World of Warcraft

Nefarian în 4-5 e cam greu. Teoretic vorbind, de Vael nu ar trebui să poţi trece, din cauza modului în care e gândit encounterul. Plus Ebonroc, pentru care îţi trebuie 2 tanks minim, la fel şi Broodlord. E complicată instanţa şi sunt sceptic că Nefarian însuşi se poate face în aşa de puţini playeri, deşi la el să zicem că lucrurile nu sunt aşa clare. :smile:
 
Am facut acu vreo luna pug run de Bwl(vreo 25-30) cu mine ca tank(druid), ma rog, in afara de Firemaw si Flamegor ca nu aveam Ony cloak si nu am putut trece de Chromaggus. La fel, dupa ce am dinguit 70 am incercat un 5 men Onyxia (warrior, priest, hunter, warlock si mag parca), we were not prepared. La fel cu pug run de Naxx cu vreo 20 playeri care majoritatea stiau ce se intampla p`acolo si am reusit sa batem doar Patchwerk si Grobbulus, Gluth ne-a trimis la culcare din lipsa de paladini. Deci Zdrang prietene sa nu crezi ca encounterurile vechi is chiar asa usoare:biggrin:
 
Folosiţi şi voi wowhead pt linkuri pretty please, site-ul blizz e slowish şi nu are nici comments :tongue:
 
we were not prepared
:rotf:
Nu am zis că ar fi uşoare, am zis că ar fi posibile. Iar dacă se poate, poate încercăm. Ce e aşa greu? :biggrin:

In WE asta se face Sunken Temple. Be prepared. :biggrin:
Ora şi ziua, că o să fiu la Brăila. Dar fac 48 dacă e până atunci :biggrin:

SCViper, ai scăpat de greu. Gz pentru mitralieră :biggrin: Şi btw, încă mai porţi leather la 53? :tongue:
 
Poate sa poarte si cloth daca stat-urile sunt bune, doar e hunter si are pet, doar... teoretic n-ar trebui sa fie atins de nici un mob :smile:.
 
Dashu has a good point, chiar si cu 3-4 mobi toti sunt ocupati cu petul, daca am grija, eventual unul din ei e cu freeze trapu' pe el. Oricum hunterul mi se pare nesimtit de lejer de jucat la PvE si chiar si in multe situatii la PvP. Ieri de exemplu am omorat un shaman de 61 de cateva ori, desi el pe mine de mai multe. Comparativ, un mage de 52 pe care-l cunosc face burst damage obscen de mare comparativ cu mine, dar eu ma descurc cu 4-5 mobi simultan lejer, in timp ce magul nu stiu exact cum se descurca, limited mana & stuff.
 
Totul e să ştii să ţii distanţa. Shamanul nu are heal neîntrerupt, aşa că un amărât de cast time de 1.5s devine lejer 4 secunde cu un pet de pvp pe el. Dacă hunterul e Beast Mastery, cum ar trebui să fie orice soloer respectabil care n-are chef de experimentat, e cam byebye. Nu poate să îşi dea heal pe secundă cât dai tu dmg pe secundă. Magul se descurcă şi el lejer, însă e mai tricky de jucat. Clasele cu pet şi cu spec bazat pe el sunt o adevărată forţă în solo pve. Dacă vrei challenge, poţi încerca un warrior. Nu duel, ci să levelezi cu el. :smile:
 
Asta cu distanţa e total relativă. Gear-ul meu de healing a fost până acu` câteva levele cloth exclusiv. Şi nu ştiam de ce mi-o fur când mai iau câteodată aggro. După ce am luat leather cu stats de int/stam/healing, deja mă doare în cot. Iau aggro, urs ftw, poa` să dea ăla mult şi bine şi oricum ia tankul rapid aggro de pe mine.

Sincer mi-ar plăcea un encounter cu tine. Dar să fiu level 50, nu mai mult, nici mai puţin... :dracu:
 
Era o vreme când paladinii de exemplu nu aveau altă soluţie decât să poarte cloth în raid-uri. Era de fapt un fel de exploit al mecanismelor jocului. Flash of light fiind cel mai scalabil spell de healing din joc, împreună cu 100% mana back la heal critical, gear balansat de +healing şi +crit la spells, threat generation foarte mic pentru Flash of Light şi erai cu mana full şi top healing :biggrin:
 
FFS, mă refer dintre voi. Eu joc acolo şi vreau să ştiu pe cine să ocolesc. :tongue:
 
Back
Top