World of Warcraft

Eu am comentat puțin cu Viper aseară, pe scurt:
- urăsc grinding-ul cu pasiune;
- mă joc în paralel GW2 și EvE Online și pot spune că ordinea în care le prefer este EvE >>> GW2 >>>>>>>> WoW;
-- notă: EvE nu invalidează tot ce ai făcut expansionul precedent via noul expansion. WoW? A, bine ai venit. Ai full tier maxim heroic. Grats, tre` să le schimbi cu verzi/albastre până la 90, apoi tre` s-o iei de la capăt cu grindingul de gear. Fuck off really :biggrin:
-- notă 2: după ce că WoW face și drumul foarte greu la început - anumite materials soulbound, pică, etc, nu le poți cumpăra, deci joacă, ok, peste 3 patches brusc alea sunt vandabile la AH, prețurile pică toate, cei care au depus efort la începutul expansionului? A, păi muje, amu tre` și casuals să se joace :biggrin:
- se face 90 infernal de greu deoarece :world_pvp:, blizz a trăznit cu ideea că nu mai există orășele aliniate, ci comune până la zona lvl 90, prin urmare e gang bang continuu peste tot, mai mult mergi de la cimitir decât omori mobi. Iar când apuci un mob, mai vin 30 de-ai tăi și depinde care tappuie mai rapid;
- grind grind grind grind; ideea cu tabards a fost bună. Au scos-o. Avem dailies la fel ca-n TBC (yey onyx drake, remember? Ia-o de la capăt acuma cu ouă, pixuri și races. Fucking hate that shit), avem tamagochi (Cloud Serpent riding de fapt întâi e mini pet pentru care faci fucking dailies până-ți dau peri albi apoi se face mount și poți să-l încaleci. I would, to drive the shit off a cliff, da` poa` să zboare deci plm), avem pokemon (yey pet battles, fiecare de levelat, morții lor levelează 100+ pets, really) și world fucking pvp de care mă lipseam bucuros, și-așa era gang bang, acuma lași charul afk în orice oraș minus vreo două (și-s MULTE), te întorci la PC ești clar fantomas deci purcede dreacu la cimitir;
- da, știu, este server pvp, dar fuck off ăștia cu serverele voastre gay :biggrin:
- pvp este gear >> bulan (care dă primu`) > clasă vs clasă >>>>>> skill. Da, este alert and shit, dar meh. Spam spam spam, bagă spam, bulește tri tastaturi și consider yourself happy;
- alliance is fucking gay, 20 pe unu`, dar dacă ăla unu` vine cu încă unul (deci 2 în total), ăia 20 dau bir cu fugiții. N-am apucat să frapsui cum am fugărit alianță a la Benny Hill priest disc cu DK. Asta până s-au strâns 30+ și ne-au dat-o. Imba, ce să zic.
- talents are useless as fuck. 2-3 sunt foarte beton, dar din păcate toate 2-3 sunt pe același rând deci poți lua doar unul;
- glyphs are useless as fuck dar scumpe cu spume. Mă tot gândesc cine dracu` le cumpără :biggrin:
- anumite profesii sunt retardate, e.g. inscription/jewelcrafting/alchemy, ai daily research, daily quests, cât de tristă să-ți fie viața să poți face chestiile astea zi de zi și cu plăcere nu-mi imaginez.
- mai am 3 luni + moca de WoW, dar după ce se termină astea 99% nu voi reînnoi subscriptionul. EvE Online ftw, măcar acolo intru și mă joc, nu vin la al doilea freaking job doar ca să fiu competitiv.

