World of Warcraft

Nu-ţi permiţi? Îţi trebuie boost? :tongue:
Wha? :hmm: Di ce oi avea prowl şi swiftness?


Imho cea mai mare porcarie din 2.3 e heroic keys la honored.
korby, Neo va fi singurul jucator de wow care, la lvl 70 nu o sa fie in stare sa il soloeze pe Hogger.:biggrin:

Fyi, Blizz are nevoie de câţi mai mulţi playeri îmbrăcaţi decent pentru Northrend. Dacă se va păstra trendul (Outland este mult mai periculos decât azeroth și cu gearul vechi am murit de 10 ori până să mă prind că nu mai mere să iau 3-4 de lvl 60 pentru că e foarte posibil să mai treacă si altu` prin zona :biggrin:), probabil o să arunci la gunoi ce-ai adunat din SSC, dar o să te descurci decent cu gear de BT/MH.

Fyi 2, hogger l-am soloat cu lockul la lvl9 :biggrin:
 
Fyi, Blizz are nevoie de câţi mai mulţi playeri îmbrăcaţi decent pentru Northrend. Dacă se va păstra trendul (Outland este mult mai periculos decât azeroth și cu gearul vechi am murit de 10 ori până să mă prind că nu mai mere să iau 3-4 de lvl 60 pentru că e foarte posibil să mai treacă si altu` prin zona :biggrin:), probabil o să arunci la gunoi ce-ai adunat din SSC, dar o să te descurci decent cu gear de BT/MH.
Ce treaba are sula cu prefectura? Io am levelat un toon de la 60 la 70 cu gear de AQ40 si Naxx (instante pe care tu nu le-ai vazut nici de afara:biggrin:) asa ca nu veni sa vinzi flori gradinarului, la lvl 65 eram cu blues/greens de la questurile din Outlands. Gearul din heroic e frectie la picior de lemn, in plus, 5 oameni lvl 70 cu greens/blues care vor sa faca un Shadow Lab, de exemplu nu o sa aiba nici o sansa din cauza lipsei gearului si a experientei.

Intr-adevar, heroicele devenisera banale, dar erau asa din cauza jucatorilor imbracati decent care au facut instantele respective de le-o sarit capacele pe normal pt a avea acces la cheile de heroic.

Ma bucur ca macar la lvl 60 ti-ai dat seama ca esti pe un server PvP unde, surprinzator, se gankeaza. :biggrin:

P.S. Outland-ul este mai periculos pt ca majoritatea jucatorilor sunt p`acolo.
 
Outland-ul este mai periculos pentru ca majoritatea jucatorilor mai SERIOSI sunt acolo :tongue:.
 
Ie-te fâs. Asară am făcut 61. Prin Nagrand am dat nas în nas cu un mage frost undead de 63. După ce m-a făcut oaie, eu am ieşit trecând în cat şi apoi ţup pe el cu mangle şi restul, reuşeşte într-un final să mă omoare, având în vedere că din cauza oboselii mi-am luat 2 frostbolturi până să îmi amintesc că shapeshifting te scapă de polymorph. Cimitirul fiind la 3 paşi, mi-am dat ress aproape instant, buffs (da, mă plimbam fără ele :biggrin:), heal full, ăla îşi sumonează calul şi o întinde. Pussy -.-

Până acum am dat de toţi copchii posibili prin Ramparts şi Furnace. Nu mi se pare că jucătorii SERIOŞI sunt în Hellfire Peninsula sau prin împrejurimi. Coilfang Reservoir sau Shadowmoon Valley da, mai zic :smile:

Şi câteva chestii de ieri. Acu` nujt, dar druid feral să dea 4091 healing touch crit... e aiurea. În fine :biggrin:


LE: şi încă ceva funny :biggrin:
 

Attachments

  • 01.jpg
    01.jpg
    227.8 KB · Views: 86
  • 02.jpg
    02.jpg
    214.7 KB · Views: 82
  • WoWScrnShot_112307_233625.jpg
    WoWScrnShot_112307_233625.jpg
    218 KB · Views: 80
Trebuie sa subliniez si cuvantul "mai" din "mai seriosi", pentru ca trebuie sa fii mai serios si sa stii totusi sa joci ca sa ajungi in outland, plus ca trebuie sa cumperi si TBC&stuff. Bineinteles ca sunt si loseri, dar mai putini decat in zona 1-50. Parerea mea :smile:.
 
