World of Warcraft

Ce e Neptulon, ce e aia Athene si ce inseamna mobtagging? Si cum functioneaza creditele in WoW? :goofy:
 
Ba, cum kilu meu sa iti moara sursa la ora 11:30 noaptea in ziua cand se lanseaza Cata? NERD RAGE FTL.

That sucks man, dar n-ai ratat mare chestie. In zonele de 81 erau 4539746596396 de jucatori si trebuia sa fii speedy gonzales ca sa poti sa levelezi eficient.

@Gabriela: ce e mobtagging?

(prin credite a vrut sa spuna achievement :smile:).
 
Pareri:
Uell, pana acum am fost prin Vashj'ir, doua instante, zburat prin old world si jucat cu goblins & WORGENS! OMG WORGENS!
I'm not kidding. Worgens are awesome. Sunt absolut excelent facuti, de la voice acting, questuri initiale, rasiala, aspect (mai ales aspect...) singurul lor defect e ca nu sunt la hoarda -_-. Bine, asta si dansul lor tampit, dar pot sa trec cu vederea dansul :biggrin:.

Cat despre restul: Vashj'ir este o zona interesanta, nu prea esti afecatat de faptul ca te afli in apa (ca viteza), arata bine, pareri pozitive. Instantele pana acum sunt chiar ok, mecanici interesante la bossi, nu doar tank & spank sau summon 1 add, daca nu stii tactici poate chiar dai cateva wipes.
Inca incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca pot zbura in lumea veche, dar este superb sa vezi toate locurile vechi cum s-au schimbat din avion :biggrin:.

Overall: pana acum recomand calduros expansiunea, revin cu impresii probabil la 85 dupa ce experimentez niste eroice.
 
Overall is nice, da` asta stiam din beta:tongue:

Levelingul mie mi s-a parut super lejer, in vreo 6 ore am facut lvl 82 fara farmat instante (imi era lene sa tankez:tongue:), dar zonele, mai ales Vashj'ir sunt foarte durid friendly (pew, pew aquatic form, pew, pew some more). Instantele sunt simpatice nu doar refurbished bosses and skills, desi mi se pare cam aiurea sa nu te lase in random dungeon finder fara sa fi descoperit intrarea de la instanta.

Dreamer, iti recomand cu caldura google care o sa te lamureasca. :biggrin:
 
Păi la un moment dat băgaseră aia cu find entrance la TOATE dungeons, văd că acum au lăsat-o doar la astea noi. Oricum relativ penal, cer item level chiar mare pentru un character care abia a dinguit 80. Nu mai spun de greens cu ilvl277, adică ICC25 heroic, wtf.
 
@Neo sa stii ca instantele nu sunt chiar usoare daca esti in greens si non-enchanted... Eu nu ma supar ca exista limitarea aia. Pe de alta parte s-ar putea sa fie si din cauza faptului ca eu am toate caracterele in epicz momentan. Soon to be greens -_-.
 
Si eu tot nu am sursa... Bai, chiar merita sa ma stresez atat pentru un joc? Oare viata noastra nu e facuta pentru mai mult? Oare sunt eu defect?
 
@Gabriela: ce e mobtagging?
El dă un spell pe un mob, cât să facă ceva damage și să ia kill credit, iar armata de fanboys în urma lui îl omoară (fără să obțină nimic). Rinse and repeat. Cică n-au fost 6 ore, ci chiar 5. :biggrin:

Also. Experiența necesară să ajungi la 85 crește oarecum exponențial pe level. 84->85 will seem an eternity (9 milioane și ceva).
 
Mda, am vazut si eu filmuletul lui Athene si m-am facut aproape 84, am vazut cum sta treaba. Oarecum stiam ca se poate face asa ceva, ma gandeam inca din Burning Crusade la faptul ca daca ai o echipa dedicata poti sa levelezi lightning fast, dar problema e ca nici unul din ceilalti care au fost in top 10 nu au avut parte de asa ceva.
 
Suna ok review-ul, nimereste toate punctele principale, dar mentionez faptul ca levelingul 1-60 este MULT mai rapid decat era inainte absolut orice ar spune Ars. Questurile sunt mai grupate, distantele mai mici, nu mai esti pus niciodata in situatia "wtf, nu mai am nici un quest aici, trebuie sa merg waaaaay over there on the other continent", mount iei de la lvl 20, epic de la 40, ai dual spec, ai instance finder, etc. etc. In plus questurile sunt mai putin plictisitoare :smile:.


Aaaaanyway, eu sunt 85 pe druid, revered sau mai bine cu toate factiunile noi, 525 la Archaeology (13 rare din 26... f*cking grindfest), aproape best-in-slot blues si o sa am si cateva epice in curand, etc. Lucrez din greu la facut tot pe druid (si vreau sa zic TOT), abia apoi o sa ma apuc de levelat alts. Iar alturile or sa fie foarte fericite, pentru ca deja incep sa-mi intre epicele superbe de la Archaeology - am deja Zin'rokh.
 
Cu zilele? Iar comparăm mere cu pere, dar chiar ai șansa ca în 2-3 săptămâni în WoW să fii level maxim... spre deosebire de alte jocuri :biggrin:
 
Ai niste builduri infiorator de dubioase pe druidu ala.

Mai rasare si cate un specialist dupa luni si luni de inactivitate :biggrin:.

Sunt builduri ramase de la 80, mi-a fost lene sa dau respec si doar am adaugat puncte in ce am avut nevoie pe moment la leveling.
Ca sa te iau insa la bani marunti: specul principal (cel de tanking) este foarte ok, imi lipseste doar 4% physical damage de la Master Shapeshifter, dar am damage si threat atat de mare ca bear incat chiar nu imi trebuie, sunt 3 puncte pierdute (natural shapeshifter e useless). Presupun ca perseverance ar fi util, dar pana acum m-am descurcat de minune fara el.
Specul secundar e multi-purpose PvP + PvE, va fi updatat cand incep raidingul, iar de pierdut iarasi am doar 4% crit, care momentan nu e mare branza. De castigat am slow + attack debuff pe tinta principala, in caz ca nimeni din grup nu o are si healing crescut pe mine, atat din partea healerilor cat si din partea mea in caz de emergency. Plus healing crescut din partea mea (niste lifeblooms/instant big heals). Overall specul asta e mai bun pentru eroice decat 4% crit.
 
Back
Top