Ăsta a fost de fapt un rant pe ultimele 2 expansions, nu am jucat Cataclysm la început prea mult apoi m-am lăsat un timp și MoP l-am loat de la început. Este absolut infect overall din toate punctele de vedere iar majoritatea jucătorilor mi se pare o adunătură de prepubescent retards - no offence celor de aici, nu este cazul - cu care sincer chiar n-am chef să mă joc :biggrin:

P.S.: also fuck the ppl that take care of druids. Scoți cheetah și bagi pewla aia de stag form apoi bagi glyph pentru a băga cheetah înapoi, la fel cum a fost cu tree of life. Nu se putea invers? (Glyph pentru retarzii care vor stag, normal cheetah) Mnope.
P.S.2: ce mă enervează de fapt maxim este modul în care au lungit cooldowns la interrupts. Mai vrei să faci Black Temple solo cu shamanul? A, muje, că nu mai ai 5s interrupt, deci RoS va fi de-a dreptul imposibil. Theme park MMO care renunță la theme park thingie. Epic fucking fail, gtfo blizz.
P.S.3: mountul de collector's edition este absolut oribil și conținutul cutiei este jenant. Last time I`m buying this shit.
P.S.4: au scos Have group will travel. Muje Blizz (iar).

S-o luam pe rand:
- toata lumea uraste grindingul. Nu cred ca am auzit vreodata pe cineva sa spuna "ce pofta mi-e de niste grinding acum". Cu toate astea ai grind-uri total diferite si non-obligatorii. La 90 ajungi ridicol de usor, eroicele sunt si ele usoare, deci pre-raid pve gear se rezolva rapid, PvP gear e cumparabil cu Honor, situatie care a existat dintotdeauna, etc. Mie mi se pare mai putin grindy decat TBC si cu siguranta mai usor. Diferenta e ca aici ai foarte multe lucruri pentru care sa grinduiesti (pet battle achievements, reputations, bla bla), dar nici una cu adevarat obligatorie, exceptie facand ghildele hardcore de top.

- nu comentez la clasificare, daca le-as juca pe toate serios probabil ti-as da dreptate.
nota1: WoW nu invalideaza tot ce ai facut, doar gear-ul, gear care se obtine ridicol de usor pentru un nivel mediu. Daca vrei sa fii super-hardcore muncesti mai din greu, intradevar, dar de invalidat nu se invalideaza nimic.
nota2: din punct de vedere al profesiilor mi se pare expansiunea cea mai bine facuta. Vrei sa faci bani din orice profesie? Poti acum. Eu am 10 caractere si scot bani din toate partile, mai ales ca profesiile sunt complementare, dar chiar daca as avea doar unul tot as putea sa fac bani buni. Sigur, unele profesii necesita un grind de reputatie, dar doar una si nici aia nu e obligatorie. Faptul ca mai tarziu in expansiune unele iteme devin BOE e putin relevant, nevoia de crafted items e cea mai mare in prima luna, dupa care scade.

- eu am facut 90 extrem de usor, iar pe alts pe care am gear fantastic acum (cumparat din AH) o sa imi trebuiasca probabil jumatate din timp. Sunt sigur ca altii sufera cu gankingul, dar cetele organizate sunt doar in orase, nu am vazut nici una in mijlocul wildernessului, just skip that town and move to the next one until they go away. Sa nu intram aici in subiectul "server faction balance" pentru ca deviem.

- dupa cum spuneam mai sus grindurile sunt optionale. Nu iti trebuie vreun item de la un grind ca sa poti juca jocul, sa te bucuri de pvp si pve, etc. Daca nu-ti place grindul nu o face, nu e nimic util la reputatii, sunt in general doar shinies si blues/epics care se pot inlocui usor dupa 2 ore de LFR.

- sistemul nou de talente mi se pare superb. Nu ma mai obliga nimeni sa schimb talentele intre pvp si pve, sunt unele care sunt mai bune la dps decat celelalte, dar nu conteaza atat de mult. La destule dintre ele ai intradevar OPTIUNI, spre deosebire de cata/wotlk unde erau cam obligatorii, daca nu aveai talentele x,y si z erai considerat prost cu spume si asta pe buna dreptate.
- major glyphs are actually useful, iar asta in variate situatii. Unele sunt utile in pve, altele in pvp, altele la questing, ideea e ca nu sunt proaste. Cele minore sunt chiar fun, au facut treaba destul de buna cu ele.

