World of Warcraft

Asa cum am promis, iata-l pe WizzO'Ball cu al sau mandru imp :biggrin:.
 

Attachments

  • wowscrnshot_020705_120540.jpg
    wowscrnshot_020705_120540.jpg
    61.8 KB · Views: 330
Heavy fighting in Karanos, guess who won ^_^.
 

Attachments

  • wowscrnshot_020705_132905.jpg
    wowscrnshot_020705_132905.jpg
    58.6 KB · Views: 312
Am intrat şi eu de poftă acum 10 minute şi după un drum cu grifonul până în Stormwind, m-au deconectat.
Nu am postat numai pentru asta, voiam să aflu dacă au mai avut şi alţii probleme de performanţă cu jocul. Din câte am observat eu pe sistemul meu (Barton 2500+ la 2200MHz, 512MB PC3200, 6800GT), după o perioadă mai îndelungată de joc (5-10 ore), în care se vizitează mai multe zone (Stormwind, Elwynn Forest, Iron Forge, Loch Modan), jocul începe să se sacadeze puternic, problema agravându-se la trecerea dintre zone şi în special la călătoriile cu grifonul, unde am parte de un slideshow veritabil, numărul de frame-uri per călătorie nedepăşind 100 în total. Cam un frame per zonă parcursă şi mai multe în zona de plecare.
Eliminarea detaliilor grafice nu are nici un impact. Singura soluţie este restartarea jocului, după care merge fluent încă câteva ore. Ce merită menţionat este că scăderile de fps coincid cu activitate intensă a hdd-ului, deci ar cam trebui mai multă memorie.
Altfel, comanda e făcută, mai rămâne de ales un server pe care să fim cât mai mulţi care să vorbim aceeaşi limbă şi gata. :smile:
 
după o perioadă mai îndelungată de joc (5-10 ore), în care se vizitează mai multe zone (Stormwind, Elwynn Forest, Iron Forge, Loch Modan), jocul începe să se sacadeze puternic
Aceleasi probleme le am si eu (A64 3500+, 1 GB PC3200, 6800GT).
 
E criminal, da' e de ieri. :tongue:
În spiritul lui însă, m-am uitat puţin peste druid şi mi-a plăcut ce face, deşi în joc populaţia nu prea alesese tipul ăsta de clasă. Majoritatea erau paladini, warrior şi hunter.
 
Ar trebui sa vedem cati o sa jucam si eventual sa alegem acelasi realm sa putem face un party care o sa ne ajute mult la questurile de level 10+ si la cele elite. Eu o sa joc human warrior.
 
Asta e clar, dar în momentul ăsta habar n-am cum se vor numi serverele. :frown:
Probabil voi ajunge în posesia jocului un pic mai târziu, aşa că voi urma alegerile făcute de primii intraţi, ca să evoluăm mai repede.
Am văzut că există posibilitatea modificării UI-ului şi văd că deja Styr a apelat la o soluţie de genul ăsta. Pe forumul de pe worldofwarcraft.com sunt o grămadă de soluţii de genul ăsta. Ar fi interesant să ştim ce foloseşte fiecare. Eu în beta n-am apelat la aşa ceva, deşi se simţea nevoia unor tweaking-uri. :smile:
 
Se pare că şi eu o să întârzii, cred că luna viitoare voi avea resursele financiare şi de timp necesare. Până atunci, povestiţi şi voi ce se mai întâmplă :biggrin:.
 
La mine e doar problema de cand oi avea timp sa-mi trag rasuflarea seara 2-3 ore la un joc. Voi fi human priest sau night elf priest (desi mi-ar placea sa jucam cu Horde... presupun ca-s mai putini care joaca asa).
 
Originally posted by Toranaga
Din câte am observat eu pe sistemul meu (Barton 2500+ la 2200MHz, 512MB PC3200, 6800GT), după o perioadă mai îndelungată de joc (5-10 ore), în care se vizitează mai multe zone (Stormwind, Elwynn Forest, Iron Forge, Loch Modan), jocul începe să se sacadeze puternic, problema agravându-se la trecerea dintre zone şi în special la călătoriile cu grifonul, unde am parte de un slideshow veritabil, numărul de frame-uri per călătorie nedepăşind 100 în total.
Memory leaks, probabil rezolvabile (raportati-le). Cu un giga de ram probabil ca nu mai sunt probleme sau apar mai tarziu - dupa cum spune Styr. Dar mai mult ram nu e solutia, e "fentarea" problemei. Am mai vazut jocuri care faceau probleme de acest gen, de exemplu Morrowind pe Win98 (pe XP mergea ca uns).
 
Interfata care am folosit-o eu este asta.
Scytale, problema cu timpul e valabila si la mine, mai mult de 3 ore pe seara nu o sa pot juca nici eu. Din cate am vazut sunt mai multi care joaca horde decat alliance, asta s-a vazut si in beta, raidurile lor erau mult mai bine organizate, cel putin pe serverul unde am jucat eu.
WizzBall, si un warlock ar prinde bine, nu intri?:biggrin:
 
Originally posted by Styr
WizzBall, si un warlock ar prinde bine, nu intri?
Pt. asta cred ca ar trebui sa cumpar un WoW versiune europeana, nu? :biggrin: Am avut ping-ul tot pe la 250ms ceea ce e Ok tinind cont de faptul ca stau mult mai departe decat voi. Pe realm-urile din America de Nord ar trebui sa stau mult mai bine si am inteles ca cel putin deocamdata nu vei putea sa iti alegi un realm din US daca ai versiunea europeana si viceversa. Anyway, stie careva de ce trebuie sa platesc TVA cind cumpar un joc din Ro? :confused: Cel putin asa sustin cei de la www.gameshop.ro.

Si cum ramane cu Guild Wars? :wink:
 
Care Guild Wars? :biggrin:
Nu are deocamdată nici dată sigură de apariţie, la preview-ul de săptămâna viitoare nu ştiu dacă fac rost de key, aşă că viitorul nu e roz deloc.

miahi, ştii cum duceam lipsa notiţelor pe hartă gen Baldur's Gate? Există un add-on pentru chestia asta: http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=65 :smile:
 
Blasfemie!!! Paganilor! Cum sa adica sa uitati de Guild Wars? Apropo, a facut cineva rost de vreun key? Am participat si eu la vreo doua concursuri dintr-alea, dar stupiditatea lor m-a depasit.:biggrin:
 
Nici eu n-am key inca.
Iar WoW va fi aici de-abia de luni, asa ca weekend-ul asta mai iesim si noi la o bere, ceva. Stirea este pe computergames:
Best Distribution ne-au informat ca MMORPG-ul World of Warcraft asteptat in Europa (deci si in Romania) pe 11 februarie va ajunge la noi in tara abia saptamana viitoare, datorita unei erori de calcul survenita intre publisher-ul Vivendi Universal Games si compania aeriana transportatoare Olympic Airways (Grecia). Coletele care contineau World of Warcraft (in variantele Horde si Alliance) au ramas blocate temporar in aeroportul din Atena pentru reambalare, astfel ca jocul nu va ajunge in Romania astazi, 10 februarie 2005, dupa cum era programat, ci abia duminica, 13 februarie 2005, la ora 18:55. Drept urmare, precomenzile pentru World of Warcraft vor putea fi procesate incepand doar cu data de luni, 14 februarie 2005.
Se mai intampla. :smile:
 
Daca mai stau mult in aeroport or sa organizeze fanii un raid...

taurenii si paladinii in fata, trolii pe flancuri si priest-ii in spate !! let's crush the heathen swine
 
Back
Top