World of Warcraft

Druidul (feral) mi s-a parut o clasa excelenta de levelat aproape cap-coada, comparabila cu hunterul. Pana la 20 e un pic mai greu, dar avand in vedere faptul ca am 10 chars mai mari de 20 deja partea aia din joc nu mai are secrete pentru mine si nu ma mai deranjeaza sub nici o forma.

In opinia mea la leveling rankingul e urmatorul (pun in paranteza atat max lvls la care am ajuns cat si spec, pentru ca e relevant):

1. Hunter (64, BM) - because hunters rock at PvE.
2. si 3. Druid (70 Feral) si Warlock (37 Affliction), la egalitate so far, desi druidul mi s-a parut mai rapid la killing.
4. Rogue (43, incercat all specs) - less fun than druid or warlock.
5. Mage (38 Frost, fost Fire) - daca n-ar trebui sa stai 30-40 sec sa bei la fiecare 3 mobi ar fi pe 1. Discutam cand ajung la 50-60, poate se schimba ceva dupa water elemental.
6. Priest (35, shadow) - poate urca mai sus dupa 40 si shadowform.
7. Warrior (22 Fury) - e fun de levelat so far. Si nu prea greu.
8. Pala (48, retri) - damage mic. Poate se schimba la 50 cu Crusader Strike desi nu prea cred.
9.Shaman (27 Enhancement), pentru ca e clasa care imi place cel mai putin pana acum. E boring, nu merge grozav de repede, downtime pt baut si mancat ai...

Pareri?
 
uuuuuuuuuu fleimz :biggrin:

Warriorii sunt greu de jucat nu numai de levelat si cea mai gear dependant clasa din joc, de-aia ti se pare ca sunt patetici ca dmg dealers, un fury warrior face damage comparabil cu restul claselor, daca e jucat de unu` care stie ce inseamna warrior.

Druizii dupa cum zicea si Toranaga is ok dupa tbc, stop whining, e clasa care iti ofera cele mai largi orizonturi, teoretic (prin end game nu o sa te ia nimeni ca dps decat foarte rar). Btw, nu te pune nimeni sa levelezi feral si sa astepti pana la 50 dupa mangle :tongue:

Paladinii is super ok si ca tanks si ca healers. La multiple target tanking paladinii ii fac de rusine si pe cei mai skilled warriors sau druids. La healing nu prea ma bag ca acolo is io pe langa, dar din ce am vazut prin heroics un paladin ca healer isi face treaba foarte bine. Pvp wise te invit sa dai jos un paladin prin BG cu un druid feral, teoretic e doable ca va ramane fara mana pana la urma, practic e ceva mai complicat. :biggrin:

Neo ca de obicei nu are nici o treaba cu jocu`, reroll solitaire noobz0r :biggrin:

Druizii mi se par mai mult decat ok, si nu vad unde e whine-ul :biggrin: Feral mi se potriveste mult mai bine decat balance, daca vroiam caster faceam mag si gata.

Paladinii sunt patetici din alte puncte de vedere :biggrin: Da, este aproape imposibil sa omori un paladin dupa un anumit lvl, ca multiple target tanking sunt de acord ca sunt cei mai buni. Dar sunt gay :biggrin:


Viper, de acord cu tine, hunters BM rule la PvE, dar as completa cu solo PvE, mai putin instante and stuffs, cu exceptia anumitor bossi end-game, unde sunt indispensabili - de exemplu Vashj sau Illidan. La solo PvE nu-ti trebuie cine stie ce gear, dar la bossii astia 2 de exemplu ai nevoie de tone de shadow resistance.

Eu cat am jucat mag am fost tot timpul Fire specced, imi placea damage-ul si sincer nu ma deranja downtime-ul - eram in content-enjoying mode :biggrin: Acum probabil as juca frost si la 70 as da respec pe Fire... nu stiu :smile:

Warlock-ul, pentru leveling fara grija echipamentului, e mai bun specced pe Demonology imho, am incercat si affliction, e fun, dar mai greu.

Priestul mi se pare una din clasele cele mai fun, am jucat un holy priest de 70 catva timp si mi se pare genial. Este practic imposibil de omorat, iar cu gear de S2 cel putin ai si spell damage pe langa +healing, desi nu mult (la 1300 +healing ai cam 500-600 spell dmg). Dar tot rulz.