- "anumite profesii sunt retardate" - are you freaking BLIND? In WOTLK si Cata erai OBLIGAT la JC sa faci daily QUEST ca sa obtii retetele, iar daca le voiai pe toate iti lua sute de zile (la propriu). Sa nu te aud ca spui ceva de Titanium Powder, am farmat AH-ul dupa titanium luni intregi, dar preturile erau absolut prohibitive. Acum trebuie sa apesi un buton zilnic (no quest, rather cheap), iar daca le vrei mai repede ai optiunea sa farmezi harmony. Retetele de meta gems sunt smart world drops, le ai pe toate teoretic pana termini levelingul. La inscription e cam acelasi lucru inainte, cu mica diferenta ca daily research iti aduce BANI. Scroll-ul il folosesti pentru epice sau darkmoon cards, care sunt obscen de scumpe acum, nu vad de ce s-ar plange cineva de asta. Alchemy-ul nu numai ca poate face bani usor (transmute mastery anyone?), dar retetele sunt discovery de la ORICE lucru craftat, eu am avut toate retetele pe toate caracterele din prima zi (am 7 alchemists), pentru ca herbs sunt dirt cheap. Plus daily cooldown care se vinde ca painea calda si ai fi un idiot sa nu-l folosesti. Nu stiu despre ce daily quests vorbesti in mod exact, poate am ratat eu ceva, dar la alchemy am ajuns cu mainul la 90 si n-am vazut nimic.

- "- pvp este gear >> bulan (care dă primu`) > clasă vs clasă >>>>>> skill. Da, este alert and shit, dar meh. Spam spam spam, bagă spam, bulește tri tastaturi și consider yourself happy;" - my friend, you clearly suck at pvp, I don't have your problem. With any of my characters. Maybe because I actually do some pvp once in a while. In primul rand skill > gear cu mici exceptii, dar aici nu vorbim de no pvp gear vs full pvp gear, pentru ca la raids nu te astepti de la unul in verzi sa bata la dps pe cineva full epic. Bulanul conteaza in functie de clasa, dar nu e un factor major. Daca esti in battlegrounds/arena - wtf, are you asleep? Daca esti in world pvp - multe clase au optiunea de CC + run, heal, come back and solve the problem. Of course, it takes skill, which brings me back to skill > gear.

@PS - e normal ca atunci cand lucreaza serios la un form updatat sa il bage pe ala in fata, iar daca cineva e nostalgic si-l vrea pe cel vechi sa ii lase accesul la el. Sincer nu vad problema, mie mi se pare ca au actionat cu foarte mult bun simt, puteau sa zica "this is your new form, deal with it".
@PS2: dude, serios acum, pentru solo un anume old world raid zici tu ca suge schimbarea asta? La pvp nu te gandesti? You know, ceva care inseamna 30-40% din joc (pvp), comparativ cu 0.01% din joc (BT solo)?
@PS3: de acord.
@PS4: minor inconvenience, I'm fine without it, warlocks still exist :biggrin:
 
Una la mână grinds sunt obligatorii, echipamentul care-l iei pe justice/valor cere reputations, cel puțin cel de PvE. Lăsăm la o parte ce nu-i obligatoriu, mie mi se par pur și simplu stupide chestiile gen tamagochi/pokemon online, period :smile:

WoW invalidează tot ce-i important. Știai să joci o clasă bine? Ok, o iei de la capăt cu învățatul, că am schimbat xyz, dar am făcut-o a.î. să uniformizăm și o numim savant "balancing". Nu mai spun enh shaman care este distrus complet din toate punctele de vedere, iar BM hunter este stupidly OP. Monk? Da, new classes sunt mereu OP, vine el nerfbatul. Ai avut gear foarte bun făcut cu f multă muncă? La gunoi cu el, hai de te-mbracă-n greens, care mai arată și toate la fel, pentru cloth cel puțin sunt 2 modele mari și late de armuri (recolorate de par 20) și vreo 4 de staves... cât de penibil poți ajunge, Blizz? :smile:

Și că tot ajung la asta... instanțele sunt mult prea puține. LOL Scholomance, ce mișto, de asemenea Scarlet Monastery, cât content mai reciclează ăștia? Deja a devenit o obișnuință minim penibilă.

