World of Warcraft

Eu m-am reapucat de vreo 2 saptamani, dar daca nu ma apuc de raiding, cred ca nu-l mai platesc. Nu stiu de ce, dar daca n-am raiduri e degeaba WoW-ul.
 
In afara de Gabriela, ea raideaza intr-o veselie

Lies, în afară de miercuri/joi nu apuc să mai raidez deloc la progress bosses (săptămâna trecută Majordomo, acum Baleroc) pentru că se duc ăștia cu 4 healeri, 2 paladins și 2 priests (sau un shaman) și de druizi nu e niciodată loc pentru că n-avem raid cooldowns &such.

Iar partea proastă e că sunt 100% de acord cu Dashu, fără raiduri mă plictisesc. :frown:
</whine>
 
Eu nu mai raidez de ceva vreme, doar PvP, dailies si achievements, + afaceri care sa suporte achievementurile. Nu imi mai permit sa raidez, am o viata sociala foarte haotica...
 
2007. :smile:

Eu revin în vreo două zile cu o bombă.
PS: sunteţi careva pe Kazzak EU la Hoardă? Vreau să mă transfer acolo peste o săptămână, poate două.
 
Game over. :happydork:
 

Attachments

  • Un bulion.jpg
    Un bulion.jpg
    412 KB · Views: 47
Deocamdată văd că primim "No Eligible Accounts Available" la drăcia asta. N-am văzut nicio restricție legată de România (de obicei le specifică), dar nu m-ar mira să fim iar una din cele câteva țări unde niciun serviciu adițional de la Blizzard nu merge din cauza legislației &co.

Still, ticket up. Aștept să văd dacă dă cineva undeva vreun răspuns oficial, se pare că-s destul de mulți în aceeași situație.
 
Back
Top