Shamanul eu zic sa-l mai cresti, burst damage-ul pe care il scoate ca enhancement mai tarziu este criminal, si mai si crituie intr-o veselie :wink:
 
Yea yea, vreau crit sau bust damage am druid, rog, mag, even warr...
Mai curand as fi tentat sa vad ce iese dintr-un elemental shammy, am vazut unul in BG's recent care m-a impresionat prin damage.
 
Neo mancatzash, singuru boss la care ai nevoie de shadow ress la greu e Mother Shahraz, Vashj nu are nici o treaba cu res gear iar pt Illidan iti trebe 2 tanks caped on fire res si un lock tank cu ceva shadow res.

Paladinii is ei patetici ca si concept, that holy warrior crap doesnt cut it for me either (nu ma scuipa Toranaga :biggrin:), dar class balancing wise sunt ok.

BM hunterii se descurca foarte bine in end game (top 5 dmg meters) daca au grija de pet.

Io mi-am levelat warlockul de la 60 la 70 demonology din comoditate, felguard charge, dot, dot, free to play with the boogers, loot, redo. :biggrin:
Pana la 60 nu mai stiu cum l-am levelat deoarece s-a intamplat acu vreo 2 ani si lucrurile stateau un pic altfel p`atunci.

La urmatorul raid o sa salvez ceva recount data sa vedeti burst dmg pe un balance drood dupa care fac pariu ca o sa va vad pe toti ooomkini. :biggrin:
 
Ohnoez, nu face reclamă la oomkins, că şi aşa cei trei - patru câţi suntem pe tot serverul mereu picăm în acelaşi party şi ne certăm pe gear. :biggrin:
 
WOW finally reaches 10 million users
Blizzard has finally announced the fact that was more or less expected: World of Warcraft has finally surpassed the 10 million subscriber mark.

Blizzard has counted subscribers as those who have paid a subscription fee or are using an active prepaid card, users that are within their free month of access, and Internet Game Room players who have accessed the game during the last 30 days. The "players" under expired or canceled subscriptions, as well as those under free promotional subscriptions, are excluded from the 10 million mark. World of Warcraft is currently played by more than 2 million gamers in Europe, 2.5 million in North America and 5.5 million in Asia.

How much money does Blizzard get from this? You can do the math yourself. Don't forget the Wrath of the Lich King expansion that is coming.
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5281&Itemid=1
 
Neo mancatzash, singuru boss la care ai nevoie de shadow ress la greu e Mother Shahraz, Vashj nu are nici o treaba cu res gear iar pt Illidan iti trebe 2 tanks caped on fire res si un lock tank cu ceva shadow res.
Mda, uitasem ca la Vashj striderul da aoe fear, iar hunterul care tankeaza e la distanta :biggrin:
Iar lock-ul ala tank de la Illidan poate fi la fel de bine huntard. Si nu cred ca trebuie "ceva" shadow res la cat damage fac bolturile alea...

La urmatorul raid o sa salvez ceva recount data sa vedeti burst dmg pe un balance drood dupa care fac pariu ca o sa va vad pe toti ooomkini. :biggrin:
Bre, ma lasi, nu pot sa inghit uratenia aia de pasaroi, poa` sa faca o tona de damage. Plus ca eu vreu sa dau reroll resto la 70, damage stuff begins to stink. E mult mai fun sa-l vezi p-ala ca da in tine si degeaba :biggrin:
 
Striderul de la Vashj da fear doar daca esti in melee range, nu ai ce cauta acolo si se poate kita, caci se face kitting la el, nu tanking cu orice, am fost la kills unde au fost kitati cu oomkin si la altele unde au fost kitati cu lock.
Despre Illidan povestim doar din auzite, mai am 4 bossi pana la el, o sa revenim la discutia asta dupa ce ma intalnesc cu el face to face. :biggrin:

Pai am zis si io mai sus ca is urati, da` stii tu povestea aia cu eye of the beholder.:biggrin:
Daca vrei sa vezi cum da ala in tine degeaba reroll paladin (bubble, flash heal, flash heal....) sau shaman (lesser heal, lesser heal, lesser heal...).
 
Am adunat toate pisicile non-combat pet din joc, gg me. :love:

Am trecut la dragoni, accept donaţii. :biggrin:
 
În sfârşit. :smile: Mâine Lurker. :hihi:
 

Attachments

  • ScreenShot081.jpg
    ScreenShot081.jpg
    190.2 KB · Views: 73
Am ajuns la level 70 si nu mai am chef sa joc. Dati-mi un motiv sa continui... ceva de facut. :frown:
 
Nope, hordes are cute and cuddly.

Nu-l mai ţii minte pe ăla care m-a ajutat la escort quest? :love:
 
Back
Top