Skip town nu prea merge pentru că quest lines sunt bine înlănțuite și trebuie să termini anumite zone altfel de exemplu ajungi să n-ai gates deschise la Valley și lolnofly la 90 :wink:

Nu iti trebuie vreun item de la un grind ca sa poti juca jocul, sa te bucuri de pvp si pve, etc. Daca nu-ti place grindul nu o face, nu e nimic util la reputatii, sunt in general doar shinies si blues/epics care se pot inlocui usor dupa 2 ore de LFR.
Aberezi cu grație, nu poți ajunge să faci LFR fără gearul ăla de care spui pentru că nu ai ilvl suficient, ce pică în instanțe este mail/leather cu kilul și cam nimic altceva. Do you even play the fucking game? A, da, poți crafta Contender's, dar ăla are resilience și este fucking useless în PvE, cel puțin eu ca healer rămân OOM instant la un fight mai lung.


PS2 answer -> fals, poate unii joacă fix pentru a face content mai vechi. Thunderfury ftw? :smile:
PS4 answer -> da, ceva făcut total inutil de Blizz este adus de Blizz înapoi pe firmament. Ce tare, look, I shot myself in my foot and now I got a prosthetic, ain't that cool? :smile:

Styr, ej în plus :biggrin:
 
O haide Neo, ca nu suntem la gradinita aici. Eu am 10 caractere (ZE FUCKING CE) si deja stiu sa joc bine cu toate numai de la leveling, nu-i de parca ti-au f@#$! toate hotkeyurile, au schimbat numele tuturor skillurilor si ti-au dat si una peste ceafa cu bata de baseball ca sa uiti ce stiai. Clasele sunt in mare aceleasi, skillurile sunt 90%+ aceleasi, sunt diferente importante intre 4.3.4 si 5.0.4, dar diferente care se rezolva si se invata intr-o zi, doua, TREI, nu in 50 de ani. Orice om normal se prinde cum sta treaba pana termina levelingul.

OP vs non-op e o problema care se va rezolva relativ rapid, au recunoscut deja ca e o problema cu BM hunters si probabil va fi corectata in curand, monk-ul e o treaba de bani si o vor corecta dupa ce termina lumea cu class changes (hei, nu spun ca e corect, dar asta e adevarul), iar daca tot spui ca enh shaman e distrus complet te rog vino si cu argumente, ca asa mai aud pe cate unul ca se plange fara motiv de clasa lui si nu-i acord nici un fel de atentie pana nu imi aduce argumentele.

Prea putine instante? Sunt 6 instante noi plus 3 revamped (cataclysm a avut 7+2), dar sunt trei raiduri noi cu 17 boss fights, challenge modes si scenarios, cu siguranta mai mult content overall decat cataclysm sau wotlk (sa nu uitam ce jenante au fost raidurile initiale din wrath) si cu siguranta mai accesibile decat in orice alta expansiune (eroicele din BC erau brutale, wrath a fost prea usor dar no LFR si raiduri de rahat initial, cataclysm iarasi a avut eroice prea grele si no LFR initial).

Un prieten bun avea ilvl 460 la 3-4 zile dupa ce s-a lansat MOP, foarte evident fara nici un reputation reward. I'm pretty sure you're doing it wrong, sau poate ai ghinion la drops.

Also, observ faptul ca nu esti deloc la curent cu schimbarile gear-ului PVP, sa te iluminez: gear-ul pvp este practic identic cu cel de pve la acelasi ilvl, singura diferenta fiind ca are in plus PvP Resilience si PvP Power, fara sa sacrifice macar un punct din statusurile secundare. Daca ai fi stat sa compari un pic in loc sa vorbesti in necunostiinta de cauza ai fi observat ca per total setul de iteme pve ilvl450 este practic identic cu contender's (care tot ivl450 are). Este identic 100% la stamina si intellect, iar la statusuri secundare (spirit + ce mai este) sunt variatii minore, unele iteme avand mai mult spirit pe contender's, alte mai mult spirit pe celalalt set (dar pierzand sau castigand din statusul ramas, totalul e constant), iar diferenta (nu am stat sa calculez) este in cel mai rau caz minora (100-200 spirit). Daca vrei sa calculezi knock yourself out: http://www.wowhead.com/items=4.1?filter=qu=3;sl=10;minle=450;maxle=450
Pe scurt, in expansiunea asta poti sa joci absolut linistit pve cu gear de pvp fara sa te injure lumea.

