World of Warcraft

Paduroiu Human Warrior, momentan lvl13, joc pe EN Final Beta 25 unde avem o guilda romaneasca pe care o sa o facem si in versiunea finala a jocului.
 

Attachments

  • wow.jpg
    wow.jpg
    81.5 KB · Views: 427
Păi, să postez şi eu nişte impresii, dacă tot ne-au dat ăştia afară de pe server.:tongue:
Jocul se mişcă mai prost decât Guild Wars, dar cred că e greu să le compari. Acolo singurul loc unde erai împreună cu ceilalţi jucători care nu făceau parte din party-ul tău erau oraşele, zonele explorabile fiind instance-uri. Adică similar cu Diablo2 pe Battle.net. Intrai în zona de explorare, omorai monştri, nu mai reveneau decât dacă ieşeai în oraş (sau în altă zonă, nu mai ştiu exact). Aici totul e la comun. Monştrii revin la intervale de timp ca să poată oricine să facă ce quest doreşte. Poate deveni obositor totuşi să tot aştepţi respawn în zone aglomerate. Deci dacă Gnoll-ul pe care-l căutai tocmai a fost omorât de un alt party chiar sub ochii tăi, mai aştepţi niţel şi revine ca să ai şi tu ce face. :biggrin:
Quest-urile dau destulă experienţă, însă şi monştrii ucişi pe drum merită oboseala din plin. Într-un party experienţa se împarte în mod egal, iar item-urile sunt atribuite în mod egal din cât am putut să-mi dau seama.
Interfaţa e bine gândită şi nu am ruşit să-i găsesc vreun cusur până acum. În joc sunt totuşi destul de multe necunoscute. De exemplu nu am înţeles de ce paladinul meu este profund diferit de cel al lui miahi, deşi am ales aceeaşi rasă şi caracteristici. Iarăşi nu mi-am dat seama de ce am mai multă mana decât viaţă când ar fi trebuit să fie pe dos.
Ordinea quest-urilor nu este obligatorie, însă par să fie structurate pe nivele. N-ai level 30, nu poţi lua quest-ul cutare de exemplu.
Muzica e plăcută şi de multe ori te pune în alertă când intri într-o zonă mai periculoasă.
Grafica este plăcută şi păstrează stilul Warcraft, efectele magiilor arată foarte bine.
Caracterul tău are posibilitatea să înveţe diverse meserii. Eu am ales skinning, leatherworking şi fishing. În principiu, orice meserie îţi aduce bani. Skinningul îţi rotunjeşte veniturile binişor, cu leatherworking poţi face armuri din pieile obţinute prin jupuirea animăluţelor omorâte. Pescuitul însă nu mi-a plăcut. Pe lângă faptul că spre deosebire de skinning, unde mai câştigi şi experienţă omorând monştri cu blană, aici experienţă nema, e şi foarte plictisitor. Cu toate astea, necesită atenţie. Asta pentru că după ce ai găsit un lac cu peşte, ai echipat undiţa (în locul unde ţii de obicei barda din dotare) şi ai aruncat nada, trebuie să fii atent când trage peştele, că altfel îl pierzi. Per total, mi s-a părut că nu rentează să îţi pierzi timpul cu pescuitul.
Cel mai mult m-a enervat mersul pe jos. Cum călăria necesită un cal (doh :biggrin:) şi cunoştinţele pentru a-l călări (20 de monede de aur, adică 2000 de arginţi, adică 200000 de monede de cupru.... şi nivel 40 pe deasupra :biggrin:), mersul pe jos rămâne singura alternativă viabilă pentru multe situaţii. N-ar fi o problemă, dar trebuie să ţii degetele pe tastatură (tasta w s-a tocit deja de la activităţi de genul ăsta). Pentru călătoria între puncte care beneficiază de un Gryphon Trainer, care sunt de obicei locaţii de referinţă pe hartă, poţi folosi contra cost un Griphon. Nu îl controlezi, cum crezusem iniţial, ci acesta te transportă către o destinaţie pe care ţi-o alegi la plecare.
Nu ştiu de ce am avut impresia că sunt zone în care poţi face foarte uşor experienţă singur. Lupii de level 9 îmi dădeau 70xp când eram singur şi nu aveam nici o problemă să mă confrunt chiar cu doi în acelaşi timp, însă nişte monştri de nivelul 13-18, în colaborare cu miahi, îmi dădeau maxim 40-50xp şi cei de level 18 ne puneau serioase probleme. Văd că ai posibilitatea de a schimba serverul pe care joci, însă nu ştiu dacă poţi lua şi caracterul după tine.
A, da, şi poza. :biggrin:
 

Attachments

  • wowscrnshot_020305_032615.jpg
    wowscrnshot_020305_032615.jpg
    51.5 KB · Views: 441
Last edited:
Eu am ales skinning, leatherworking şi fishing.
Ai uitat sa mentionezi ca ai avut cate 2 odata, deoarece nu poti avea mai mult de 2 meserii la un moment dat.
In Elwinn Forest poti ajunge lejer la lvl 10-11 in timp foarte scurt (max 12 ore de jucat) din questuri si monstri, jucand PvE si luati doar monstri cu 1-2 leveluri peste tine.
 
