 Daca vrei gear de heal in instante, sa nu-ti fie jena ca ai leather si cloth pe tine. Pe mail armor nu prea gasesti intelect la nivelul asta.
 
lolex :biggrin:
In other news: ma apropii de al doilea lvl 70. Warlock-ul meu e 64 si daca n-as fi frecat menta cu celelalte alturi sau cu obsesii gen "Exalted with everyone"/"do ALL quests in Azeroth" eram full epic pana acum. Pe toti.
 
Mâine vine 2.4. :jump: :jump: :jump:

In other news: hunter de 55, warrior de 39, shaman de 32 şi popă de 31. Aceleaşi probleme. Şi n-am mount mov cu aripi. :goofy:
 
Cum vi se pare noua instanţă? Eu am cutăţat-o în ambele moduri astăzi, e destul de uşoară pe normal, dar al treilea boss (similar cu Moroes din Karazhan) e o adevărată durere în dos pe heroic. Cineva care a încercat şi raid-u'?


PS: Pe Magtheridon e ridicol, deja s-au făcut 30% din quest-uri. :biggrin:
 
Back
Top