World of Warcraft

Ah, multiple personalităţi şi-o dezvolţi pe-a 6-a? :biggrin:
Deci aşa se identifică clonele lui takeda :biggrin:

Deocamdată tot downloadez la patchuri.
În ceea ce priveşte add-onurile, aş aprecia some help, adică Atlas, plugin-ul pentru mai multe bars pe ecran, damage meter, mai era unul de aggro... Links undeva de pe unde le pot lua fără să browsuiesc prin sute de add-ons? :biggrin:

Puss in Boots not ăveilăbăl, deci Zdrang :biggrin:
 
http://files.wowace.com/
Utile sunt Cartographer, Cartographer fishing/mining etc, Scrolling combat text (sct), Bartender pentru action bars, fubar pentru bară gen titan cu diverse pluginuri, auctioneer dacă vrei să nu iei vreo ţeapă cu vânzarea/cupărarea vreunui item, chatlink pentru trimiterea de link-uri către item-uri şi în canale de chat custom, cooldowncount pentru afişarea pe butoane a cooldown-urilor pentru diversele abilităţi, mobhealth pentru afişarea în fereastra default a mai multor informaţii despre mob-ul selectat (drop-uri, număr de kills so far, hp total etc). Pentru levelat îţi recomand www.wow-pro.com sau ghidul lui Barkinpop. Eficientizezi mult. Wow-pro e extrem de detaliat, faţă de barkin, dar nu are încă secţiune de 60-70, probabil nu s-a gândit nimeni că e nevoie de aşa ceva.
Ăla de aggro se numeşte KLHThreatMeter şi îl găseşti ori pe ui.worldofwarcraft.net, ori pe curse-gaming.com.
 
La level up cu druid sunt muci, ştiu doar questurile de la mag foarte bine, dar nu cred că mă ajută. Acu` să văd, nu vreau iar manie :biggrin: Doar ceva de relaxat. Deşi la cât de iammi sunt tier4 şi 5 de druid... :biggrin:
 
Te ajut cu un summon în zona de start la humans dacă vrei, îţi va fi infinit mai uşor. :smile:
 
O, da, logic :biggrin: Ar rula chestia asta, dar sunt druid traineri în SW? Că nu mai reţin exact... Îţi dau un /w după ce termin cu configuratul de plugins. Erm, cui dintre personalităţile tale să dau /w? :biggrin:

Până una-alta, ţin minte că era un plugin care spărgea toate barele şi le puneai unde vrei, inclusiv XP bar. Plus o grămadă de eye candy gen când expiră buff-urile şi cooldown la spells. Nu mai reţin însă cum se numea :confused:
 
ct_mod probabil, dar tot ce spui e acoperit de addon-urile pe care ţi le-am scris mai sus, ah, şi uitasem de unul: simple combat log - cosmetizează puţin combat log-ul afişând spell-urile pe culori în funcţie de tip şi fiind mult mai compact decât cel default. Pentru action bars sunt mai multe opţiuni, totul e să găseşti una pe placul tău (şi care să şi fie updatată rapid la fiecare patch).

Pe mine mă găseşti pe oricare dintre personajele de mai sus. Unul dintre ele este acum în Silithus pentru Thorium, care e folosit de warrior pentru crescut Blacksmithing, warrior-ul este într-o zonă de levelat, paladinul este în Shattrah pentru acces facil la instanţe când apare ocazia, priest-ul este în Hellfire Peninsula pentru levelat iar banca este în IF pentru acces rapid la Auction House şi bancă, normal :tongue:
 
Nu vreau să ştiu cum sunt toate logate :biggrin:
Da, de Ct_mod e vorba. Ideea e că fubar suferă la ergonomie din câte am văzut până acum :frown:
 
Există trainer de druid în Stormwind - http://thottbot.com/c5506. A trebuit să caut pentru că e singura clasă pe care nu am jucat-o deloc. :smile: Practic nu te împiedică nimic să faci questuri în zonă. Altă chestie, druidul are Teleport to moonglade, de unde iei grifonul până în Darnassus la nevoie de trainer. Tot ce trebuie să faci e ca înainte de a pleca în Northshire să iei flightpath-ul din Auberdine cred. În IF chiar nu e trainer de druid.
 
Ţi-am încercat toate alter-egos, nu e niciunul online cică :confused:
Teleport to Moonglade cred că îl iau mai încolo, abia sunt lvl2 :biggrin:
 
Ziua 1 - lvl 7 :biggrin: M-am cam dezobişnuit de zonele de început, e greu fără mount, jucătorii de lvl mic sunt cretini sau fac pe cretinii, tre să dorm.

