World of Warcraft

Attachments

  • ScreenShot039.jpg
    ScreenShot039.jpg
    154 KB · Views: 88
Well, sunt 69 pe Xavius cu druidul si iubesc clasa asta. Flight form rulz, abia astept epic (mai am un lvl si 3K gold pana acolo :smile: ). Cu Neptulon am lasat-o moale de tot momentan si nu stiu daca mai revin pe-acolo.
 
Sunt 70 in sfarsit. Trebuie sa ma pregatesc de Kara, sa incep arena si sa fac niste bani pentru epic flight form :tongue:.
 
Ah nu, că nici n-am ajuns încă la 70. :biggrin: Mai am jumătate de nivel şi vreo 3000g până acolo, plus quest chain-ul. :biggrin:

Deocamdată mă întrec cu lai, să vedem care face ding primul. :biggrin:
 
Level 70 si eu de cateva zile.
Rogue. Azitrox. Lame.
Cand o sa imi revina chefu' de joaca ma apuc de PVP si grind pentru reputatie si itemuri.
 
Rogu' e lame? :biggrin2:

Am avut şi am caractere din toate clasele posibile în joc, însă rogue-ul e cel mai activ dintre toate, cel mai dinamic. Ca exemplu, cu "sfâtu' popă" abia dacă mişc câte ceva într-o instanţă. :tongue: Warrior-u' mai mişcă şi el, dar nu prea joc tank. Paladin n-am prea jucat, ăsta mai are încă de crescut, da' promite să fie undeva la mijloc. Pt. mine.

Da' cu rogu' e imposibil să-ţi faci rost de guildă. :mad:
 
Evident, pentru ca sunt prea multi. D-aia e si lame. Ca si warlockul. Chars de farming. :smile:
 
Ca si druizii. Chars pentru noobi. Ca si warriori, chars pentru frustrati. Ca si paladinii, chars pentru patetici. Ca si hunterii, chars pentru kinderi. Ca si shamanii, chars pentru loseri. etc. Ca si Neo.
Eniuei, l2p http://www.wowwiki.com/Alamo.
 
Rogue e clasă fun, poate una dintre cele mai fun pe tot parcursul jocului, nu numai high end. High dps, poţi să fugi de orice ganking relativ uşor şi în general tu eşti cel care gankează anyways. Stealth. Mers în instanţe şi soloat diverşi mobi, mines, etc, fără să stai ca restul să omori trash aiurea în tramvai. E şi normal să fie foarte jucată şi să nu ai loc de ceilalţi rogues în raiding guilds. Nu ai nevoie de respec când treci de la PvE la PvP. Druidul şi-a revenit în Burning Crusade. Înainte era praf, druizii erau cei mai căutaţi healeri endgame (restul se găseau relativ uşor). Rara avis.

Char de farming e BM hunter. Nu ai nevoie de imba gear ca să rupi tot pe pilot automat. Cu warlock-ul mai apeşi nişte butoane în plus, de ce crezi că majoritatea boţilor sunt hunteri?
 
Ca si druizii. Chars pentru noobi. Ca si warriori, chars pentru frustrati. Ca si paladinii, chars pentru patetici. Ca si hunterii, chars pentru kinderi. Ca si shamanii, chars pentru looseri. etc. Ca si Neo.
Eniuei, l2p http://www.wowwiki.com/Alamo.

Daca tie ti se pare ca druidul e pentru nubi, te inseli amarnic, incearca si joaca unul. Pana la lvl20 esti ciuca batailor pentru toti mobii, apoi pana la 50 imbatranesti cu farming-ul, si abia apoi te apuci sa joci :biggrin:

Warriorul mi se pare un char extrem de greu de levelat, ca damage dealer esti patetic grav si n-ai niciun mod de a te vindeca. Da, cu healer in spate, esti imba, fara esti praf. Pe la 70, dupa ce aduni gear, parca mai e cum mai e...

Loladinii sunt patetici punct, chars pentru servere RP, "I smite thee in za neim of holy bla bla" :biggrin:

Am citit cu atentie articolul, este mai mult decat interesant, lol :goofy:
 
uuuuuuuuuu fleimz :biggrin:

Warriorii sunt greu de jucat nu numai de levelat si cea mai gear dependant clasa din joc, de-aia ti se pare ca sunt patetici ca dmg dealers, un fury warrior face damage comparabil cu restul claselor, daca e jucat de unu` care stie ce inseamna warrior.

Druizii dupa cum zicea si Toranaga is ok dupa tbc, stop whining, e clasa care iti ofera cele mai largi orizonturi, teoretic (prin end game nu o sa te ia nimeni ca dps decat foarte rar). Btw, nu te pune nimeni sa levelezi feral si sa astepti pana la 50 dupa mangle :tongue:

Paladinii is super ok si ca tanks si ca healers. La multiple target tanking paladinii ii fac de rusine si pe cei mai skilled warriors sau druids. La healing nu prea ma bag ca acolo is io pe langa, dar din ce am vazut prin heroics un paladin ca healer isi face treaba foarte bine. Pvp wise te invit sa dai jos un paladin prin BG cu un druid feral, teoretic e doable ca va ramane fara mana pana la urma, practic e ceva mai complicat. :biggrin:

Neo ca de obicei nu are nici o treaba cu jocu`, reroll solitaire noobz0r :biggrin:
 
Back
Top