World of Warcraft

Eu cred ca tocmai m-am lasat.
Am adus un hot d'ala de buzunare pana la nivelu' 85 si l-am umplut de gear cat am putut fara raid-uri. A fost fun, dar acum nu prea mai am vreun motiv sa ma mai tarai prin joc. Posibil sa fie si din cauza prietenilor de pe server care acum s-au lasat de joc.
Voi, astia de va mai jucati, aveti locuri libere prin ghilde?
 
Worgen, ceva? Eu am început cu un Worgen Priest (și-o să urmeze un Worgen Druid), dar momentan sînt în pauză. :smile:
 
Cu tot respectul, dar au bagat o caruta de content nou. Cataclysm a fost cel mai ambitios proiect al lor legat de wow din multe puncte de vedere. Au refacut toata lumea veche, toate talentele, 90% din questurile din azeroth sunt noi, eroice noi (doua cu acelasi nume dar complet diferite), raiduri noi, etc. etc. Nu e chiar corect sa ii acuzi ca mai iau cate o instanta veche si o refac - nu sunt aceiasi bossi, doar terenul e acelasi - avand in vedere faptul ca e un joc vechi de 6 ani e chiar bine ca totusi scot content original atat de mult dupa atata vreme.
 
Voi, astia de va mai jucati, aveti locuri libere prin ghilde?

Pe Neptulol s-a strâns iar o ghildă mai măricică de români, cred că încă mai am pile pe acolo :biggrin: deci un invite probabil poți să primești (doar că nu știu dacă merită transfer &co).
 
Cu tot respectul, dar au bagat o caruta de content nou. Cataclysm a fost cel mai ambitios proiect al lor legat de wow din multe puncte de vedere. Au refacut toata lumea veche, toate talentele, 90% din questurile din azeroth sunt noi, eroice noi (doua cu acelasi nume dar complet diferite), raiduri noi, etc. etc. Nu e chiar corect sa ii acuzi ca mai iau cate o instanta veche si o refac - nu sunt aceiasi bossi, doar terenul e acelasi - avand in vedere faptul ca e un joc vechi de 6 ani e chiar bine ca totusi scot content original atat de mult dupa atata vreme.

Caruta de content nou nu ii pot zice, da` ceva content nou a fost in Cataclysm, dar nu ca pt un expansion pack, poate un major patch. Am levelat de la 80-85 si am facut Loremaster of Cataclysm in vreo 4-5 zile fara sa am nevoie de party, fara nimic. Questurile au fost simpatice si gandite bine, dar prea dumbed down.

Lumea veche refacuta nu inseamna content nou, inseamna content vechi reincalzit, in hyjal m-am intalnit cu toata fauna din Molten Core care ar fi trebuit sa fie morti de vreo cativa ani, lorewise, la fel si Nefarian si ce o mai reincalzit.

Uite-te peste patch 4.1. two brand new instances.....Zul-urile care le-au scos la cataclism. Same shit ca dincolo, aceeasi bossi, ceva mecanici schimbate si vreo 3-4 texturi noi. Raidam activ la lansarea ambelor zul-uri si tin minte cum wipam la Jin'do ca cetatenii nu dadeau jos destul de repede totemele sau the damn ghosts, tin minte cum era initial encounterul cu Hakkar cand mergeam singur la pull si trebuia sa il trag pe margine pana in colt, sa stau in range si cu healerii care erau impreuna cu restul raidului mai jos cu un etaj. Tin minte cum am urat celalalt zul pt ca toti vroiau uratenia aia de urs si toata tragea de mine sa ma duc sa tankez la fiecare reset bear runz.

Pt mine alea sunt zul-urile, iar faptul ca le-am scos ca dupa 3-4 luni sa le bage inapoi modificate pt ca nu mai au idei si voi ziceti ca e content nou e problema voastra, va platiti singuri subscription-ul.:biggrin:

Talentele le-au refacut intradevar doar ca au facut varza clasele acum sunt toate un ghiveci, pot sa iti dau exemple cum au fost gandite clasele in vanilla, cum au fost gandite in tbc si cum a inceput sa se vada lipsa de developeri in dezvoltarea claselor incepand cu wotlk si care continua.

