World of Warcraft

Lasa-l bre sa faca si el un ban cinstit si muncit :smile:. Observ ca cel mai eficient ar fi sa faca doar lev 1-40, cei mai multi bani in cel mai scurt timp.

Groaznic. De fapt aşa îs gnomii :biggrin:
Hehe, si inca n-ai jucat horde side sa vezi ce "adorati" sunt gnomii (taurenii ii iubesc cel mai mult)
 
Tu n-ai timp de char-u' tău şi te apuci de power-leveling? Mwuahaha, GG Neo. :rotf:

Hai că ne cunoaştem, mă bag şi eu. :tongue:
 
Oamenii au dreptate, powerleveling inseamna 1-70 in doua saptamani, nu in doua luni cat ai tu acolo :smile:. Ce faci tu e softleveling :biggrin:.
 
powerleveling inseamna 1-70 in doua saptamani
Cum naiba fac astia lvl 70 in 2 sapt.? Or face ajutati de prieteni cu lvl 70 deja? :confused:

Ca eu am incercat sa imi fac un 70 "instant" si am urmarit "Joana`s Horde Leveling Guide", dar tot nu am reusit sa il scot in mai putin de doua luni cu cate 8-10 ore pe zi de jucat. :mad:
 
1-60 e pe undeva pe la 5-6 zile played solo, fără să ocupi timpul încă unui jucător ingame. 60-70 mai sunt încă 5 zile. în total să zicem 10 zile, adică 240 de ore de joc solo. Se poate micşora foarte mult cu ajutorul altora, dar atunci se înmulţeşte numărul total de ore de joc cu numărul celor care participă, chiar dacă mie în /played îmi scrie 28 de ore played 60-70 cum a făcut magul ăla care a ajuns primul la lvl 70 ajutat de un raid de guildies.

Zilnic nu poţi juca mai mult de 10-12 ore fără să o iei pe arătură şi să faci pauză a doua zi. Asta înseamnă minim 24 de zile de joc foarte stresant, evitând să freci menta, presupunând că nu ai întreruperi majore etc.
 
Well, calculul tau e ok, dar eu am avut niste perioade "bune" din viata mea in care jucam 14-18 ore pe zi fara probleme (nu wow, asta se intampla cand eram mai tanar :tongue:). Joanna a facut 1-60 in 4days 20 hours, asta la 16 ore de joc pe zi inseamna 7 zile jumatate, la 14 ore pe zi 8 zile si jumatate. Apoi powerleveling nu include meserii, mount la 40 (ci mai tarziu), instante, frecat menta, nici macar nu include lootingul tuturor mobilor, ci joc pur orientat pe leveling cat mai rapid. Deci sub 3 saptamani se poate sigur, dar usor nici pe departe nu e.
 
Oricum, se pare ca Neo a trecut la desktop.

BTW, ce cautai acum vreo 2 zile la lev 65 in netherstorm? Eu in zona aia, ca multi altii de altfel, abia am ajuns la lev 69.
 
Last edited by a moderator:
Tu erai Cotoroanţa? :biggrin:

Admiram Tempest Keep cu toate detaliile la maxim şi 100FPS, mă plictisisem într-o zi şi îmi făcusem FP :tongue:
 
Dap, eu eram. Sa banuiesc ca nu cu placa video de pe laptop aveai detalii la maxim si 100fps :smile:
 
Tu erai Cotoroanţa? :biggrin:

Admiram Tempest Keep cu toate detaliile la maxim şi 100FPS, mă plictisisem într-o zi şi îmi făcusem FP :tongue:

Il admirai de la mare distanta, avand in vedere ca fara flight form nu prea ai cum sa te apropi. :biggrin:
 
Mda, nu cu 915GM, ci cu 8800GT. Din păcate, 8800GT pleacă pe 11, iar 7900GSul care trebuie de fapt să rezide în slotul meu PCIe a suferit un accident la transport şi acum se încearcă diverse scheme disperate pentru a avea imagine dincolo de ziua fatidică de 11 decembrie :biggrin:

FF coming soon, timp ai să-mi dai în leasing? :biggrin:



Ca să răspund, level up rapid se poate face doar cu multă disciplină. Adică nu "iaaaaaaa, flori, culeg 4 ore şi apoi mă apuc iar de questuri" :smile:
 
Cică... :tongue:

Eu care încă mai am verzi eram la egalitate cu un shaman plin de epice (şi ştia ce mişcă omu' :goofy:).
 

Attachments

  • Bau.png
    Bau.png
    56.4 KB · Views: 80
Grats, e plăcut când te apreciază alţii, nu? :smile: De fapt, cred că e cea mai faină fază în joc, să te aprecieze diverşi, asta după jocul cu amici. :smile:
 
Îmi amintesc şi eu acum vro 2 zile cum am făcut un pull genial cu un warrior de 69. Era cam a doua oară când tankam cu warrior. Numai "nice pull" m-a făcut să mă simt cocoş :biggrin:
 
Back
Top