PS2: Si EU joc pentru content vechi, dar tu te plangi de un singur boss. Unul singur, la care nu poti face solo. Uiti probabil ca ai 5 nivele in plus si poti sa soloezi mult mai multi bossi decat inainte per total. Pe bune acum omule, ai castigat la capabilitatea de soloing si te plangi de un boss.
 
Enh shaman a pierdut ~10k DPS la 85 după patchul de MoP și nu s-a schimbat nimic în bine nici la 90 abia dinged. Spun nu că-i clasa mea, dar joacă prietena și s-a mutat pe DK din cauza asta. Mdeh. Enh shaman este DPS class, deci este distrus complet când îi tragi un nerfbat de genul a uite punem toate fucking totems pe GCD, că acum le facem uber CDs, guess what ffs, ratezi mult din DPS dacă dai SS -> totem -> LL -> totem -> plm. Pricepi? :biggrin:

Eu joc disc priest din Cata și-s relativ mulțumit. Relativ pentru că de exemplu talentele de 90 sunt fucking useless iar la majoritatea am cam dat cu banul inițial. Glyphs nu mai spun, Confession. Nici măcar nu-i amuzant când încep să se repete "mărturisirile".

Da, poți avea ilvl 460 dacă dai sute de mii de gold pe gear sau chestii de genul, mnu. Prietena pe DK a stat 2 săptămâni la ilvl 450ish din cauza lipsei drops de plate și-a spamat instanțe ca disperata.

Mie îmi pică leather și mail, ei cloth și mail. Sure, doing it wrong.

WOTLK raiduri de rahat? Mda, Naxx a fost de rahat mereu, sigur.

Merci de iluminarea cu gearul de pvp, sunt full contender + 2 items hc + epic slippers din Sha of shit ăla și tot n-am ilvl de LFR, gege ce să zic :smile: Totuși, sunt convins că mana regenul este de cacao pe contender's, dar n-am buchisit stats. Să zicem.

Cataclysm heroics prea grele? Fo` real? :lol: De asemenea mi se rupia de 17 boss fights de raiduri dacă nu pot să fac raiduri. Din cauza ilvl. Care este o tâmpenie. Nu știu de câte ori ar trebui să repet asta :biggrin: Încă din wotlk de când au băgat ilvl req pentru cele 3 instanțe noi mi s-a părut de toată jena, ca tank farmai ca distrusul TOC să pice trinketul de tank sau cotizai `fo 10-20k gold pentru Darkmoon Card. Nu merci. Ceea ce s-a repetat și la mine în 2 rânduri în Cata, cu warlockul și warriorul, iau Darkmoon, intru în raid, pică trinket mai bun, 10k gold pe fereastră doar pentru că altfel nu aveai ilvl de fucking raid. Acum în MoP pică trinkets cu tona din quests, dar te ștergi cu ele pentru că-s cvasiidentice - eu cu priestul aveam vreo 8 în inventory și-am păstrat p-ăla cu racoon friend și 2 utile, restul dat pe gold.

Myes, mă plâng de RoS, este bossul care mă termină psihic de fiecare dată, wipam acolo și-n 3-4 oameni cu gear ilvl400+ că rata unul un interrupt și muream pe capete, darămite acuma, ar trebui minim 10 man ca să poți trece de RoS, fucking retarded.

Tl;dr: kiddie game. I'll pass. Soon, că nu pot da lock fără să pierd shit, prolly o să mai fac ceva gold și poate Maelstrom expansion va fi ceva decent.
 