Acum am înţeles şi eu de ce paladinul meu este diferit de al tău; dintr-o întâmplare nefericită, "paladinul" meu e de fapt warrior :frown:. Probabil m-a furat peisajul atunci când am ales personajul, căutând să-i customizez înfăţişarea, şi am uitat să setez iarăşi pailadin după ce am trecut prin celelalte rase ca să văd ce pot oferi. Deci nu e prostia lor, e prostia mea.
 
După cum am menţionat şi în primul post din thread, domeniul plăţilor online este unul nou pentru mine. De aceea vă întreb. Cu ce veţi plăti abonamentul. Este necesar vreun card mai special? Au vreunele carduri probleme cu sistemul?

PS: Acum 5 minute, la autentificare, mă întâmpină ecranul de alegere a realmului. Problema e că nu e nimic de ales, acesta fiind gol. :biggrin:
later: Am găsit şi un anunţ pentru downtime. :smile:
All European World of Warcraft realms will be brought down in a short while for maintenance.
They will be brought up again as quickly as possible. We apologise for any inconvenience this may cause.
Probabil acolo va fi anunţată şi revenirea online.

În plus, data de 11 februarie este oficială.
http://www.blizzard-europe.com/press/050202.shtml
 
Acum câteva săptămâni cei de la gameshop susţineau că nu vor avea carduri prepaid la vânzare. Merci, să văd spre ce metodă mă orientez. :smile:
 
Prepaid cardurile sunt, cel putin pentru mine, doar o solutie de backup, in primul rand pentru ca sunt mai scumpe (TVA-ul) si in al 2-lea rand pentru ca cei de la gameshop stau cam prost la capitolul trimis pachete la Cluj.
 
Teoretic ar trebui sa functioneze cu orice card, dar cu taifunul e verificata treaba, eu de exemplu mai am un card Visa Electron de la Banc Post cu care am facut preorder la Guild Wars aici si nu mi l-au acceptat.
 
Momentan joc pe un server din Anglia... parca 19. WizzOBall - lvl 6 gnome warlock. Nu reusesc sa vad ce-i atat de extraordinar la jocul asta. E ok dar nu e nimic revolutionar acolo sau ceva care sa ma faca sa platesc 15 dolari pe luna. Am sa postez si o poza ceva mai incolo.
 
Am ajuns si eu la lvl 18 si am constatat ca jocul nu are intr-adevar nimic extraordinar sau revolutionar, singurul lucru care ma face sa il joc in continuare este feelingul.
 
În seara asta la ora 22:00 (GMT+2), serverele se închid, conturile beta sunt şterse şi vor fi din nou online vineri 11.02.
 
Şi nu numai că se închid, dar a început şi Day of Judgement. La uşile oraşelor sunt gardieni. Doar nişte monstruleţi level ??, Boss sau Elite. Dintr-o lovitură mă trimite la cimitir, cu viaţă 630.
 

Attachments

  • wowscrnshot_020705_173700.jpg
    wowscrnshot_020705_173700.jpg
    39.9 KB · Views: 341
Şi pentru a pune capac, în uşă e alt monstruleţ, doar cât uşile Irongate.
 

Attachments

  • wowscrnshot_020705_173629.jpg
    wowscrnshot_020705_173629.jpg
    57.3 KB · Views: 330
Nu se mai poate ieşi decât cu grifonul sau metroul. Intrarea arată aşa.
 

Attachments

  • wowscrnshot_020705_173330.jpg
    wowscrnshot_020705_173330.jpg
    53.4 KB · Views: 338
Dar lumea a înţeles mesajul, aşa că s-au încins nişte petreceri pe cinste. Cine are ceva de arătat arată, cine nu... cumpără artificii :biggrin:.
 

Attachments

  • wowscrnshot_020705_181711.jpg
    wowscrnshot_020705_181711.jpg
    92.3 KB · Views: 332
Sunt si unii care mai lupta....:biggrin:
 

Attachments

  • wowscrnshot_020705_163705.jpg
    wowscrnshot_020705_163705.jpg
    123.5 KB · Views: 331
...şi unii care câştigă.
 

Attachments

  • wowscrnshot_020705_191020.jpg
    wowscrnshot_020705_191020.jpg
    78 KB · Views: 327
Back
Top