Ieri în Ramparts am avut un NE druid de lvl70 tank. Care nu ţinea aggro. Deloc. Deci nu trebuie să fii mare jmecher sau mare jucător să faci 70 :smile:


Iar în zona 1-50 eu nu aş cataloga-o a luzărilor, cât mai ales a leneşilor :tongue:
 
Bre, tolomac am fost eu ca mi-am luat-o de la el :biggrin:

De acuma, dupa 20+ ore de joc iau pauza -.-
 
Tăt 10-15FPS am în Shattrath, evident, când e gol :biggrin:

În altă ordine de idei, făcut SP şi UB, I was not prepared. Cât am fost DPS a fost ok, cu crituri de la 1800-1900 până pe la 2200-2300. Ca healer, I sux, cu tăt gearul cu 7000 mana unbuffed şi +375 healing ăia prăpădiţi, specul de feral îmi dă în cap şi ori rămân OOM şi n-am pot, ori healing-ul nu e suficient de rapid pentru DPS-ul boss-ului. Exemplu e al doilea boss din SP şi ultimul din UB, locuri în care ne-am oprit...
 
Sporregarule... tăt e urâtă. :tongue: BTW, vrei să vezi lecţie de healing cu Enhancement shammy (dar cu healing/intellect gear)? :biggrin:


PS: Mişto efectu'.
 

Attachments

  • ScreenShot003.jpg
    ScreenShot003.jpg
    189.2 KB · Views: 83
Shammy poate da healing pe mai multe target-uri simultan, eu dacă arunc un tranquility si boss-ul nu e nuked pana când s-a terminat vraja (8 secunde), eu sunt mort oricât s-ar chinui restul să îl ia de pe mine. Să te văd la healing cu druid pe tank şi dps care iau damage încontinuu şi mai sunt şi bleeding de la boss-ul din SP :smile:

Oricum, terminat azi SP ca dps, locu` 2 după un rogue cu 2 lvl mai mari şi cred că mai bine îmbrăcat, dunno. Tanking de excepţie şi healer un priest de lvl70 full epic şi tăt o murit un druid care făcea pe dps-u` deşi era resto :smile:



Mucho later edit: aici filmele cu BT/MH, pentru ăia care vor să se spargă în fiţe cu ghilda curând :biggrin:
 
Si un pic de fun :biggrin:

1. Cel mai cool char. Vazut. De mine. Vreodata. Nume, gear, clasa, nume, aspect, evil-lookingness, nume, etc :smile:.
2. Just chillin' :tongue:
3. Nu ati vrea si voi cateva bags dinastea? :biggrin:.
4. The corpse is evading my skinning attempts. Seriously. I'm not joking...
5. Look ma', I'm a ninja! Weeeeeeeee!
 

Attachments

  • 1.jpg
    1.jpg
    220.8 KB · Views: 89
  • 2.jpg
    2.jpg
    102.6 KB · Views: 78
  • 3.jpg
    3.jpg
    220.8 KB · Views: 85
  • 4.jpg
    4.jpg
    283.2 KB · Views: 74
  • 5.jpg
    5.jpg
    224.9 KB · Views: 81
1. Oamenii insistă să uite că există opţiunea de ascundere a helm-ului. În special în cazul celor mai odioase modele ingame. Probabil ca să arate că au fost acolo când a picat bossul.
5. Una dintre chestiile fun din joc; împreună cu Elixirul din Tanaris, pe care au insistat să îl facă iar pe cooldown de 2 minute când efectul pe care îl caută majoritatea e scheletul :frown:
 
Stai oleaca, sper ca nu insinuezi ca helm-ul warlock-ului este urat. Este un set excelent vizual (parerea mea), iti dai seama cum ar arata un gnome cu par roz si fara helm in costumul ala?
 
Groaznic. De fapt aşa îs gnomii :biggrin:

Făcut FP de plictiseală. Cu nou` maunt epic :biggrin:

Glimpse of t3h future? :biggrin:
 

Attachments

  • WoWScrnShot_113007_001711.jpg
    WoWScrnShot_113007_001711.jpg
    199.8 KB · Views: 74
Back
Top