DPS-ul trebuie sa fie balanced la lvl 90 cu gear macar decent si set bonuses, sub asta oricum nu conteaza pentru ca totul e usor. Speram ca stii asta. Theoretical proof, pentru ca practic nu am de unde sa-ti scot inca actual proof. O sa fiu baiat bun si nu o sa te iau la injuraturi pentru faptul ca ai comentat asupra unei clase care nu era la nivel maxim, iar apoi "freshly dinged", lucru extrem de neprofesional, in cel mai fantastic caz.

Legat de ilvl tu uiti complet faptul ca sistemul ia in calcul si gear-ul pe care il ai in bags, nu doar cel echipat. Poti sa ai cloth gear, healing plate, etc. nu conteaza. De Sha of Anger vad ca stii, dar tot te plangi ca epicele costa 7345739573 gold. Asta e gratis.
Arme de 463 exista de la profesii, in momentul de fata e 8K un 2h axe la mine in AH, probabil e mai ieftin daca gasesti un BS binevoitor si negociezi cu el.
Itemele din eroice sunt bine distribuite, doar pentru ca ati avut voi ghinion la drops nu inseamna ca jocul suge.
Eu am o ghilda intreaga (20+ oameni) + prieteni care in doua saptamani au avut ilvl de lfr, iar tu te plangi ca nu poti intra din prima in el, ffs mai asteapta o saptamana, vorbeam de obligativitatea grindurilor, in continuare nu te obliga nimeni sa le grindezi si nu mi-ai dovedit in nici un fel ca sunt necesare. Ah, ca nu e la fel de rapid ca alte metode, pai tu vrei si posmagii, vrei sa fie si muiati, vrei sa ti-i dea si cineva in gura...

Tu nu realizezi faptul ca suni ca un fanatic religios referitor la Contender's? Eu tocmai ti-am dovedit cu links si facts faptul ca ai aceleasi status, dar tu esti convins ca mana regenul suge. Science vs religion anyone? Daca te comporti asa e ultima oara cand mai comentez la ce spui tu pe topicul asta, "because I think it is" e cea mai copilaroasa metoda de a argumenta, ca tot vorbesti de kiddie game.
 
Am impresia că îți place să aberezi. Când MoP hit, shamanul era la 85 în gear ~400ilvl. DPSul a scăzut cu 10000. Acum. Ce-mi pasă mie sau persoanei al cui main este că la 90 cu gear BiS or other shit face DPS de rupe dacă se va fwte la omorât mobs care au kilotona de HP.

Nu poți intra în raid cu ilvl dat de shit în bags. Cel puțin eu nu pot. Bug? Working as intended? Chiar serios întreb.

8K a fucking axe? Are you kidding me? :biggrin:

Nu să nu observ că tu-mi tot bagi pe gât "dacă eu pot tu poți". Mnu, dude, you're insane, chiar dacă n-ai titlul, ai avut toate clasele 85 cu gear 410+, ești bolnav de-a binelea :biggrin: Eu sunt mai moș, unii ar zice mai casual, dar joc relativ bine, însă nu-mi place grindul. Ceea ce în WoW = ești sub casual. Deci skillul nu contează, contează mai mult cât grindezi shit.

De asemenea, dacă sunt instanțe care le faci de 215503509 de ori până pică un rahat, tot grind e. FYI, ca idee. Poate nu pricepi.

Mi se rupe de links și facts când eu simt clar că am probleme cu mana regenul pentru că simt clasa care o joc. Poate printre grindurile făcute ți s-au dezvoltat automatisme și sari peste anumite chestii, dar intră dracului cu disc priest în Contender și vezi cum se comportă. După cum SPUNEAM, NU am testat cu PvE gear, poate-i la fel de cacao și aia este, dar tu cum citești pe diagonală ce scriu nu m-ar mira să sari și peste asta. Science vs religion? Pe bune? :biggrin:
 
Ia mai ciocu' mic voi toţi. Am levelat prot, aşa că n-aveţi ce să comentaţi despre orice altceva. :smile:
 
Neo, tu simti fata de ce? Fata de 85? Uiti ca ai levelat 5 nivele si in aceste 5 nivele se schimba totul, incluzand valoarea statusurilor secundare? E normal la 90 in gear post-leveling sa ai mai putin regen decat la 85 in epice, mai ales ca e o expansiune noua. Eu ti-am spus si demonstrat ca setul de contender este practic identic cu cel de PvE, asta e situatia acum, PUNCT. Tu imi spui ca simti ca e diferita fata de vremuri de mult trecute, pai scuza-ma, credeam ca vorbim totusi de acelasi joc, nu de vanilla/BC/wotlk/cata. Am trecut pe MoP, deal with it.