Am ajuns la pluginuri la următoarea configuraţie:
- Bartender pentru bar-uri; foarte ok, m-aş fi mulţumit cu CT Mod, dar am dat de o versiune cretină care nu ştie de resize la bar-uri (sau nu am avut eu răbdare);
- mobinfo 2, indispensabil;
- ctmod fără plugin-ul pentru bar-uri;
- Cartographer pentru grămada de chestii faine care le face în plus faţă de Atlas (cel puţin faţă de versiunea veche de Atlas pe care o aveam) - din acestea se pot enumera poziţionare pentru vendori/quest givers/plante pentru herbalism/mine/etc/etc :biggrin:
- Banzai alert pentru aggro info (bă, vin unii după tine :biggrin:)

Mulţumiri lui Toranaga pentru 4 bucăţi Netherweave Bag, or să fie de mare ajutor :smile:

Concluzia după ziua de azi? Tre să overclockez placa video a laptopului :biggrin:
 
Ziua 2 - lvl 13 cu cea mai mare realizare - bear form :biggrin:
Au început să apară şi primele verzi. Comparativ cu magul, e mult mai fain şi lejer cu druidul la level up. Meri în bear, tragi 3 după tine (maxim cu 2 lvl mai mari), apoi le-o dai. Intermitent, mai intri în caster form să-ţi dai un heal sau regrowth.

A, şi Toranaga şi-a dus warr-ul în 57 :biggrin:
 
Healing classes au viaţa mult mai uşoară la lvl mic decât clasele de dmg, cel puţin asta a fost impresia mea, iar druidul a primit un revamp destul de serios acum câteva luni, fiind în Burning Crusade chiar mai bun tank decât warriorii (cel puţin la început) din cauza dependenţei de gear a celor din urmă.
 
Nu ştiu de ce, dar mie un druid feral de lvl mare nu prea mi se mai pare sub nicio formă healing class. Asta în relaţie directă cu talentele, pentru că cu healing gear, un druid feral face faţă excelent la solicitările unei instanţe (cel puţin alea la care am ajuns eu la lvl 49 cu magu` :biggrin:).

Dar dacă nu ai suficient loc şi de dps gear şi de healing gear, dacă eşti feral e dps gear ftw şi deja te cam doare în cot că ăia din raid au nevoie de healing. Replica favorită - get a priest :biggrin:

On the other hand, eu nu-l mai aud pe SCViper. Still browsing classes? :biggrin:
 
Still browsing. Eu joc la greu, doar ca nu cu un singur caracter. Daca jucam doar unul eram departe acum :biggrin:. Iata si lista:

Horde (Stormreaver):
24 undead warlock
23 troll hunter
16 tauren shaman
12 tauren warrior
11 bloodelf rogue

Alliance (Xavius):
18 nightelf druid
16 gnome mage
8 human priest
6 draenei paladin

Am mai avut cateva caractere, dar au fost sterse. Am avut si dwarf (paladin 7) si orc (warrior 17), dar cele de alianta au fost sterse pentru ca erau pe alt server si m-am mutat pe Xavius, unde am un prieten, iar cele de horde din alte motive, precum faptul ca female warrior arata wimpy. Taurenul arata beton cu un 2hander imens :biggrin:.

Momentan planul imediat e sa duc toate caraterele la lvl 20, apoi varianta 1 e sa ma mai gandesc, varianta 2 sa le duc pe toate la 40. In orice caz ma voi concentra pe maxim doua caractere, desi estimez ca voi avea rabdare initial sa duc doar unul pana la 70 and beyond (beyond nu ca level evident :biggrin:).

Revenind la discutia de fata: Neo, mie mi s-a parut mult mai usor levelingul cu magul decat cu druidul, dar asta poate si pentru ca druidul a fost primul caracter alliance si nu stiam questurile din darkshore. De fapt daca ma gandesc bine toate caracterele au supt la greu (daca-mi scuzati expresia) cand nu stiam questurile, toate mai putin hunter sau warlock, care sunt prin definitie soloing classes. Astept pareri.
 
