World of Warcraft

Priest pe shadow e ok, dar nu poţi compara cu un warlock. Ca idee un warlock are healing mai mare decât un priest. Cu drain life faci healing de 400/secundă cu gear mediocru. Încearcă asta pe priest. Plus că orice ai alege, ori demonology, ori affliction, nu ai nevoie niciodată de drinking time. Life tap, drain life. Nu ştiu exact cum e Neptulon pentru hoardă, dar ca alianţă e ok.
 

Attachments

  • drainlolz.jpg
    drainlolz.jpg
    208 KB · Views: 76
Io de fapt vreau să-l fugăresc pe Vaipăr, da` să nu-i spui :biggrin: Evident, sper că nu migrează cu char-ul :biggrin:
 
Welcome to the dark side! Si eu m-am mutat pe Neptulon (cu inca 2 amici), am sarit de la ally la hoarda, si nu-mi pare rau decat ca.... is multi mai nene cand te intalnesti cu ei. Poate nu pare coerent ce zic :smile: dar, nejucand niciodata hoarda nu mi-am dat seama ca-i mai greu. Is mult mai multi jucatori care joaca ally side decat horde side. Aseara in ungoro numai pe post de stafie am stat :frown:
Partea buna e ca inveti PvP fara sa vrei, si in multe cazuri cand ai dat prima lovitura celalalt are tendinta sa fuga. Dar, si cand vin 2 pe tine e fun :nuts:
 
@Neo: nu migrez char, what am I nuts? Vreau doar sa fac niste horde chars pe vreun server, o sa incerc neptulon sa vad cum e.
 
Daca ai de gand sa ajungi pe Neptulon, /w cotoroanta, te pot ajuta cu niscaiva sacosi si vreo 2 galbeni (sa-ti fie startul mai usor).
 
Ca rogue de aproape 35 si druid de 25 va spun un singur lucru: ganking RULZ! :biggrin:
Ca pala sau restul de clase n-am inteles prea bine placerea, dar cand ai in arsenal stealth treci la un cu totul alt nivel. Panda, tactica, urmarirea, corpse camping-ul, dear God, the adrenalin!

Gank addicted.

PS: Desi aveam o foarte vaga idee credeti-ma ca nu m-am gandit la asta cand mi-am numit caracterul Gankerella, doar mi s-a parut funny :biggrin:.
PPS: Mentionez faptul ca gank-ul il practic cu bun simt, adica once. Daca insa adversarul ma gankeaza sau ataca primul atunci incepe distractia, nu-l mai las sa scape :tongue:.
 
Sentimentul că baţi un adversar uman e de neînlocuit, da. Sentimentul că îl poţi urmări fără să te vadă iarăşi. De ce crezi că jumătate din populaţia serverelor la început de joc erau rogues? Era godmode class efectiv. Şi posibilitatea de a scăpa din situaţii care l-ar fi dus la un corpse run lung, şi crowd control, şi dmg foarte bun, şi arsenal contra casters etc :tongue:
Bine, problema lor venea tocmai din faptul că erau aşa mulţi. Dacă nu aţi văzut filmele World of Roguecraft, merită, ar trebui să fie pe warcraftmovies :smile:
 
Băieţii din krux, când mă vedeţi online şi aveţi nevoie de ajutor pentru questuri, instanţe, nu ezitaţi. Ştiu cât de greu se găseşte un party nowadays şi content-ul din Azeroth e chiar fain.
 
Eh, urmeaza o reinstalare de sistem si apoi sper sa se miste mai ok :smile:
După aia încep să-l caut pe Viper :biggrin:
 
Toranaga care este baga tu in lista de frienzi care este pe Marean, ca pe tine nu stiu cum te intituleaza, care este, deci, efectiv, parerea mea, care este.
 
Dominae, Toranaga, Takeda, Mariko, Jeannie, Torainstance, Kjel şi mai am unul de care nu vă spui. :hihi:
Primele 3 sunt lvl 70, în ordine warlock, paladin, warrior. Restul sunt caractere de test, curiozitate şi pus diverse chestii la Auction House fără să mă mai deplasez.
 
Back
Top