World of Warcraft

Si eu m-am lasat de WoW si m-am apucat de SC2. Tot dupa ce am dinguit si am strans ceva gear de eroice. It's no fun anymore.
 
Io abia am dinguit 84, deși am jocul de la lansare. It`s quite fun atm :biggrin:

N-am mai jucat SC2 în schimb de ceva timp.
 
Eu am 3 lvl 85, restul pe la 81-83. Druidul e aproape full epic si lucrez serios la achievements acum (~8800 puncte momentan). What can I say, it's an addiction :biggrin:
 
Ceva de acolo îmi spune că nu e singurul MMO pe care îl practici. :biggrin:

În altă ordine de idei, lasă, mă, omul în pace.
 
Dude, get a life !!! The prize for completing WoW is getting very old :frown:

You can never really complete WoW. :biggrin:

Grats pentru 9000, SCViper, deși cred că expansion-ul ăsta nu mai sunt chiar așa greu de făcut. :angel:

Oricum, contrar părerilor, char leveling nu mai e ceva foarte complicat sau de lungă durată, mai ales în cazul în care sunt pe același server și poți folosi tot felul de bonusuri de +exp. Probabil că modul de a "pierde" cel mai mult timp în joc sunt raid-urile.
 
Ceva de acolo îmi spune că nu e singurul MMO pe care îl practici. :biggrin:

Ba este singurul MMO pe care il practic pentru ca imi mananca tot timpul. Am jucat si niste EvE, dar m-am lasat pentru ca nu puteam sa-l joc cum trebuie din cauza wow-ului. What can I say, I like it :biggrin:
In alta ordine de idei Gabriela are dreptate, e mai usor sa ajungi la 9K si caracterele sunt destul de usor de levelat, chiar daca nu am nici un heirloom pe ele. Cel mai time-consuming sunt achievementurile si levelatul a 485376347 de profesii pe toate caracterele. Momentan am 4 alchemists si levelez inca 3 pentru free truegold transmute procs :biggrin:.
 
Ba, oare sunt singurul caruia cotentul nou i se pare de toata oha? Bine, n-am trecut prin tot, da suficient cat sa ma las. Definitiv de data asta sper.
 
Mie chiar imi place contentul nou. I'm having fun. Raidurile sunt mai challenging (guildul meu suge dar asta e alta poveste), poveste buna la questuri, other stuff...
 
Ba, oare sunt singurul caruia cotentul nou i se pare de toata oha? Bine, n-am trecut prin tot, da suficient cat sa ma las. Definitiv de data asta sper.

Nope, io m-am lasat din ianuarie, pe Nefarian l-am batut cand vietuia in BWL si eram lvl 60, pe Ragnaros la fel, acuma vad ca ii tot respawneaza aiurea.
 
Mda, cu aia au testat marea cu dejtu, in loc sa sara lumea in sus "wtf, we killed kael liek 2 months ago, gief proper content" au zis "look mom, kael respawned, cool" si acum o mai ramas 2 developeri care recompileaza contentul vechi si habar n-au cu ce se mananca clasele and the money train keeps on rollin`.
 
Back
Top