Cam astea au fost motivele pt care eu am renuntat, nu trebe sa fi de acord cu mine, dar eu am decis ca nu merita sa le mai dau 13 euro pe luna ca sa lucre la diablo 3 sau la ce dracu mai lucra. :tongue:
 
Cum au fost gândite clasele în vanilla? Shamanul era fail, foarte multe clase aveau un singur spec viabil (e.g.: frost mage, resto druid), tanks erau doar warriors, vrei să mai continui? Făceai 60 în luni de zile apoi luni de zile wipefest pentru 1 epic ca să-ți crească e-peen-ul odată cu lista de oameni care te targetau în Stormwind.

Clasele over time au fost făcute viabile a.î. să joci cu ce spec vrea staff-ul tău. Sau sabia. Whatevs. De-aia ți se par ghiveci.

Este content suficient, este fain făcut, este relaxant de jucat. Nu mai este hardcore, nu știu ce să zic, poate e un lucru rău (+++ retards), poate e un lucru bun (apucă și alții care au mai crescut de-atunci și nu mai au timp să joace :biggrin:).

Iar contentul vechi reîncălzit a fost făcut cu eforturi imense imho, toate zonele vechi au trebuit revamped complet din toate punctele de vedere, după cum bine știi dacă ai fi putut zbura în Azeroth în expansions dinainte ai fi observat coruperi de texturi și alte măgării.
 
Iar tu? Parca am mai stabilit ca stai jos si taci daca nu stii ce vorbesti. :biggrin:

Clasele in vanilla au fost gandite foarte bine, realizate, not so much, da` asta e partea a 2-a iar in tbc au fost gandite si mai bine. Fiecare clasa avea ceva specific, ceva numai al ei, warriorii tankau, paladinii si durizi vindecau, magii faceau oi and so on. Acum fiecare poate sa face de toata, a disparut individualismul claselor, in afara ca imi arata altfel hainele it`s all the same.

Da, wipai zile intregi pentru un epic obosit (luni wipai numa tu care nu prea ai stiut niciodata despre ce e vorba in jocu` asta), dar chestia asta facea ca epicul ala sa aiba dea o valoare wipe-urilor alea, acum am facut max level si in 3-4-5 zile is full of epix, si dupa aia ce fac? Ohwait, mi-am amintit fac aceeasi instanta de 4 ori, in 10 men, in 10 men heroic, in 25 men si in 25 men heroic singura diferenta fiind 2-3 abilitati noi la mobs/bosses.

Mi mila de ei cat s-au spetit sa faca revamp la zonele vechi, dar asta nu schimba faptul ca zbor peste aceleasi zone de acu` 6 inundate sau cu cratere in ele, dar nu asta e problema cea mai mare, ci ca in afara de zburat nu prea ai ce face in el mai mult de o saptamana.
 
Așa, adică din ce spui tu acum un rogue poate să tankeze, un warrior poate să vindece și un mag poate să healuie :biggrin:

Nu a dispărut deloc individualismul claselor, pur și simplu au făcut viabile toate specurile claselor punct. A, că dacă joci clasă hibridă poți să le faci pe toate trei, tank, dps, heal, asta e altceva și totuși nu mi se pare o problemă.

Eu nu am fost atât de masochist să raidez în vanilla efectiv, făceam galerie la niște shots de tequila la un prieten acasă atunci, dar meh.


Îți spun exact chestia care le-o tot spun celor care dau cu bash-ul în Crysis 2. Nu-ți place, nu-l joci :biggrin:
 
Atat de aproape ai fost.....:biggrin:

Un exemplu imi vine in minte acuma rapid, Black Temple, Reliquary of Souls, Essence of Suffering, enrage phase se tanka cu rogues. Ohwait, tu erai la shoturi de tequila si totusi iti dai cu parerea.

Pai nici nu il mai joc, iti explicam de ce nu il mai joc si tu ai sarit la mine.:tongue:
 
Cataclisma cred ca a fost gandit pentru jucatorii mai noi. Mie, care am jucat pe fuga vanilla si apoi am grinduit ca tampitu' Outlandu', mi-a placut ce au facut pe aici. Reciclarea asta mi se pare misto, apuc sa vad content care altfel e mort, ignorat si bagat sub pres.
Dupa pauza de 2 ani in care am ratat Bling Kingu' luand-o de la 0 cu un personaj nou mi s-a parut evidenta evolutia de la Crusade la Wrath pana la Cataclysm.
Restu', astia de jucati de 6 ani acelasi joc si faceti tot content-ul in 5 zile, poate aveti nevoie de o pauza si de niste femei.
 
