World of Warcraft

Afaik pt a juca trial-ul de TBC trebuie sa ai un cont de WoW activ.
Bleah, private servers, everytime you log on one of those baby Jesus cries.
 
Clar, cea mai penibilă experienţă e cea cu un server privat. Cel mult ar trebui dacă vrei să testezi ceva (arme, combinaţii, să vezi dungeonuri, să soloezi diverse chestii just for fun etc) să instalezi unul local.
 
war4peace, e un chin cu private servers, nici nu se compara cu "the real thing". Pe la inceputuri jucasem in beta cand s-a facut deschiderea in europa. Am mai jucat si 2 "10 day pass". Neavand bani de joc am incercat si eu private servers. Nici nu se compara, este cu totul un alt joc. Este MMORPG pe serverele oficiale si un haos pe cele private. M-am uitat acum la link-ul dat de tine si sunt 15 jucatori on-line. Cred ca din aia 15 nu gasesti 4 cu care sa faci un party. Si fara party, instante, raid-uri... jocul asta este degeaba.

Daca totusi vrei sa incerci marea cu degetu', http://teaser.wow-europe.com/ - 10 zile de incercare.

L.E. Ah... am uitat de battle grounds si arena.

@neo - daca vrei vin eu pe la alianta p'acasa sa-ti omor niste mobi :smile:
 
Păi eu vreau să văd cum arată jocul. Gândiţi-vă aşa:
1. N-am timp de WoW
2. Vreau să joc solo, m-am gândit la hunter ca primă alternativă
3. Vreau doar să omor monştri, fug de PvP ca de dracu, I hate that.
4. Nu vreau să dau deocamdată bani pentru ceva ce o să joc 3-4 ore pe săptămână
5. Dacă mă plictisesc peste o săptămână, de ce să cumpăr jocul?

Nu am de gând să rămân pe un server privat, vreau doar să văd cu ce naiba se mănâncă :smile:
 
1. atunci nu downloada, că dacă te apucă e grav.
2. nu ai cine ştie ce good stuff jucând solo şi în 90% din cazuri e boring (şi oricum, pierzi ideea principală, MM)
3. server ne-PvP, cum fac eu.
4. găseşte pe cineva care joacă la fel de puţin cu care să faci sharing la cont, aşa cum fac eu.
5. vezi 4.
 
Eu am facut doua teste, unul trial si un cont full imprumutat vreo doua saptamani. Nu m-a prins si mi se pare incredibil cata lume il joaca, pe mine m-a plictisit mai repede ca Titan Quest, ca sa dau un exemplu de joc care acum, la mai multe luni de cand m-am lasat de el, imi lasa aceeasi impresie de timp pierdut...
5. Dacă mă plictisesc peste o săptămână, de ce să cumpăr jocul?
Demo trial. Restul e ilegal, imoral si ingrasa. :tongue:
 
Truth be told, nici trial-ul nu se compară cu jocul, în sensul că tot nu oferă o experienţă similară, şi asta pentru că o groază de chestii utile şi/sau interesante sunt indisponibile.

Cu alte cuvinte, după ce că nu ai la dispoziţie decât 10 zile (din care, imho, mai mult de 5 de joc efectiv nu prea se fac), mai ai şi o serie de limitări precum nivel maxim 20, 5 gold maxim, n-ai voie să foloseşti canale publice pentru chat sau whisper dacă persoanele respective nu te au în friends list, auction house sau funcţia de trade între jucători... şi sunt sigură că lista e mai lungă.
 
Pai in alea 10 zile nici nu poti sa faci mai mult de nivelul 20. Asta daca nu stai toata ziua on-line, si mai ales, daca-i prima data cand iei contact cu jocul. 5 gold e la fel de inutil ca si partea cu nivelul 20. Wisp si canale publice... da, astea sunt necesare, nu stiu de ce le-au scos (cand am jucat eu free trial erau functionale).

In schimb cea mai interesanta parte, party & instante se pot face, chiar si battlegrounds.

Ideea pe care o promovam eu: e mult mai aprope de adevar trial-ul decat private servers, chiar si cu limitarile amintite.
 
Private servers sux, faci Onyxia în 5 oameni în loc de 40, se pierde mult din farmecul jocului - interacţiunea cu jucatori all over the world, prietenii sau rivalităţi apărute, aventurile cu un party bun, etc, etc...

@Dashu - mă descurc cu mobii, adun câte 5-6 în jurul meu şi dau cu vrăji :biggrin:

P.S.: server PvE sux, faci grinding ca disperatu` fără să-ţi ardă fundu` că vine unu` să ţi-o dea :biggrin:. Sau invers :dracu:
 
1. atunci nu downloada, că dacă te apucă e grav.
2. nu ai cine ştie ce good stuff jucând solo şi în 90% din cazuri e boring (şi oricum, pierzi ideea principală, MM)
3. server ne-PvP, cum fac eu.
4. găseşte pe cineva care joacă la fel de puţin cu care să faci sharing la cont, aşa cum fac eu.
5. vezi 4.