Also, oi fi un pic insane, dar eu am avut toate clasele la 85 cu gear 371 - 390, facut prin light pvp/some arena, presarat ocazional cu niste bucati de LFR.
Mi-am cumparat acum gear de 400-410-ish pe toate caracterele, iar shamanul mi se pare ca are un burst incredibil pe enhancement, levelingul merge foarte fluid pe el. Per total mi se pare totul chiar ok (subliniez, mi se pare, nu-mi sari in cap), nu vad ce probleme a avut prietena ta si ce gear avea inainte. Tu poate nu mai tii minte ce s-a intamplat intre wotlk si cata, cand a scazut dramatic DPS-ul.

Inteleg ca urasti grind-ul, il urasc si eu cu pasiune, dar spune-mi in ce expansiune nu a fost necesar macar un pic de grind pentru gear. Una singura. De fapt o sa merg un pas mai departe, spune-mi un MMO bun in care sa nu fie deloc nevoie de grind. Nu ti-a dat niciodata blizzard echipament pe tava, dar lucrurile au devenit din ce in ce mai usoare pe masura ce a trecut timpul, mai casual-friendly. In BC era incredibil de greu sa ajungi la epice pe MAIN, dapai pe 10 caractere, in wrath a devenit mai usor, in cata deja s-a trecut la LFG si apoi LFR, iar acum avem totul din prima, poti avea gear jucand destul de casual.
Edit: Brewfest, Coren Direbrew, ai DOUA trinkete de acolo, epice. Nu inteleg cum tot nu reusesti sa iei ilvl :smile:

Revin un pic si la comentariul tau cu axe-ul: oameni buni, voi nu aveti profesii? Cu multe dintre ele poti scoate bani decenti in ziua de azi, indeajuns incat sa-ti permiti 1-2 epice dupa un pic de munca zilnic. In cazul celor de gathering e un pic grindy, in cazul altora e doar un cooldown zilnic sau buy stuff from the AH and process it, etc.

Mi se rupe de links și facts când eu simt...
Exact science vs religion.
 
Păi așa cum ți se pare ție că enh are burst incredibil, și mie mi se pare (FOLOSIND SKADA) că a pierdut 10000DPS pe fucking DUMMY în epice de TIER. Who's scienceshitting vs religion now?

La mine pe server nu prea face nimeni Coren, am stat în queue o zi întreagă, fuck dat :biggrin:

Am profesii, dar atâta timp cât rețetele le iei cum le iei (rep, spirit of harmony), trece cam orice chef tbqh.

Culmea mining nu mi se pare grindy, am ochelarii ăia de engineering și sunt mine la 3-4 pași una de alta.
 
Hehe, am făcut şi io de-alea, da' prin TBC. Parcă a fost de pe la 30 pân' la 70 şi de atunci aşa a rămas. :smile:

In other news, deocamdată mă concentrez pe warrior să-mi fac (încetuţ) reputaţiile şi alte cele, da' încerc şi să pregătesc terenu' pt. un monk. Ca spec, probabil "prot." şi DPS, încă n-am idee pt. că nu am încercat pe beta. 'ntrebarea e dacă să iau două ciocane sau toiagu'?
 
Win. :biggrin:

Mno hai, băgaţi Real ID. Sau nu jucaţi la Hoardă? -.-
Asta pt. că am fost tank într-o guildă vreo 6 luni de zile în care s-au bazat exclusiv pe mine şi de când a trebuit să mă retrag s-a cam tăiat maioneza. Şi acum improvizează care-cum cu reroll. Şi cu mine nu mai vine nime' în instanţe. :biggrin:
 
Back
Top