World of Warcraft

2957 kills later and it drops. Asta pentru firefly ăla. Ţin minte că am stat într-o seară să farmez în Elemental Plateau water elementals pentru spellstrike parcă. Vreo 8 ore şi 500 de kills. Considerând că acolo mobii sunt mult mai grupaţi, astfel încât singur nu ai downtime, probabil ar trebui să te aştepţi la o săptămână de farming non stop ca să pice. :biggrin:
 
Am ajuns la level 70 si nu mai am chef sa joc. Dati-mi un motiv sa continui... ceva de facut. :frown:

Pai fie te apuci de facut toate instantele sa vezi cum e fiecare (vorbesc de alea de nivel mare, bosi etc, content:smile: ), si totodata pui si ceva gear pe tine. Prestezi eroice sa faci rost de 2-3 epice. Inveti sa joci clasa cat mai bine, te pregatesti pentru raid-uri. Asta daca ai chef de PvE.

Daca ai chef de PvP faci battlegound-uri, faci onoare si insigne si-ti cumperi setul de arena sezonul 1, si te pregatesti de PvP-ul adevarat, adica arene. Sunt indivizi care 90% din timpul petrecut in WoW fac numai arene.
 
@lai: battlegrounds, arena, instante eroice, raiduri, questuri pe care nu le-ai facut, etc.
 
Disco. :smile:
 

Attachments

  • ScreenShot083.jpg
    ScreenShot083.jpg
    125.7 KB · Views: 74
Fac ce fac şi iar mă apuc de alts. De data asta cu hunter-ul. Merge incredibil de uşor leveling-ul, 1-2h maxim per nivel, probabil de-aia nici nu m-am dezlipit de el de câteva zile încoace. :biggrin:
 
Hogger down. :biggrin:


PS: tre' să cresc şi eu hunter-u', pt. farming mai mult. Send pet, auto-shot, /afk. Cu rogue-u' e cam nasol farming-ul.
 

Attachments

  • ScreenShot002.jpg
    ScreenShot002.jpg
    317.1 KB · Views: 65
Si de ce e nasol, ma rog, cu rogue-ul? Ca doar este clasa stealth-dps... Nu-mi spune ca al tau e antrenat la plantat panselute :biggrin: :hmm:
 
Inteleg un healer sa spuna ca nu poate farma cu buildul de raid, dar rogue? In raid ce faci diferit fata de ce ai face la farming de ex? Nu tot dps?
 
Ba da, dar şi iau kile de damage. N-am dodge, n-am parry, n-am nimic. Aproape după fiecare mob din Elemental Plateau tre' să stau la haleală.
 
Pt. că am build de raiding (Bau) şi io nu-mi dau respec. în fiecare zi. :goofy:

FYI, respec radical am dat o singura data. Acum. Si stau si-o frec, ca nu dau decat de imbecili pt parties de instante :mad:

Bine ca n-am vandut gearul de dps/tank. Ca era nasol. Dar tot nu revin la feral deocamdata, e mult prea fun in pvp :smile:
 
Trecuseră de council. Wipe-ul a fost doar de formă, bănuiesc că nici nu au încercat serios. :smile:
 
Yup, am trecut de council in seara aia si am fost sa vedem ce si cum. Am facut doar 1 zerg try (90% lol). Si da, am fost entuziasmat pentru ca vroiam sa il vad pe Illidan, kill-ul nu prea ma intereseaza deoarece imi place prea mult individul din Warcraft 3, imho nu trebuiau sa il omoare. :biggrin:
 
Back
Top