Ce stats au femeile? Is epice?:biggrin:

Caruta de content nou nu ii pot zice, da` ceva content nou a fost in Cataclysm, dar nu ca pt un expansion pack, poate un major patch.

Ca sa ma citez io pe mine insumi, poate asa pricepi si tu. :biggrin:
 
Un exemplu imi vine in minte acuma rapid, Black Temple, Reliquary of Souls, Essence of Suffering, enrage phase se tanka cu rogues. Ohwait, tu erai la shoturi de tequila si totusi iti dai cu parerea.

Las-o la punctul mort că am făcut și eu BT, în Vanilla era tequila :biggrin: Ălea sunt cazuri particulare, așa cum Leotheras din SSC era tankat de un lock (ca să mă dau rotund c-am făcut și ăla na :biggrin:).


Nu am sărit la tine, explicam că oamenii cresc și un joc nu poate crește odată cu ei. S-a întâmplat cu Eve Online și-l joacă o mână de oameni VS WoW. Deși pe mine de ex mă atrage mai mult Eve ca WoW, îmi place să mai bag din când în când un PvP cu lock-ul, 1-2 bgs cu rogue-ul, dar cam atât. CBA to raid și dintr-un singur motiv. N-am raidat niciodată pentru content, ci pentru oamenii din ghildă. Time to move on now, mulți s-au lăsat de joc, etc.

Mă duc să deschid o bere :biggrin:
 
Iar incerci....si tot degeaba:biggrin:

Locks au avut intotdeauna un status mai special, da` tu beiai tequila cand se tankau twin emperors cu lock.:biggrin:

Anyway, a devenit un fel de cockfight, i give. :biggrin:
 
I fly a Golem.

images
 
Mda, nu posteaza nimeni 50 de ani pe topicul asta si acum va gasiti toti...

Ce incearca ei acum sa faca cu toate clasele si au si un succes destul de bun, e sa faca toate specurile viabile si in pvp si in pve.

Inainte daca erai druid feral in pvp radea lumea de tine. Singura varianta era RESTO. Acelasi lucru pentru multe clase atat in pvp cat si pve. Retri palas? lol. Frost mages in pve? lol again. Etc.

N-am vazut rogue tank, n-am vazut warlock healer, sa nu exageram totusi Styr.

Iar in Hyjal despre ce fauna vorbesti Styr? Farmez Molten core pt rep de luni de zile, iar Hyjal mi s-a parut foarte fresh. Ce, ca-i vezi pe Geddon pe Raggy si niste molten giants acolo la UN quest de fiecare inseamna ca e refacuta toata fauna? Poate wipe-urile repetate in MC ti-au afectat vederea...
 
Daca nu ai vazut tu rogue sau lock tank nu inseamna ca nu au fost, daca vrei neaparat o sa iti caut filme cu encounter-uri care se tankau cu rogue sau lock, sau poti folosi google ca ai 2 exemple mai sus, io personal am tankat cu lock la twin emps, but i sucked at playing a lock si Toranaga and his lock did the job:tongue:

Io nu inteleg de ce sariti toti la mine cand va jucati jocul asta si va uitati la tv intre timp sau la pr0n, mai du-te o data prin Hyjal si povestim dupa aia, ii acolo si Garr si ceva Core Hounds si hai povesteste-mi dupa despre cum wipe-urile din MC mi-o afectat vederea. Nu conteaza ca sunt pt 1 quest, pt 2 sau pt 100000, nu au ce cauta acolo.

Probabil radea lumea de tine ca feral druid prin arene, poate o sa te surprinda, dar pvp e ceva mai mult decat arenele, io m-am descurcat destul de bine in battlegrounds si la ganking-ul ocazional si am jucat feral druid din TBC pana m-am lasat in ianuarie si pe servere PVP din US beta pana inainte de Cataclysm cand m-am mutat cu Jaffar si Takeda pe server PVE cuz they are little biatches who cant handle pvp servers.

Oricum, am iesit din discutia asta pointless pentru ca nu vedeti niciunu the whole picture si ma simt ca un elefant care ar trebui sa mearga la cimitir sa moara, dar se pare ca jocul merge in directia buna, the new wow for the new generation of players. :biggrin:
 
Cum aveti frate 1 milion de caractere?... Au fost atatea encounters in care s-a tankat cu spriests, rogues, locks, mages. Chiar si cu lock's pet se tanka un dragon. Voi (Ne-o & SCViper) nu raidati?
 
Back
Top