World of Warcraft

Europenii se pot înscrie în a doua fază a Beta-ului european folosind acest site şi codul EUROPE-BETA-BLIZRD-DARK-PORTAL. Comunicatul complet poate fi găsit aici.
Final Beta Testers - 2nd phase - Anybody can now become a second phase Final Beta tester, using the generic Authentication Key provided on WoW-Europe.com. Just click the button below to create a new account. As a reminder, the total number of second wave accounts is limited, based on server capacity, and distributed on a first-come, first-served basis.
 
This sux. :frown:
 

Attachments

  • wow_beta_download.png
    wow_beta_download.png
    8.1 KB · Views: 592
Da, şi eu tot la aia mă uit :frown:. Sper să se termine download-ul înaintea perioadei de test, care nu prea am aflat când începe şi când se termină.
 
Mă întreb ce se întâmplă dacă se ia curentul. Sper să fie atât de deştept încăt să înceapă de unde a rămas.
Da, are resume. :smile:
De fapt se vedea şi din screenshot.:eek:
 
Cât timp ştie peer to peer nu cred că se pune problema să nu aibă resume. Pare să se bazeze pe modelul torrents. Însă este făcut pentru internet "ca la ei"; mie numărul de conexiuni mi se pare imens, sunt legat la 60 de calculatoare, dintre care doar de la vreo 6 chiar transferă :frown:.
 
După ce m-am enervat timp de două ore pentru că a luat doar 78MB şi ştiind că o să dureze o veşnicie, deh... alti 2380MB urmau să fie downloadaţi, am renunţat.
Să facă unul dintre voi un rezumat despre el (atunci când îl luaţi) că-s tare curios "ce ştie". :smile:
 
Last edited:
Access to the Account Creation pages is currently disabled.
We have reached the desired number of Final Beta testers. Stay tuned on WoW-europe.com for more updates.

Damn it! Si chiar nu aveam ce face in weekendul asta.:frown:
Pana la urma voi ati reusit ceva?
 
La mine e la 34%, mai are de două ori pe-atât, deci mâine dimineaţă s-ar putea să fie gata. Viteza medie e de 16k/secundă.
 
L-am vazut la un prieten. Arata excelent. It's a Blizzard. :smile: Dupa raritatea cu care il vad de cind are jocul, e clar extrem de addictive. :smile:

PS. Se pare ca cere conexiune bunicica la net ca sa mearga fara sughituri.
 
Tind să te cred. miahi de exemplu ar fi trebuit să-l fi terminat de downloadat, da' n-a mai zis nimic. :biggrin:
La mine e încă la 84%. :frown:
 
Eu acum iau patch-ul. Ieri mi s-a oprit curentul când nu eram acasă şi am pierdut ore preţioase de download, iar azi m-am trezit la 12, mult timp după ce se terminase download-ul.

Ei ziceau prin requirements că merge şi pe dial-up.

Edit: gata şi patch-ul, foarte interesante datele afişate, n-a downloadat decât cu 10 mega mai mult decât avea nevoie.
 

Attachments

  • wowpatch.png
    wowpatch.png
    8.3 KB · Views: 476
După ce am postat am intrat în joc... acum 5 minute m-am uitat la ceas şi am văzut că au trecut vreo 6 ore, habar nu am când.

Am intrat pe un server din Germania. Partea bună: merge relativ bine (latenţă 200-500 ms, mai mult pe galben decât pe roşu). Partea proastă: e cam greu să formezi party-uri. Eşti fericit că ai găsit pe cineva care să-ţi accepte invitaţia... şi te atacă cu o frază lungă în germană; îl întrebi sfios dacă engleză ştie şi iese din party. Înjuri în gând şi cauţi alt tip de nivelul tău +- 1, că nu are rost să te aliezi cu unii mai slabi iar cei mai puternici nu se aliază cu tine din aceleaşi motive.

Până la urmă am găsit doi nemţi care ştiau mulţumitor engleză şi ne-am plimbat pe-acolo după quest-uri. Ce pot să zic: SUPER. Însă greu. Am un paladin de nivel 7 acum; fără un party serios nu prea am cum să supravieţuiesc în quest-urile actuale, în care monştrii sunt de nivel 7-8 şi niciodată singuri. Trebuie party neapărat.

Acum mă duc într-o zonă cu lupi de nivel mai mic să mai trec un nivel, şi mai vorbim după.

PS: Toranaga, să mă anunţi când intri şi tu, poate ne aliem într-o cucerire a universului :wink:.
 
Sunt la 94%. Eram în joc de câteva ore dacă cineva binevoitor nu mi-ar fi închis download-ul. :frown: Cel mai probabil azi pe la 18:00 voi putea intra. Mai aştept acum, dar nu sunt şanse să termine până la 06:00, mai ales că mai e de luat şi patch-ul.
Wow, 6 ore! Cum naiba mai dorm în noaptea asta nu ştiu. Can't wait. :smile:
 
Acum am ajuns la nivel 9 (şi cam jumătate). Am omorât şi jupuit lupi, mistreţi şi uneori şi urşi şi am mai făcut câteva quest-uri FedEx. Încă mai am probleme cu monştrii de nivel 7, însă numai dacă sunt mai mult de 2. La ora asta nu prea mai era multă lume, aşa că nu am găsit binevoitori şi cunoscător de engleză pe deasupra. Am încercat să intru pe un server din Anglia, însă latenţa 400 încă de la intrarea în joc m-a făcut să ies imediat. Noaptea n-am mai avut probleme cu latenţa, între 60 şi 250ms.

Eu sunt pe serverul 9 din Germania şi mă cheamă Randolph :smile:.
 
miahi, bănuiesc că ai ales una dintre rasele Alliance? Nu de alta, dar Horde şi Alliance nu se pot alia. :smile:
Am terminat download-ul, mai am de dat jos 40% din patch. Examinez acum ce clasă să aleg. Cred că mă orientez şi eu tot pe paladin. Dacă ai vreo sugestie, să ne completăm reciproc, I'm listening. :smile:

edit: I'm in. Serverul 09 Germania, Human Paladin, nume: Toranaga
 
We did it. Un screenshot din aventurile noastre din această noapte/dimineaţă.
 

Attachments

  • wowscrnshot_020205_013033.jpg
    wowscrnshot_020205_013033.jpg
    123.5 KB · Views: 502
Şi alt screenshot cu magnificul pet pe care am dat numai ~70% din agoniseala din tot jocul (40 de arginţi) crezând că e un pet de luptă. Se pare că nu.
Cel puţin arată bine, dar puteam să-mi cumpăr 40 de artificii de banii ăia, sau mult vin, dădeam un party serios. Eh, am pisică :smile:.

Noapte bună, cât a mai rămas din ea.
 

Attachments

  • wowscrnshot_020205_034125.jpg
    wowscrnshot_020205_034125.jpg
    112.3 KB · Views: 485
Hai că vă mai dau unul, că prea am dat mult pe pisică să mă bucur singur de ea.
 

Attachments

  • wowscrnshot_020205_041633.jpg
    wowscrnshot_020205_041633.jpg
    108 KB · Views: 489
Back
Top