World of Warcraft

Va mananca in freza constat, dupa 2-3 intalniri cu warlockul o sa asteptati sa ii expire prepaid time-ul lu` Tora :biggrin:
lai, ia arunca un ochi p`aci.
 

Attachments

  • lolnoobfs7dc6wf5.png
    lolnoobfs7dc6wf5.png
    63.5 KB · Views: 74
@lai: incearca stunlock, daca reusesti sa-ti mentii calmul e excelent, plus ca ai sanse sa-l panichezi pe adversar. Cheap shot, kidney shot, gouge, vanish+cheap shot again, kidney shot again, etc, ideea e sa tii adversarul cat mai mult in stun. Depinzand de talent tree poti sa strecori un cold blood+eviscerate sau backstab, sau alte chestii. Din ce am observat eu cele 5 sec de stun de la cheap shot, secunde in care tu faci damage si adversarul NU, sunt mai valoroase decat ambush-ul, dar asta e doar o parere personala.
Also, ia-ti o arma cu damage range cat mai mare in main hand, pentru a mari eficienta sinister strike-ului.
 
Pai asta ma gandeam ca stie. Nu incerca cu rogue sa sari la ala mare, urat si cu plate pe el, ca nu prea ai sanse.

Lai, cauta un prieten cu pe care sa inveti sa faci PvP.
 
Ca un individ complet pe dinafara, dar dotat cu o buna intelegere a limbii romane si oarecum si a englezei: citind o mare parte din posturi am descoperit ca WoW este un univers atat de special incat are deja un pseudo-limbaj propriu, in mod sigur expresii si notiuni ce nu se intalnesc si prin alte locuri si observatia mea e ca pare o rupere de realitate serioasa. Inteleg un joc care are stranse legaturi cu realitatea (Flight Simulator), inteleg si un joc care are o lume de fantezie, dar realista in esenta (Gothic, sa zicem), dar o sub-cultura precum WoW ma atrage la fel de mult ca ideea de a incepe cu heroina.

In afara de jucatorii de WoW limbajul respectiv e normal sa fie inteles si de altii sau nu? (just curious)
 
Sunt curios cât de speciale sunt celelalte domenii care au limbajele proprii. Şi da, e normal să nu fie de înţeles, deşi ca şi în celelalte domenii, nu ăsta e scopul existenţei limbajului. E o evoluţie firească de la nevoia de comunicare rapidă şi concisă între jucători ale conceptelor jocului. Fiind un MMO, deci interacţiunea între jucători unul dintre lucrurile de bază, cred că oricine poate înţelege şi cu puţină imaginaţie poate chiar vizualiza cursul schimbărilor care au dus la această stare de fapt.

Sigur, ca în orice lucru uman, sunt şi neajunsuri, chestii inutile sau născute numai dintr-o comoditate dusă la extrem existentă şi în lumea sms-urilor sau messengerului-ului, dar sunt excepţia de la regulă.

Asta dacă e să mă exprim în termeni prietenoşi şi politicoşi. :smile:
 
Va mananca in freza constat, dupa 2-3 intalniri cu warlockul o sa asteptati sa ii expire prepaid time-ul lu` Tora :biggrin:
lai, ia arunca un ochi p`aci.

:rotf:


AdrianB1, la început eram de-a dreptul scandalizat că lumea în jur mă bombarda cu tot felul de acronime care mai de care mai ciudate. Apoi am descoperit că ai nevoie fie de voice chat, fie de 10 mâini să tastezi "Yes, I am on my way to the DeadMines." "There is a lvl ?? rogue killing me" în loc de "omw" şi "ganked". Sau "cast your mighty pyroblast, mage" în loc de "nuke`em" :biggrin:

Exact cum a punctat şi Toranaga, este vorba despre prescurtări; care, apropos, le întâlneşti în multe domenii. Tu crezi că are cineva timp de exemplu să spună declamat "am nevoie de o fiolă de adrenalină diluată x/y în ser fiziologic pentru a o introduce în vena pacientului acesta care e în şoc şi poate să moară dintr-o clipă în alta. Ah, şi dacă tot sunteţi la capitolul ăsta, aduceţi şi defibrilatorul...". Nu, zbiară "adrenalină 1; 360 jouli; FFS11!!" :biggrin:
 
Nu e chiar aşa. Fii atent:
DF, Fleetsaving, Moonshot, DF Watch, Pushing, Pulling, ACS, Rapidfire, RC, DS, RIP, RIPKill, BS, LC, SC, LF, HF, BB, BC, LL, HL, GC, PT, Ninja, Pillory, Multiaccount, Uni... toate astea-s expresii uzuale în Ogame, care e un MMO browser-based, I mean, come on, orice MMO de pe lumea asta are limbajul lui :smile:
 
Da, din ciclul "lame-ass-hordes" episodul 29420491.1.

Stranglethorn, grindam pentru bloodscalp ears, că am rămas cu q ala de la lvl 33 :biggrin:

Aşaa... Eu level 38, am zis să farmez şi nişte medium leather de pe la tigrişorii din zonă. Aproape omorâsem unul, când un tauren warrior de 39 mă atacă pe la spate. Termin tigru`, rejuv, superior healing potion (cred că s-a zgâriat pe ochi, ajunsesem cam la 200 HP :biggrin:), apoi dash. Intercepted, stunned, l-am prins in entangling roots, apoi travel form, apoi cat şi apoi prowl. A văzut că m-a pierdut şi a şters putina. Wrong, eram în coada lui :biggrin:

Am aşteptat să lase questuri la Nesingwary`s camp, să fie full health, apoi...
Pounce, Shred, Faerie Fire, Shred, Claw, Claw, Claw, ferocious bite, Claw x4 (prins şi un crit de 250), ferocious bite, /spit on the ground, tauren dead :biggrin:

M-a făcut să pierd timpul aiurea urmărindu-l şi scriind postul ăsta, dar ce bine a fost :biggrin:
 
Now this is dă sh|et :eek:
Ăştia îs amatori :biggrin:

La 70 trajem şi noi un run de Onyxia/Nefarian în 4-5? Ar trebui să fie quite simple... 10 levele în plus şi itemuri mult mai bune :biggrin:
 
Back
Top