La început warlock-ul şi hunter-ul duc lipsă de pet puternic (hunter-ul nu are pet până la lvl 10), dar îşi revin pe parcurs bine de tot, mai ales dacă alegi un build bazat pe pet. Nu degeaba boţii de farmat sunt hunteri toţi. Sunt o grămadă de situaţii în care solo ori bagi pet-ul la înaintare şi fugi înainte să se prindă cineva după ce ai lootat chestul din zonă sau mai ştiu eu ce (foarte util la mining/herbalism când concurezi cu alţi farmeri în zonă - pet-ul ia şi ţine aggro în timp ce tu îţi desfăşori activităţile lucrative liniştit :tongue:), ori mai dai un heal, două. La warrior ai puţine posibilităţi de exemplu. Dacă nu ai unul dintre skill-urile de 30min cooldown gata de folosire singura şansă e să mergi la noroc şi să speri că vei putea da un hamstring/piercing howl, fuga, bandage, healing potion etc.

Cât despre mai multe caractere, eu de exemplu am început cu un paladin, la fel ca şi în beta cu miahi, unde ne întrebam de ce el are charge şi eu nu, de ce eu am heal şi el nu, chestii de-astea. :biggrin: La nivelul 40, paladinul intră într-o criză, nemaiavând skill-uri care să îi mărească damage-ul şi fiind dependent de gear la fel ca warrior-ul. Aşa că la lvl 40 am început un priest, care face mai mult damage per second pe single target (făcea, anyways) şi poate să fie şi healer principal într-o instanţă, deci te caută lumea pentru questuri de grup. Atunci ideea ca un paladin să nu facă damage melee mai deloc era o aberaţie totală, pentru că toată clasa a fost marketată ca un holy warrior, când de fapt a fost de la început un priest în cu armură şi shield.
Problema cu mai multe caractere vine din factorul random. O să ai multe situaţii în care îţi vei dori să fi fost prezent cu "celălalt caracter" acolo. Plus sistemul de attunement pentru heroics. Acum situaţia e mai blândă, pentru că scoţi mai rapid item-uri din pvp, factorul random la class drops (în Molten Core/Blackwing Lair de exemplu fiecare clasă avea câte un drop separat) de când cu AQ a scăzut imens, acum la boşi pică un item multi class, care se schimbă la un NPC cu ce item ai nevoie etc.

Majoritatea începeau un alter ego online atunci când caracterul principal aflat într-o ghilda de raiding era deja destul de bine îmbrăcat şi interveneau run-urile din care nu îţi ieşea nimic (decât poate puncte DKP, care şi astea se pierdeau o dată cu schimbarea instanţei de raid, multe ghilde având sisteme de puncte separate pentru fiecare instanţă), plus că se simţea nevoia câteodată de o clasă mai năpăstuită de soartă.
Hmm, am scris cam mult din amintiri. :biggrin:
 
Revenind la discutia de fata: Neo, mie mi s-a parut mult mai usor levelingul cu magul decat cu druidul, dar asta poate si pentru ca druidul a fost primul caracter alliance si nu stiam questurile din darkshore. De fapt daca ma gandesc bine toate caracterele au supt la greu (daca-mi scuzati expresia) cand nu stiam questurile, toate mai putin hunter sau warlock, care sunt prin definitie soloing classes. Astept pareri.

Ţi s-a părut asta deoarece nu ai fost cu druidul în zona de început pentru mag.
Soloing class este şi druidul feral, stai tu calm, ba chiar prin definiţie.

Cum îţi sună grinding în bear/cat form şi din când în când să fie nevoie de un auto heal? :smile:

La mag ai să vezi, dacă mergi pe fire build - most dps - o să stai în fund să bei de o să te saturi. Iar frost builds are gay (imho), nu ai damage aşa cum ai pe fire. Plus că un mag pe fire în instanţe o să consume poţiuni cu kilul, hai să zicem că ai avea un avantaj dacă ai alege herbalism+alchemy, dar din proprie experienţă pentru mag mult mai bine e tailoring+enchanting - îţi faci un twink de numa-numa :wink: Plus că magului nu-i dă nimeni heal :biggrin:

On the other hand, parcă pe druid mere mult mai bine cu herbalism şi alchemy, ai poţiuni de strenght, agi, cel puţin până acum. Deşi cred că o să fac reroll la enchanting, nu ştiu de ce dar mi-e o lene absolută să culeg floricele. Pe de altă parte, eu am şi first aid, care first aid se cam bate pe resurse cu tailoring.
 
First Aid nu se bate deloc pe resurse cu tailoring :tongue: Tailoring papă de vreo 10-20 de ori mai mult cloth decât first aid. First Aid e skill de bază, şi eu l-am evitat, că eram healing class, dar ajută.
 
Back
Top