World of Warcraft

Success!
Congratulations – you have leveled up to the World of Warcraft Annual Pass. You are now slated to receive the following epic benefits:




A free copy of Diablo III

Available to download from your Battle.net account when the game is released.




Tyrael’s Charger

Available via in-game mail with the launch of Patch 4.3: Hour of Twilight.




Guaranteed Beta Entry to the next World of Warcraft Expansion

Available at an unannounced date in the future.




Keep an eye on the World of Warcraft Community Site and the Diablo III Community Site for future announcements on the launch dates of these exciting rewards.

La mine merge :biggrin:
 
Păi am adresa schimbată de un an la contul de bnet, de când am început lucrul în UK și veneam ocazional pe acasă :smile: Chestia este că un amic a încercat să schimbe adresa pe UK și tot nu este eligible. Probabil cardul folosit la plată trebuie și el să fie din țara respectivă.
 
Ți se permite să o faci? Că toți cu care am discutat = ilegible account. Check first. Dar ai nevoie de card obligatoriu.
 
Card de credit/debit din țară inclusă în promoție.

Dar.
Ideea este că eu plătesc cu card de .ro și doar adresa o am de UK. Am încercat să pun adresa mea pentru un prieten și n-a mers.

Cel mai probabil au un sistem care previne chestiile astea. De exemplu, trebuie să ai adresa din țara respectivă pentru x luni la rând (adică nu o schimbi doar pentru promoție apoi o pui la loc).
 
Se pare ca au rezolvat, cel putin partial, problema cu Annual Pass. Eu am reusit sa ma inscriu si am atat adresa cat si debit card-ul din .ro
Un pic mai ontopic - intr-o saptamana o sa am toate cele 10 caractere in full pvp gear, full ruthless. I'm so proud of them :biggrin:. Detalii next week :smile:
 
La mine de ce nu merge încă? QQ

La ticket-ul anterior au răspuns după nșpe săptămâni, mi-e și silă să fac altul.
 
Dupa multe chinuri (mai mari sau mai mici) am reusit sa-mi imbrac toate caracterele in echipamentul cel mai bun din sezonul asta (cu exceptia armelor). Nu stiu daca voi face acelasi lucru sezonul urmator, poate o sa duc cateva la ratinguri mai mari, dar ramane de vazut. Pana una alta mai joaca cineva jocul asta? :biggrin:

Feral Druid: Mujutsu
Unholy Death Knight: Atron
Subtlety Rogue: Selrithia
Marksmanship Hunter: Eryniel
Arms Warrior: Bhaalgorn
Shadow Priest: Dramiel
Frost Mage: Risia
Affliction Warlock: Magaya
Retribution Paladin: Dominix
Elemental Shaman: Ishkur
 
Grats. Nu știu cum mai e partea de pvp acum ca dificultate, dar... ai ceva răbdare. :biggrin:

Dacă prin joacă se înțelege o zi main raid, alte 2-3 zile (opțional) de alt/gdkp raids și în rest PTR când mai dau ăștia drumul la vreun raid test nou, da.

Altfel, pauză de Skyrim. :tongue:
 
Eu... slacking mode on. N-am timp de raiduri, adica, as avea timp, dar nu pana la orele alea tarzii in noapte. Drept pentru care, mai mult o scald facand nimic.
 
Back
Top