World of Warcraft

Cred ca cel mai "safe" e s-o faci fizic, desfacut tastatura/mouse, si in paralel cu un buton p'acolo pus un releu care sa fie actionat de un montaj la intervale d'astea neregulate. Din EULA parca stiu ca n-ai voie cu soft-uri 3rd party, si am vaga banuiala ca stimabilul client de WoW poate verifica ce alte procese mai ai tu pornite p'acolo si cum interectioneaza cu WoW-ul.

Deci treaba asta + ochii din cand in cand pe monitor, sa vezi daca nu te baga vre-un GM in seama, e safe. Ma gandeam sa fac o treaba de genu, pentru crescut pescuitu. Doar ca la pescuit tre sa ajungi cu pointerul intr-o zona aleatorie :frown:.

L.E. BTW m-am apucat iar de WoW, acu o ard intr-o guilda mica, cateodata abia avem 10 oameni de raidat, oricum, imi place programul de raid de 2h maxim 3.
 
Păi mda, de-aia întreb, pt. că ce fac eu la AH, de fapt, e doar să dau 111111111111111111111111111111111. Câteva mii zilnic.
 
Parcă tot nu merge pentru România.

Still playing, as well, sort of. Dar deja aștept să expire annual pass.
 
Da' cine şi de ce are contu' pe România? :biggrin: Io-l am pe UK încă de când l-am făcut. De exemplu.
 
Io, de exemplu, am pe Romania. De ce? Pentru ca aici am adresa. Eu habar nu am de ce aveti voi pe UK, la fel cum n-am inteles nici ce inseamna 11111111 pentru AH (faza de mai sus). Oricum, pot sa zic ca sunt casual player, pentru ca desi bag constant 2 ore in fiecare seara din vremea vanilla, n-am ajuns in raid-uri decat cand prind un PUG, avand o guilda in care sunt doar eu cu cativa amici de bere ce stam in acelasi cartier. Si asa a fost dintotdeauna.

In alta ordine de idei, ca sa lamuresc o problema cu conturile din Romania:

Am trimis la multa lume invitatii, dar n-am primit nimic legat de faptul ca ar fi fost acceptate sau nu. Deja incepusem sa cred ca ori ca eram eu din RO ori ca cei carora le-am trimis erau din RO. Peste tot o debandada, nimeni nestiind nimic exact.

Acum 2 seri, mergand cu un amic in mall, acesta a vrut sa trecem sa isi cumpere si un gamecard, iar printre altele mi-a zis ca i se terminase timpul de joc undeva pe 27-28 febr.

Atunci, ce i-am zis, hai sa ii trimit un SoR. In acea seara pe la 22:30 i-am dat unul in-game.
Pe la trei dimineata i-a venit invitatia. La 5 min dupa aia a introdus si gamecardul cumparat.
Iar ieri seara eu deja ma frecam in sus si in jos in Orgrimmar pe noul meu mount.

SI AMANDOI SUNTEM DIN ROMANIA CU CONTURI FACUTE PE ADRESELE DIN ROMANIA.

Precizari: Nici unul din noi nu a folosit decat cardul propriu sau gamecard cumparat din magazin, iar jocul si toate expansion-urile tot din magazin, deci nimic "mai ieftin, de pe net".

Cam atat. ... Concluzia: Romania e 100% eligibila pentru SoR.
 
Așteptăm cu interes lacrimile lui AdiK când i-o hăckui cineva contul și n-o să poată să recupereze stuffs pentru că nu va putea produce dovada că stă în UK :biggrin:
 
Eu deja am resurectat un cont mai vechi de-al meu => 80 rogue instant ftw :biggrin:

Mai trebe să mă gândesc dacă merită o lună de joc mountul ăla, cel mai probabil meh.

Nevermind, am făcut-o până la urmă și-am primit și X-53 de la contul ăla. Ce este mai prost este că și spectral mount și X-53 sunt character bound, nu vin pe mail pe toate alturile care le ai. Ceea ce este oarecum trist :frown:
 
Cine poate sa ma ajute cu o invitatie SoR pentru char-ul "Wolfensteinn" de pe realm-ul [KAZZAK]?

De asemenea, daca se poate, sa fie trimisa in ambele variante (de pe site si in-game) pentru ca sa fiu sigur ca ajunge.

Multumesc anticipat
 
Back
Top