World of Warcraft

Jucăm, jucăm. Mai casual, au trecut vremurile care permiteau 5 raid-uri pe săptămână.

Care sunteţi la Hoardă băgaţi un RealID să mai tragem nişte heroice. Sau LFR, că tot vine mâine.
 
Eu joc, druidul e 90, restul inca 85 dar extremely well geared (410-420ilvl) si pregatiti de leveling, (stuff is cheap in the AH), doar ca lately sunt ocupat doar cu facutul banilor. Mai fac o pauza din cand in cand, dar acum la inceputul expansiunii e momentul, ma ocup mai tarziu de altele :tongue:
 
Jucăm, jucăm. Mai casual, au trecut vremurile care permiteau 5 raid-uri pe săptămână.

Care sunteţi la Hoardă băgaţi un RealID să mai tragem nişte heroice. Sau LFR, că tot vine mâine.

Pe mine mă ai, io mi-s încă 89 cu priestul (disc), sper să dingui odată anu` ăsta :biggrin:
 
@Dashu: raidurile sunt mai bun si destul de serioase, atmosfera nu e kiddy deloc, ai challenge modes, scenarios, etc. overall mi se pare o expansiune mai serioasa decat Cataclysm.
 
Culmea, e un expansion destul de reușit și corectează destul de mult din bălăriile astea apărute cu Cata și WotLK. Ce nu-mi prea place momentan e ce-au făcut cu dailies. Deși pe unele le-au lăsat să se deschidă treptat, după ce termini un set, parcă tot sunt prea multe la început (și pentru un raider sunt cam "obligatorii").

Articolul ăsta acoperă destul de bine ce e notabil.

În altă ordine de idei, caut o ghildă mai mult sau mai puțin hardcore care să recruteze resto druid și să nu mă țină pe bară 24/7 (iar), dacă știți sau recomandați ceva pe undeva.
 
Eu am comentat puțin cu Viper aseară, pe scurt:
- urăsc grinding-ul cu pasiune;
- mă joc în paralel GW2 și EvE Online și pot spune că ordinea în care le prefer este EvE >>> GW2 >>>>>>>> WoW;
-- notă: EvE nu invalidează tot ce ai făcut expansionul precedent via noul expansion. WoW? A, bine ai venit. Ai full tier maxim heroic. Grats, tre` să le schimbi cu verzi/albastre până la 90, apoi tre` s-o iei de la capăt cu grindingul de gear. Fuck off really :biggrin:
-- notă 2: după ce că WoW face și drumul foarte greu la început - anumite materials soulbound, pică, etc, nu le poți cumpăra, deci joacă, ok, peste 3 patches brusc alea sunt vandabile la AH, prețurile pică toate, cei care au depus efort la începutul expansionului? A, păi muje, amu tre` și casuals să se joace :biggrin:
- se face 90 infernal de greu deoarece :world_pvp:, blizz a trăznit cu ideea că nu mai există orășele aliniate, ci comune până la zona lvl 90, prin urmare e gang bang continuu peste tot, mai mult mergi de la cimitir decât omori mobi. Iar când apuci un mob, mai vin 30 de-ai tăi și depinde care tappuie mai rapid;
- grind grind grind grind; ideea cu tabards a fost bună. Au scos-o. Avem dailies la fel ca-n TBC (yey onyx drake, remember? Ia-o de la capăt acuma cu ouă, pixuri și races. Fucking hate that shit), avem tamagochi (Cloud Serpent riding de fapt întâi e mini pet pentru care faci fucking dailies până-ți dau peri albi apoi se face mount și poți să-l încaleci. I would, to drive the shit off a cliff, da` poa` să zboare deci plm), avem pokemon (yey pet battles, fiecare de levelat, morții lor levelează 100+ pets, really) și world fucking pvp de care mă lipseam bucuros, și-așa era gang bang, acuma lași charul afk în orice oraș minus vreo două (și-s MULTE), te întorci la PC ești clar fantomas deci purcede dreacu la cimitir;
- da, știu, este server pvp, dar fuck off ăștia cu serverele voastre gay :biggrin:
- pvp este gear >> bulan (care dă primu`) > clasă vs clasă >>>>>> skill. Da, este alert and shit, dar meh. Spam spam spam, bagă spam, bulește tri tastaturi și consider yourself happy;
- alliance is fucking gay, 20 pe unu`, dar dacă ăla unu` vine cu încă unul (deci 2 în total), ăia 20 dau bir cu fugiții. N-am apucat să frapsui cum am fugărit alianță a la Benny Hill priest disc cu DK. Asta până s-au strâns 30+ și ne-au dat-o. Imba, ce să zic.
- talents are useless as fuck. 2-3 sunt foarte beton, dar din păcate toate 2-3 sunt pe același rând deci poți lua doar unul;
- glyphs are useless as fuck dar scumpe cu spume. Mă tot gândesc cine dracu` le cumpără :biggrin:
- anumite profesii sunt retardate, e.g. inscription/jewelcrafting/alchemy, ai daily research, daily quests, cât de tristă să-ți fie viața să poți face chestiile astea zi de zi și cu plăcere nu-mi imaginez.
- mai am 3 luni + moca de WoW, dar după ce se termină astea 99% nu voi reînnoi subscriptionul. EvE Online ftw, măcar acolo intru și mă joc, nu vin la al doilea freaking job doar ca să fiu competitiv.

Ăsta a fost de fapt un rant pe ultimele 2 expansions, nu am jucat Cataclysm la început prea mult apoi m-am lăsat un timp și MoP l-am loat de la început. Este absolut infect overall din toate punctele de vedere iar majoritatea jucătorilor mi se pare o adunătură de prepubescent retards - no offence celor de aici, nu este cazul - cu care sincer chiar n-am chef să mă joc :biggrin:

P.S.: also fuck the ppl that take care of druids. Scoți cheetah și bagi pewla aia de stag form apoi bagi glyph pentru a băga cheetah înapoi, la fel cum a fost cu tree of life. Nu se putea invers? (Glyph pentru retarzii care vor stag, normal cheetah) Mnope.
P.S.2: ce mă enervează de fapt maxim este modul în care au lungit cooldowns la interrupts. Mai vrei să faci Black Temple solo cu shamanul? A, muje, că nu mai ai 5s interrupt, deci RoS va fi de-a dreptul imposibil. Theme park MMO care renunță la theme park thingie. Epic fucking fail, gtfo blizz.
P.S.3: mountul de collector's edition este absolut oribil și conținutul cutiei este jenant. Last time I`m buying this shit.
P.S.4: au scos Have group will travel. Muje Blizz (iar).
 
Back
Top