World of Warcraft

SCViper, lai, thanks a lot!
Ca Hunter folosesc deja flimsy mail gloves, parcă. Scrie "mail", ergo: e mail... (nu e-mail :smile: ) ...Şi sunt level 12.
 
Vrei să detaliezi?
Dă-mi te rog un link pentru un item quest reward şi care e BOE.

Spun asta pentru că quest rewards nu au setat level requirement, deci dacă ar fi şi BoE ai putea să le abuzezi. Au fost aşa ceva în joc, mai ales pe serverele de test, dar de ceva în live, nu ştiam.
 
Pe la lvl 24-25, parcă în Menethil, am avut 1 quest care avea reward la alegere, dintre care unul era BOP şi unul era BOE. Nu îmi amintesc exact ce, unde, cum, când, dar ştiu sigur că aşa e :biggrin:
 
@war4peace: anytime :smile:
#2 - uita-te mai atent, nu ai cum sa ai mail la lvl 12. Poate doar se numesc asa.
@Neo: eu personal nu am vazut niciodata un reward BOE. Ori BOP ori deloc, iar BOP sunt 99% din rewarduri, doar mancarea sau recipes sunt "free of bind".
 
Daca esti pe server pirat probabil poti purta si plate armor pe priest sau mount la level 10, anything the "admin" wants goes. Atata doar ca serverul e pustiu si multe questuri sunt bugged. :biggrin:
 
De obicei, cine joacă pe servere din acelea nu e interesat prea mult de quest-uri, de aceea nu se pune niciun accent pe ele sau pe funcţionalitatea lor; lumea acolo vrea doar lvlmax rapid şi pvp stuff.
 
Da, sunt de acord că serverele pirat au charm-ul lor. Eu am intrat de câteva ori pe unul de fun (omorai un mob, primeai 50k gold şi xp pentru lvl 75) doar ca să văd cum e, să pun pe un char cele mai puternice arme, să soloez ragnaros etc.
 
Solo stuff e nice, chestia e că după aia te îmbeţi şi faci şi pe oficial chestia asta. Am un prieten care a ţinut morţiş să se bată solo cu lvl 70 elite cu warlock-ul lui de 70. Şi bătea câte unu` la juma de oră, alergând în jurul ăluia, drain life/mana tap/dots/drain life/mana tap/dots/etc. Mă uitam şi nu-mi venea să cred :biggrin:

LE: ăsta e charul :biggrin:
 
Stai cu tata ca si mie imi place sa bat elites de capul meu... nu stiu la 70 cum e, dar cu multe chars pot sa bat elites de level egal cu mine.
 
Mda, deja am început să mă enervez; nu pot face XP fiindcă quest-urile sunt toate bugged (cu 2-3 notabile excepţii). Killing stuff close to my level e cam periculos, mi-am furat-o de 2-3 ori fiindcă am stârnit mob-ul. Aşa că m-am apucat de gătit :smile:
Faină treabă, să stai în faţa focului şi să frigi cărnuri. Azi noapte am învăţat un recipe de friptură cu mirodenii, m-am întors în oraş după mirodenii, tocmai la timp ca să îl văd pe unul cum killerea la NPCs, de n-a mai rămas nimic în sat, aşa că m-am pus la somn (ingame) şi m-am deconectat :smile:
 
Si vine intrebarea mea: De ce nu vrei sa incerci un trial de 10 zile? Macar vezi ce inseamna WoW-ul mai aproape de realitate.
 
Mă plimbam liniştit pe la Magrams prin Desolace şi văd un BE Pala. Zic "hai să-mi încerc puterile", omu` se aşezase să bea ceva. Cat form prowl, tiger`s fury, ravage, claw, claw, claw crit, ferocius bite, claw, e mort :biggrin:

O iau într-o direcţie, dau prowl, apoi mă îndrept în direcţia opusă pe axa cadavrului. Surpriză sau nu, se respawnează în spatele meu. Aştept să se facă full health, apoi ies din cat şi dau /wave. Nesimţitul "makes a rude gesture", ergo cat form, dash, leave combat, prowl tot aşa cu inducerea în eroare a direcţiei :smile:D), apoi încep să-l stalkuiesc :biggrin:

Dădea gagiu` cu aoe de nu se putea, doar-doar oi apărea pe interval :biggrin: Am ieşit iar din cat dat /wave, iar a făcut rude gesture, deci m-a enervat. Tot cat+dash, apoi prowl, apoi stălkuit :biggrin:
A apărut apoi un dwarf warrior care nu i-a dat nicio atenţie BE, dar ăsta s-o fi simţit tare-n şosete şi s-a luat după el. Dat un /w la warrior, ăla s-a oprit şi l-a ţinut în loc. Evident Tiger`s fury, ravage crit la 570 :smile:D), claw, claw, claw, ferocius bite, iar mort. Moment în care am call it a day şi am campat la inn :biggrin:
 
Încearcă un paladin până la lvl 40 sau după lvl 70 şi ceva gear. Primul te va bate înainte să trebuie să îşi dea heal, al doilea nu va muri în veci. Între ele totuşi, paladele are o problemă, da.
 
Back
Top