World of Warcraft

Uoke, azi-mâine urmează reinstalare de Windoază şi implicit de WoW. Io mi-s Zdrang :biggrin:

Nope, don`t get WoW. Vine încă un expansion până la lvl80, cu alte bălării, clasă death knight (probabil foarte puternică la început după care o să o facă şi un mag twink 1:1). Deja mi se pare că până o să fac eu 60 deja o să apară expansion pentru level 10001000 :biggrin:
 
Death Knight din cate am inteles o sa fie Hero Class si trebuie sa ajungi la 80 ca sa poti sa devii DK. Deci o sa fie cu totul alta chestie.
 
Da, va trebui să ai cel puţin un caracter lvl 80 şi nişte questuri făcute, după care poţi crea un nou caracter din noul tip. Expansionul mai are până apare.
 
SCViper, Toranaga, sunt de acord cu ce aţi spus voi. Dar parcă presimt că se va umple de playeri cu Death Knights, clasă probabil overpowered la început, apoi trasă în jos de vestitele patch-uri de la Blizz :smile: That`s what I meant...
 
Da, şi eu sunt sigur că vor fi numai Deathknights, Warlocks şi Shadowpriests :biggrin:
E cam nasol că nu s-au încumetat să bage măcar două clase noi, dar asta e :frown:
 
@Neo&Toranaga: nu stiu de ce am eu impresia ca Death Knight va fi un fel de "prestige class", va fi un upgrade al oricarei clase ce ajunge la 80 si face questul si nu o clasa separata. Of course, I migth be wrong, dar oricum propun mutarea discutiei pe topicul dedicat.
 
Cam ciudat să se răzgândească acum, au detaliat puţin despre clasă şi e separată, nu un upgrade.
 
Am recitit cu atentie posturile recente si am o intrebare: in afara de Dashu mai e cineva hoarda pe neptulon?
Dashu: ti-am dat un add, sunt hunter troll pe nume Odie (my pet will be Garfield :biggrin:) vorbim cand apari online :smile:.
 
Eu unul nu ştiu/cred că voi mai fi online o perioadă, cel puţin până îmi pun pe picioare un desktop capabil de WoW. Nu de alta, dar e frustrant să ai 18-20FPS în Westfall fără nimeni în jur :mad:
Distracţie plăcută :biggrin:
 
Din cate stiu eu nu-i nimeni de aici la hoarda pe neptulon. Toti is in partea cealalta, chiar daca Toranaga are in avatar un Blood Elf :smile:.
 
You bastards! :tongue:
Eh, am intrat intamplator intr-un clan de romani si sunt chiar multi, nu ma asteptam. Weeee :biggrin:.

PS: Multumiri lui Dashu pentru suportul acordat.
 
Asteptam si ziua in care vei face lev 70 :wink:


P.S. Un mic sfat, e mai bine sa faci lvl-up la warrior (am vazut ca te-ai apucat si de warr), gasesti mai repede loc in party-uri pentru instante, fata de hunter. In schimb daca ai chef doar de solo-play, hunteru' rullz.

P.S.2. Sfaturi pentru warr cred ca-ti poate da Toranaga.

P.S.3. Daca ai nevoie de ajutor la un quest ceva... just wisp, a mage can be anytime anywhere.
 
Clasa contează mai puţin, poate doar în momentul în care ajungi chiar să începi să vezi ce pot celelalte şi să-ţi pară rău de una sau de alta care îţi lipsesc. Ca warrior vei găsi mult mai uşor party-uri atâta timp cât faci un efort şi te specializezi pe tanking, altfel probabil lumea nici nu te va băga în seamă (eu cel puţin nu o voi face :tongue:). Warriorul este cea mai puţin versatilă clasă de dps de exemplu, aaanyway, cele mai faine momente în jocul ăsta sunt independente de clasă, vei vedea. :smile:
 
Asa stiam si eu, la fel cum la pala e retrib pt leveling si holy pt raiduri... Nu de alta, dar un warr pe prot e varza la solo PvE.
 
Cam aşa este, da. Protection nu are toate uneltele necesare (comparaţie la gear identic) ca să fie eficient solo. Străluceşte împreună cu alţii, însă chiar şi acolo, fără gear special de avoidance/hit şi party care să îţi ştie limitările (Threat per second de ex, cooldown la taunt etc), nu faci mare lucru.

Paladinul pe de altă parte are 2 tree-uri foarte puternice. Unul este holy, cum ştie toată lumea, iar celălalt este Protection. Cu ambele poţi face treabă excelentă în party-uri, dar fiecare are limitările lui. De exemplu, paladinul este cel mai bun tank pe mulţi mobi din cauza threat-ului pasiv pe care îl produce când este lovit (Retribution aura, care face împreună cu improved Righteous Fury 200-300 threat per second per mob), chestie imposibil de egalat cu un warrior, la care singura abilitate de threat AoE a fost modificată să nu mai adauge threat după prima aplicare - Demoralising Shout iar Thunderclap nu afectează decât 5 mobi, aşa că un warrior tank va trebui să se concentreze pe fiecare target în parte ca să le poată menţine atenţia.
Paladinul Holy iarăşi este cel mai eficient single target healer din joc, chiar şi cu toate modificările pentru a-l slăbi în ultimele patch-uri. Problema lui vine la luptele unde tot party-ul ia dmg constant. Aici devine inutil faţă de un priest sau un shaman, datorită abilităţilor acestora din urmă de a da heal pe mai multe targets simultan.
O altă chestie este la itemizare. Un druid de exemplu va fi mult timp un mult mai bun tank decât un warrior, până acesta din urmă va acumula gear de lvl maxim etc.
Clasele care nu au probleme la a funcţiona cu aceleaşi spec-uri indiferent de ocazie sunt ca şi normal, clasele pure dps (mag, lock, rogue, hunter). Problema spec-ului intervine când de exemplu seara vrei să faci un PvE raid şi în timpul zilei ai chef de nişte pvp sau ai nevoie de făcut nişte questuri solo. Nu mai este aşa acută cum era înainte de Burning Crusade, acum costurile pentru respec fiind mult mai mici comparativ cu ce bani se pot face şi cu noile questuri zilnice etc, dar va rămâne o problemă :smile:
 
Ok, se instalează şi la mine acu`. Deocamdată am găsit update de BIOS la placa video, sper măcar să pot seta dracu cât RAM să am de la început :smile:
 
Probabil intimidat de iminenţa unui BIOS modat care l-ar putea schilodi pe vecie, laptopul a furnizat azi 25-35FPS, mai mult decât decent.
Rezultatul? lvl17, aquatic form, juma de tură prin DM, nijte pantaloni jmecheri plus o curea pentru gear-ul de healing :biggrin:
Destul de bine pentru 3 ore :biggrin:
 
Back
Top