1. Nope, timpul oricum nu-mi permite :smile: aşa că nu am cum să devin dependent de aşa ceva...
2. Numai eu pot decide dacă e boring, în ideea că vreau să văd dacă mă descurc să joc; din câte citesc aici, pare prea complicat ca să mă ţină cheful oricum :smile: cât despre good stuff, încă nu ştiu cum arată jocul, not to mention good stuff and whatnot.
3. O să fie, dacă mă ţine :smile:
4. Nu îmi place să fac account sharing, ever. Out of the question, dacă vreau să-mi ţin revistele XXX în chest? :smile:
5. vezi 4 :tongue:

@Neo, eu nu suport parties :smile: fiindcă vreau să intru şi să ies din joc când am chef, vreau să mă loghez pentru 10 minute dacă am nevoie, chestii de-astea...
 
Pe rand:
@Neo: fac bani cu toata lumea ca am bagat ca nesimtitul mining/skinning si herba/skinning.
@war4peace: joaca-l pe serverul oficial free trial. Daca in 10 zile nu te prinde go away, daca te prinde esti pierdut oricum si o sa vrei sa-l joci acolo anyway. Crede-ma ca am inceput cu aceleasi ganduri ca si tine: "daca nu-mi place" "parca n-as juca pe oficial", "PvP? Pfui, pfui!" si multe altele. Dupa 2-3 saptamani de joc (minim) imi venea sa calatoresc in timp si sa ma iau la palme ca nu cumva una din acele indoieli sa se materializeze din greseala :tongue:. Ideea este urmatoarea: PvE servers sunt plictisitoare, PvP-ul este ca o mirodenie buna: nu stii ca exista si nu o vrei, dar dupa ce ai incercat-o prima oara nu mai vrei fara ea. La fel e cu instante, raiduri, etc., abia dupa ce joci jocul bine de tot si incepe sa-ti placa abia atunci incepi sa le apreciezi si intelegi.
Si o ultima chestie: de PvP nu dai decat de la 30 in sus, pana atunci nici nu prea are sens sa iti faci griji, eventual e un mic deranj de 5 minute de corpse running (per total pana la 30, nu altceva) daca ai ghinion. Abia dupa 30 te lovesti de PvP mai serios, iar daca ai ajuns acolo crede-ma ca o sa-l vrei si o sa-ti para rau deja ca esti addicted :biggrin:.
Hope I helped si mentionez faptul ca asa a fost la mine, nu garantez aceeasi experienta si la tine :smile:.
 
Am jucat Mu, Lineage, Ryzom şi încă vreo două de care nu îmi aduc aminte... Nicăieri nu mi-a plăcut PvP-ul, deşi am ajuns la nivele respectabile (nu şi la Ryzom, unde am jucat doar trial). Pur şi simplu, nu e genul meu. Trust me, ştiu ce înseamnă PvP, şi nu m-a încântat niciodată.
În altă ordine de idei, sunt Dwarf level 11 după aproape 2 ore de jucat noaptea trecută. Şi deja mă plictisesc. Ce naiba e cu backpack-ul aşa de mic???
 
Ia-ţi jocul, vină pe Neptulon şi-ţi dăm şi bani şi saci să cari stuff :smile:
Plictiseala vine din faptul că joci singur, plus că lvl 11 se face cam in 4-5 ore, nu ştiu ce ai tărăgănat tu acolo :biggrin:

Valabil şi pentru singuraticu` de pe PvE :biggrin:
 
da :biggrin:

:rotf:
 

Attachments

  • roflfm6.jpg
    roflfm6.jpg
    290.6 KB · Views: 53
Nu ştiu unde am văzut eu că a jucat toată noaptea :biggrin:

Eu unul fac lvl11 cam în atâta timp că pierd timpul aiurea, mă arunc în zone populate de mobi de lvl prea mare, apoi tre sa ma întorc, etc. Plus cooking, fishing, skinning, herbalism (da, poţi să stai şi 2 ore culegând flori să faci skillul mare :biggrin:).

Point is că dacă într-adevăr vrei să vezi cu ce se mănâncă, trebuie să joci pe un server oficial...

Plus că
Styr said:
Every time you log on to a private server a baby murloc dies.

Cum puteţi fi aşa cruzi? :sad:
 
Plus cooking, fishing, skinning, herbalism (da, poţi să stai şi 2 ore culegând flori să faci skillul mare :biggrin:)
Si eu mai gatesc, mai pescuiesc, mai culeg o floare, dar la jupuit pun punct. Deja e prea mult :smile:.
 
Back
Top